Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باید بفرستنش کار کنه هزینه جراحی پلاستیک را ازش بگیرن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من آدمي كه جنايتي رو برنامه ريزي شده از قبل انجام ميده قصاص حقشه. يا بايد قصاصش كنن يا حبس ابد با اعمال شاقه. اينكه با قصاص مخالفت ميشه بخاطر اينه كه گفته ميشه هدف مجازات بايد اصلاخ باشه نه تنفر و دفع خشونت با خشونت. ولي به هر حال آدمي كه برنامه ريزي شده يه جنايتي رو انجام ميده يا يكيو كور ميكنه براي جامعه خطرناكه يا بايد قصاصش كنن يا تا آخر عمرش تو شرايط سخت زندان نگهش دارن. هيچكدوم اينا حكم اصلاحي نيست. فقط قصاص هزينه اش براي دولت كمتره. 8 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باید بفرستنش کار کنه هزینه جراحی پلاستیک را ازش بگیرن:icon_pf (34): چشماشو ازش گرفته. با جراحي پلاستيك كه بر نميگرده. 6 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس اعدام شهلا لاهیجی هم که زن اون فوتبالیست رو کشته بود درست بود اینجا به یکی از گفته های اسلام که سرمی بره و دست میبره و گوش و زبون و غیره ایمان اوردم شهلا لاهیجی نه!شهلا جاهد کلی این شکلی شدم تا فهمیدم کیو میگی! ولی منم فک میکنم کور کردن این پسره هم دردی رو دوا نمیکنه! کاش میشد یه جورایی حس انتقامجویی جاشو به یه حس بهتر بده... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باید قصاصش کنه اول تو چشمهاش بعدم توی کل صورتش تازه نه درحالت بیهوشی بلکه با هوش کامل تا کاملا درک کنه چی کشیده دختره بیچاره.......... حیوونم شعورش بیشتر از این موجودات دوپا هست.......... 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شهلا لاهیجی نه!شهلا جاهدکلی این شکلی شدم تا فهمیدم کیو میگی! ولی منم فک میکنم کور کردن این پسره هم دردی رو دوا نمیکنه! کاش میشد یه جورایی حس انتقامجویی جاشو به یه حس بهتر بده... حس بهتری برای این دختر وجود نداره بخصوص اینکه قبل از این ماجرا زیبا هم بوده اما می تونه با مصاحبه تو رسانه ها بخصوص تو این وضعیت ایران روی گرفتن خسارت مالی مانور بده (منظورم دو میلیون یورو هستش ) فردا رو چی دیدی شاید علم اونقدر پیشرفت کرد که بهش بینانی بده با صورت جراحی شده زیبا 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حس بهتری برای این دختر وجود نداره بخصوص اینکه قبل از این ماجرا زیبا هم بوده اما می تونه با مصاحبه تو رسانه ها بخصوص تو این وضعیت ایران روی گرفتن خسارت مالی مانور بده (منظورم دو میلیون یورو هستش ) فردا رو چی دیدی شاید علم اونقدر پیشرفت کرد که بهش بینانی بده با صورت جراحی شده زیبا منظورم کل جامعه بود. میدونم حس بهتری واسه ایشون نیست. من بیشتر منظورم فرهنگ سازی توی کل جامعه بود... 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس خشونت حیوانی تو وجود هرانسانی هست فقط باید در موقعیتش قرار بگیره تا نشونش بده شاید تو فرهنگ شما به این بگن خشونت ولی قانون و عقل میگه این عین عدالت هست تا حیونهای دیگه مثل اون اقا پسر از این غلطا نکنن 12 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی حالت پسره خیلی سخت تر میشه شما فکر کیند دختره خبر نداشته یه دفعه کور شده اما پسره میدونه دیگه نمیتونه ببینه. باید بفرستنش کار کنه پول این دختر را بده زندگیش بهتر بشه . تا اخر عمرم از زندان در نیاد بیرون 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باید روش اسید بریزن بسوزه ایشالا بدترین زجرا رو بکشه:w00: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی حالت پسره خیلی سخت تر میشه شما فکر کیند دختره خبر نداشته یه دفعه کور شده اما پسره میدونه دیگه نمیتونه ببینه.باید بفرستنش کار کنه پول این دختر را بده زندگیش بهتر بشه . تا اخر عمرم از زندان در نیاد بیرون بهای عمر رفته این دخترو کی میده؟ اون لحظه که دوست داشت تو 25 سالگی بره دنبال عشقو حالشو کی میده شاید کسی رو دوست داشت حالا با این اتفاق از دست داده اینو کدوم بها جبران میکنه من که به این دختر افتخار میکنم که اسیر عواطف نشد 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 100% مخالفم با این اعمال غیر انسانی... با این عمل اونم نشون میده که پاش بیفته به همون اندازه می تونه بیرحم باشه... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 100% مخالفم با این اعمال غیر انسانی...با این عمل اونم نشون میده که پاش بیفته به همون اندازه می تونه بیرحم باشه... ما ادما وقتی با هم روبرو میشیم دست میدیم و روبوسی میکنیم اما وقتی با حیوون روبرو میشیم خم میشیم و نوازشش میکنیم از ابتدا بشریت برخورد ادما با حیوونا متفاوت بوده این اقا هم یه حیوونه دو پاس که حتی لایق ترحم هم نیست 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ [ ما ادما وقتی با هم روبرو میشیم دست میدیم و روبوسی میکنیم اما وقتی با حیوون روبرو میشیم خم میشیم و نوازشش میکنیم از ابتدا بشریت برخورد ادما با حیوونا متفاوت بوده این اقا هم یه حیوونه دو پاس که حتی لایق ترحم هم نیست مينا اگه یه حیوون یه ادم رو گاز بگیره قاعدتا رفلکس یه ادم در مقابل همون عمل نخواهد بود... زمانی این اتفاق میفته که اون ادمم همون اندازه درک و شعور داشته باشه... انتقام جویی عمل خیلی حقیریه... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 100% مخالفم با این اعمال غیر انسانی...با این عمل اونم نشون میده که پاش بیفته به همون اندازه می تونه بیرحم باشه... یه جایی باید حیوون بود وگرنه هیچ کس جای خودش قرار نمیگیره اگر فقط یک لحظه هرکسی خودشو بذاره جای اون دختره که اسید ذره ذره خوردتش و هیچ کاری هم ازش برنمی اومده اونهم به چه گناهی که جواب رد به یک آشغال انسان نما داده ...حق و بهش میدهید که قصاص بخواهد من حاضرم جاش اسید بریزم توی صورت و چشمهای همچین آدم وقیحی من بیرحم هستم ولی بجاش اگر طرف اتفاقی همچین کاری کرده بود قضیه اش فرق میکرد با همچین حالتی دل سوزی نباید برای سگ هار کرد حکمش مرگه و بس 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه جایی باید حیوون بود وگرنه هیچ کس جای خودش قرار نمیگیره اگر فقط یک لحظه هرکسی خودشو بذاره جای اون دختره که اسید ذره ذره خوردتش و هیچ کاری هم ازش برنمی اومده اونهم به چه گناهی که جواب رد به یک آشغال انسان نما داده ...حق و بهش میدهید که قصاص بخواهد من حاضرم جاش اسید بریزم توی صورت و چشمهای همچین آدم وقیحی من بیرحم هستم ولی بجاش اگر طرف اتفاقی همچین کاری کرده بود قضیه اش فرق میکرد با همچین حالتی دل سوزی نباید برای سگ هار کرد حکمش مرگه و بس من اصلا قصدم دلسوزی برای اون ادم نیست اون که واضحه ادم متعادلی نیست من میگم کسی که ادعا می کنه با اون ادم فرق نداره نباید همون عملو تکرار کنه... یعنی با انتقام چیزی تغییر نمی کنه جز این که همیشه این احساس ناراحت کننده رو تو کل زندگیت با خودت داری... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اصلا قصدم دلسوزی برای اون ادم نیست اون که واضحه ادم متعادلی نیست من میگم کسی که ادعا می کنه با اون ادم فرق نداره نباید همون عملو تکرار کنه...یعنی با انتقام چیزی تغییر نمی کنه جز این که همیشه این احساس ناراحت کننده رو تو کل زندگیت با خودت داری... چرا فکر میکنی تغییر نمیکنه ؟ یه چیزیهایی اگر انتقام نداشته باشه هیچ زمان کسی متوجه عمق فاجعه اش نمیشه.. این از اون موارد هست که اگر در برابرش کوتاه بیاید آمنه نه دیگه خودش زندگی داره نه باقیه افراد جامعه آرامش و امنیت دارند............ تصور سوختن با اسید هم وحشتناکه دیگه چه برسه که احساس بشه با تمام وجود........ اگر اجرا نشه فقط نشون میده جامعه ما طرفدار خشونت هست و مرد سالاره ... فقط چون اون یک مرد هست نمیخواهند حکم و براش اجرا کنند اگر زن بود تاحالا زیر اسید ذوبش کرده بودند......اصلا شک نکنید در این قضیه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اصلا قصدم دلسوزی برای اون ادم نیست اون که واضحه ادم متعادلی نیست من میگم کسی که ادعا می کنه با اون ادم فرق نداره نباید همون عملو تکرار کنه...یعنی با انتقام چیزی تغییر نمی کنه جز این که همیشه این احساس ناراحت کننده رو تو کل زندگیت با خودت داری... این قضیه انتقام نیست..... یک عمل تصادفی هم نبوده،یک عمل کاملا برنامه ریزی شده با نقشه و آگاهی قبلی بوده. فقط یک لحظه شما خودت را بذار جای اون دختر. چشمانت برای همیشه تاریک شده و تا باقیمانده عمرت از زندگی چی میفهمی؟ بعضی از جرایم،راهی برای عطوفت و انسانیت نمیگذارند،چون از حدود حیوانی هم افول میکند. 11 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من جامعه ما طوریه که ادم سالم رو از راه بدر میکنه!چه رسد به این که یک جانی رو اصلاح کنه!شاید از دید انسانی این که چشم طرف رو در بیارن دردناک جلوه کنه!ولی این جوان زهر دار خطرناکه!اگر در بار اول موفق نمی شد!راه دیگه ای برای نشان دادن ذات خراب!خودش انتخاب میکرد الان از کردش راضیه پشیمان هم نیست مگر به ترس عاقبتش!این گونه موجودات رو یا باید غل و زنجیر کرد تا ابد حبس کرد که نمیشه یا اینکه باید اعدام کرد که بهترین پیشامد زندگی اینگونه افراد هست!بره کار کنه!؟:w00: 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا فکر میکنی تغییر نمیکنه ؟یه چیزیهایی اگر انتقام نداشته باشه هیچ زمان کسی متوجه عمق فاجعه اش نمیشه.. این از اون موارد هست که اگر در برابرش کوتاه بیاید آمنه نه دیگه خودش زندگی داره نه باقیه افراد جامعه آرامش و امنیت دارند............ تصور سوختن با اسید هم وحشتناکه دیگه چه برسه که احساس بشه با تمام وجود........ اگر اجرا نشه فقط نشون میده جامعه ما طرفدار خشونت هست و مرد سالاره ... فقط چون اون یک مرد هست نمیخواهند حکم و براش اجرا کنند اگر زن بود تاحالا زیر اسید ذوبش کرده بودند......اصلا شک نکنید در این قضیه من اصلا با جامعه کاری ندارم و تو این قضیه باهات موافقم فقط ازین اعمال وحشیانه متنفرم... چون فقط هر روز مردم رو بی رحم تر می کنه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده