p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایشالا زوج مناسب پیدا شه . فرقی نمی کنه .... ما از 18 سالگی وجودشو داشتیم که ازدواج کنیم :w74: 6 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بستگی به بلوغ فکری داره و بعد شرایط مالی من دختر 15 ساله میشناسم که ازدواج کرده و خیلی مدیریت خوب و تسلط به زندگیش دارهحتی اگه ببینیش هم نمی فهمی چند سالشه از لحاظ فکری پخته اس اما یه دختری رو هم میشناسم 28/9 ساله که واقعا قدرت اداره ی زندگی رو نداره 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سن ازدواج به نظر من به بلوغ فکر طرف بستگی داره. برای دخترا و پسرا بالای 25 . البته استثنا هم داره. ولی نباید به خاطر ترس از دیر شدن یا نبودن کیس بهتر سریع ازدواج کرد. موقع ازدواج وقتیه که هر دو نفر از نظر مادی و اخلاقی چه فردی چه اجتماعی به یه حد از استقلال رسیده باشن. 4 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقايون بقالي سر كوچه مغر خر آورده فله اي ميفروشه گوني 1000 تومان . بريد اسمتونو بنويسيد كه تعداد محدوده. 2 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من همه جام بلوغش تموم شده فقط از نظر فكري براش آماده نيستم . 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب نظر کلیه جمع اینا هستن بلوغ فکری احساس نیاز شغل و درآمد به نظر شما کدوم یکی از اینا الویت داره؟ اگر بخوایین این سه مورد رو بر اساس اهمیت مرتب کنید ، اول کدومه؟ 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب نظر کلیه جمع اینا هستن بلوغ فکری احساس نیاز شغل و درآمد به نظر شما کدوم یکی از اینا الویت داره؟ اگر بخوایین این سه مورد رو بر اساس اهمیت مرتب کنید ، اول کدومه؟ به نظر من برای اقایون اول شغل و در امد برای دخترا بلوغ فکری 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقايون بقالي سر كوچه مغر خر آورده فله اي ميفروشه گوني 1000 تومان . بريد اسمتونو بنويسيد كه تعداد محدوده. یعنی هر کی ازدواج کنه مغز خر خورده؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب نظر کلیه جمع اینا هستن بلوغ فکری احساس نیاز شغل و درآمد به نظر شما کدوم یکی از اینا الویت داره؟ اگر بخوایین این سه مورد رو بر اساس اهمیت مرتب کنید ، اول کدومه؟ هر3 با هم. هر کدوم نباشن یه جای کار میلنگه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از نظر ما دختری که به سن 9 سالگی برسد،برای ازدواج ســن مناسب دارد. و السلام. 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من دخترو پسر قبل از رفتن به دانشگاه نباید ازدواج کنند چون کلا همه چیزشون بعد از تحصیل عوض میشه...... شعور اجتماعیشون ....... برخورد ... رفتار و کردار و خواسته هاشون... طرز فکرشون و...... پسر زیر 30 سال هم نباید ازدواج کنه چون بچه حساب میشه و هنوز توی وجودش شیطنتهای بچگونه وجود داره......... دخترهم بالای 22 سال البته امیدوارم تا این سن به بلوغ فکری رسیده باشند...... و کشفیات جوونیشون تموم شده باشه 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه ما این چیزا رو میدونیم ولی کدوممون تو دور و برمون کسی رو میشناسیم که واقعا با توجه به اینایی که میگید و لیست بلند بالای معیار ها و مشخصات همسر ایده ال و رویاییش ازدواج کرده باشه به قول مادربرزگم قسمت اگه باشه خودش میاد پیدات میکنه ربطی هم به سن و سال و چیزای دیگه نداره البته نظر مادربزرگمه ها............ من چون هنوز کیس مناسبی نبوده تجربه ندارم . . امیدوارم همتون ....هممون بتونیم شخص مورد نظرمون رو پیدا کنیم و خوشبخت بشیم آمین 5 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب نظر کلیه جمع اینا هستن بلوغ فکری احساس نیاز شغل و درآمد به نظر شما کدوم یکی از اینا الویت داره؟ اگر بخوایین این سه مورد رو بر اساس اهمیت مرتب کنید ، اول کدومه؟ همش لازمه خب! احساس نیاز که مهم نیس! ولی مورد اولی و سومی به شدت لازم است اولویت بندی من! بلوغ فکری و شغل و درآمد در رتبه اول می باشن باهم نمیشه جداشون کرد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده