partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام به همه دوستان گل نواندیش مسابقه تشخیص هویت شماره بیست و یک رو شروع می کنیم ... قوانین مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید 4- جايزه مسابقه 50 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس شرکت کننده این دور: راهنمایی: 1- -خیلی دختر خوشگلیههههههه ... 2- خیلی دوست داشتنی و نازههههههههه... 3- خیلی شیطونه و دوستان زیادی داره ... 4- فعالیتی خوبی هم در تالار خودش هم تالار آزاد داشته ... 5- نمایشگاه نیومد ولی خیلی دوست داشت بیاد ... بچه های خوبی باشید بازم راهنمایی می کنم ... کسانی که عکس رو دیدن یا می شناسن خواهش می کنم لو ندن وگرنه تنبیه می شن بقیه هم عسکاتونو بدین برا مسابقه بعدی راهنمایی های بعدی رو بعداً می دم تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. تاریخ پایان مسابقه 3 روز دیگه ... صاحب عکس: Atre Baroon # 179 برنده این دور: Sepideh.mt #202 18 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام...سلام.... پری دریایی.... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هولاااااااااااااااااااااااا بالاخره یه باز جود رسیدم .... مهتینه که! لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هولاااااااااااااااااااااااا بالاخره یه باز جود رسیدم ....مهتینه که! سیلام اوری شطوری؟ دست به امضا من نزن:vahidrk: مهن نبیدم لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منو خبر نکردیییییییی زهرااااااااااا نچ متین نیست چون تو گفتگو ازاد فعالیتش خوف نیست . اما بد شبیه متینه هاااااا حالا یه راهنمایی کن بگو میتینگ شنبه بود ؟ لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الهام.:4chsmu1: ستيييييييي آخه اين كوجاش شبيه منه؟ من همچنان روي حدسم پافشاري مي كنم شايدم مريم باشه:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام fluid؟ این مدلیه یوزرش لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ستييييييييآخه اين كوجاش شبيه منه؟ من همچنان روي حدسم پافشاري مي كنم شايدم مريم باشه:JC_thinking: من اگه تورو نشناسم كه ديگه ستي نيستم لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اگه تورو نشناسم كه ديگه ستي نيستم پس ستي نيستي :4chsmu1: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوده خودشه همونی که من می خواستم..... بقیه شو یادم نمیاد زهرا بیا بجواب:167: لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نیستم ؟ مامانی بچگیا من چه شکلی بودم؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام اوری شطوری؟ دست به امضا من نزن:vahidrk: مهن نبیدم توه نبیدی؟ قیافش شفیه توهه اخه ! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نیستم ؟مامانی بچگیا من چه شکلی بودم؟ نه دخترم هركي باشه تو نيستي كسي تورو نميشناسه:4chsmu1: الهااااااااااااااااااااااااام. لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه دخترم هركي باشه تو نيستي كسي تورو نميشناسه:4chsmu1: الهااااااااااااااااااااااااام. مامانی میبینی منو خونه حبس کردی نمی زاری روی ماه منو ببینه و بشناسمتم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مامانی میبینی منو خونه حبس کردی نمی زاری روی ماه منو ببینه و بشناسمتم:icon_pf (34): اسپم نكن دخترم حدس بزن:4chsmu1: الهام. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده