Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم شرکت کردم چون خیلی زیاد خوندم استرس ندارم تنها استرس من اینه که مثل پارسال صبح بلند بشم ببینم کارت ورود به جلسه نیست و دوباره بگیرم بخوابم و 30 تومن بپره 12 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب فردا كنكور دارم فقط اسپم ميچسبه ميرم درس بخونم:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسپم؟؟؟؟ نه استرس===> . . :دی:626gdau::626gdau: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم شرکت کردمچون خیلی زیاد خوندم استرس ندارم تنها استرس من اینه که مثل پارسال صبح بلند بشم ببینم کارت ورود به جلسه نیست و دوباره بگیرم بخوابم و 30 تومن بپره نابغه ست اصلا این بچه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها اصلا استرس نداشته باشین سیاست دانشگاه ازاد تو مقطع ارشد تغییر کرده مطمئن باشین امسال قبول میشید (اونایی که خیلی خوب خوندن ) بعد که قبول شدین می بینید کسایی با انچنان رتبه هایی (سه رقمی ) میان باشما تو یه کلاس میشین که دلتون میسوزه که چرا این همه استرس داشتین اعلام ظرفیت مهر تکمیل ظرفیت مهر تکمیل ظرفیت اس ام اسی تکمیل ظرفیت بهمن تکمیل ظرفیت نیمه دوم بهمن تکمیل ظرفیت اس ام اسی نیمه دوم بهمن 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اعلام ظرفیت مهر تکمیل ظرفیت مهر تکمیل ظرفیت اس ام اسی مربوط به من میشه این قضیه؟ 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مربوط به من میشه این قضیه؟ مگه اسم کوچیک شما اس ام هستش ؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه اسم کوچیک شما اس ام هستش ؟ ام اس اسی، یعنی اسی که ام اس گرفته !!!!!!! ام اس همون اس ام است !!!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خواخش میشه بابا تازه یکی از دوستای من میگفت چرا دو تا دفتر چه نگرفتی اگه میشد! دوستت عجب مرفه بی دردی بوده 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ام اس اسی، یعنی اسی که ام اس گرفته !!!!!!! ام اس همون اس ام است !!!!!!!!! داداشی شب جمعه ای مثل اینکه زیادی خوردی شراب عشق ولایی رو قاطی کردی چرا 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم شرکت کردمچون خیلی زیاد خوندم استرس ندارم تنها استرس من اینه که مثل پارسال صبح بلند بشم ببینم کارت ورود به جلسه نیست و دوباره بگیرم بخوابم و 30 تومن بپره چه دل خجسته ای دارین شما 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم شرکت کردمچون خیلی زیاد خوندم استرس ندارم تنها استرس من اینه که مثل پارسال صبح بلند بشم ببینم کارت ورود به جلسه نیست و دوباره بگیرم بخوابم و 30 تومن بپره :jawdrop: هزار ماشالا! یه اسفندی چیزی! ام اس اسی، یعنی اسی که ام اس گرفته !!!!!!! ام اس همون اس ام است !!!!!!!!! الان به نظرم میاد این اسپم باشه اقای ام اسیان! دوستت عجب مرفه بی دردی بوده از محمد مرفه بی درد تر نبوده که! 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من تاحالا شرکت نکردم اصلا نمیدونم چجور جوی داره... 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من تاحالا شرکت نکردم اصلا نمیدونم چجور جوی داره... من شرکت کردم جو خوبی داره 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دیروز 8 صبح دادم از سراسری تا حالا یه خط هم نخونده بودم خیلی آسون بود خیلی اسون تر از تصوراتم فقط تعداد سوالا به طرز عجیبی کم بود هر درس فقط 15 سوال با دو ساعت وقت اضافه!! فقط کافیه دو روز واسش بخونید ما که نخوندیم ولی نگران نباشید همه چی امنه!:persiana__hahaha: 10 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از الان استرس دارم:confused: 2 سال دیگه باید شرکت کنم کارشناسی ارشد ولی الان اینارو خوندم یه لحظه جوگیر شدم استرس بهم دست داد:w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821: امیدوارم هر کی شرکت کرد قبول شه ...ناراحن نباشید تجربیاتتون هم حتما پس از این امتحان در اختیار ما قرار بدین:w74: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان گل من به هیچ عنوان استرس نداشته باشید من همین امروز کنکور دادم به نظرم خوب بود سوالاش خیلی روتین هست،هیچ نکته ابهامی بر خلاف سراسری نداره، حداقل در رشته خودم(مکانیک)این رو به جرات میتونم بگم ذره ای با سراسری قابل قیاس نیست سوالات رو حتما یکبار بخونید،حتی با دانش قبلیتون هم میتونید پاسخگوی برخی سوالات باشید شک نکنید... مزخرفترین(ببخشید بی ادبی شد:دی)چیزش همون ساندیس 100تومنی و ساقه طلایی 100تومنی در ازای 30هزار تومن پول بود، خرچ خرچ های بیسکوییت رو بیشتر از 2.5ساعت نتونستم تحمل کنم و پاشدم اومدم... 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با توجه به اینکه امروز و فردا و پس فردا کنکور ارشد آزاد برگزار میشه بیاین بگین در چه حالی هستین؟ چقد خوندین؟ اینکه میگن 10 سال تستای گذشته آزاد و بخونین حتما قبول میشین و پر از سوالای تکراریه راسته؟ امتحان خود من شنبست ...این دوروز آخر هر چی میرم سراغ کتابا بیشتر استرس میگیرم مثل وسواسیا هی اینور و میخونم میذارم کنار اونور و میخونم :icon_pf (34): موضوع اینه که نمیرم سراغشم باز استرس میگیرم :banel_smiley_52: درضمن اونایی که صبح یا عصر امتحان داشتن بیان بگن امتحان چطور بود ؟... اورا ، تقریبا راس میگن ، ببین من امروز امتحان داشتم ، تو فردا داری از الان تا یه ساعت دیگه وقت داری :دی آسون بود خیلی ، ولی واسه همه آسون بود ، نرم افزار که به نظر من تمام جواباش اصلا حفظ کردنی بود ، اون همه من راه و اینجور چیزا می خوندم سوال داده بودن سوالی که اصلا تعمیم مساله هم نمی خواست هون مساله را داده بودن و هیهات که من حافظه موقت در حد زیر صفری دارم :icon_pf (34):( دیشب خونده بودم اون سوال رو ولی صبح جوابش یادم نمیومد ) کلا فرق خیلییییی زیادی با سراسری داشت خیلی ، یکم حفظ کردن یه قبولی خوب در بر داره حتما ! موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده