رفتن به مطلب

ادبیات فارسی در اینترنت ( دختران و پسران)

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

یه زمانی رسم بود زرگری حرف می زدند. الان هم اینجوری رسم شده . البت این رسم از ضرب المثل : (کلاغه خواست راه رفتن کبک رو یاد بگیره راه رفتن خودشو فراموش کرد.) هست.

درود

دوست من

زبان زرگري يك پيشينه ي مشخص دارد و مختص زرگر ها نيز نبوده و ما در برهه هاي تاريخي زبان هاي صنفي بسيار داشته ايم كه نوعي زبان رمز براي بيان عقايد و طرح ريزي گروه هاي اجتماعي خاص بوده

كه بعد ها به دليل ار هم پاشيدگي آن گروه پيشينه و ضرورت تاريخي اين زبان ها از بين رفته و تنها به عنوان تفنن براي ديگران باقي مانده

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کجاش؟:banel_smiley_4:

راست می گه کجاش خوبه ؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من..البته با عرض معذرت فکر میکنم وقتی بعضی دخترا می خوان کمی خودشون رو لوس کنن اینطور حرف میزنن و احساس می کنن شاید با مزه تر و جالب تر به نظر بیاد..بعضی هم برای تفریح و تقلید از طرز فکر کودکان استفاده می کنن و با تقلید از طرز بیان کودکان سرگرم میشن.

متاسفانه بعضی از پسرها هم برای همراهی به تقلید از این طرز بیان استفاده می کنند..:ws52:

باز هم عذر خواهی می کنم کلی گفتم و منظورم به کسی نبود..:icon_redface:

:w16: دقیقا

اما نظر من اینه یه جور ابراز وجود می خوان بکنن حالا دلایل این ابراز وجود بماند...

:ws3:

و فکر می کنم ربطی به دنیای مجازیو واقعی هم نداره ...

• Like 4
لینک به دیدگاه

من هم واقعا متنفرم از این مدل صحبت کردن :w00:

متاسفانه اولش فقط جنبه سرگرمی داشت و گهگاهی بین صبحت های به شدت صمیمانه استفاده می شد

اما رفته رفته همه گیر شد و با تکرار زیاد هم توی ضمیر ناخودآگاه نشسته و گاهی حتی بدون این که شخص متوجه بشه ، این الفاظ و طرز بیان رو جایی که اصلا شایسته نیست به کار می بره

گفتار خیلی مهمه و نشان دهنده شخصیته افراده :banel_smiley_4:

چقدر زشته وقتی یه دختر/ پسر بیست و چند ساله با لوس بازی و درآوردن صدای بچه گونه و به کار بردن این لغات من درآوردی با هم صحبت می کنن :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
من هم واقعا متنفرم از این مدل صحبت کردن :w00:

متاسفانه اولش فقط جنبه سرگرمی داشت و گهگاهی بین صبحت های به شدت صمیمانه استفاده می شد

اما رفته رفته همه گیر شد و با تکرار زیاد هم توی ضمیر ناخودآگاه نشسته و گاهی حتی بدون این که شخص متوجه بشه ، این الفاظ و طرز بیان رو جایی که اصلا شایسته نیست به کار می بره

گفتار خیلی مهمه و نشان دهنده شخصیته افراده :banel_smiley_4:

چقدر زشته وقتی یه دختر/ پسر بیست و چند ساله با لوس بازی و درآوردن صدای بچه گونه و به کار بردن این لغات من درآوردی با هم صحبت می کنن :icon_pf (34):

شما خودتو ناراحت نکن من باهاشون صحبت میکنم

زین بعد از واژه ها و الفاظ صحیح و صریح و مورد تائید فرهنگستان ادب استفاده شود :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما خودتو ناراحت نکن من باهاشون صحبت میکنم

زین بعد از واژه ها و الفاظ صحیح و صریح و مورد تائید فرهنگستان ادب استفاده شود :ws3:

پس من روت حساب کردما ؛دیگه از این موردا نبینم :ws3:

راستی داداش منم توی برنامه کاریت قرار بده که این کلمه عسیسم از زبونش بیفته :167:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس من روت حساب کردما ؛دیگه از این موردا نبینم :ws3:

راستی داداش منم توی برنامه کاریت قرار بده که این کلمه عسیسم از زبونش بیفته :167:

عسیسم باز قابل تحمل تره

من مشکل اساسیم با کلمه مهلبونه :w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه

الان برات میگم قضیه چیه:ws3:

ببین بعضی از دخترا واسه اینکه خودشونو لوس و ناز نشون بدن و جذابتر به نظر برسن و یکجورایی بخوان بگن باحالن و...سعی میکنن از این الفاظ استفاده کنن حالا کجای کاری آقا؟اینا نوشتاریش اینجوریه

شنیداریش میدونی چجوری میشه؟صداشونو نازک میکنن و به قول خودشون کوچولویی حرف میزنن!!!

حالا چرا بعضی از آقایون؟

چون میخوان همراهی خودشون رو نشون بدن و بگن که برو هواتو داریم!و خواهان ادامه این نوع حرف زدن هستند واسه همین هم یکجورایی همراهی میکنن

کلا من خوشم نمیاد:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ناراحتي بعضي ها بخاطر اين قضيه كه چرا اينجوري صحبت ميشه بي مورده بلاخره زياد هستن كه اينجوري حرف ميزنن بيرون از نت هم ديدم افرادي كه اينجوري حرف ميزنن منظورم كوچكتر ها نيست

بعضي از پدر و مادر ها هم ميخوان با كودك شيرين خودشون ارتباط برقرار كنند به اين صورت صحبت مي كنند شايد هم زماني كه ما هم طفل بوديم بزرگترا اين جوري صحبت ميكردن تا ما بخنديم اون ها حال كنند

• Like 3
لینک به دیدگاه
ناراحتي بعضي ها بخاطر اين قضيه كه چرا اينجوري صحبت ميشه بي مورده بلاخره زياد هستن كه اينجوري حرف ميزنن بيرون از نت هم ديدم افرادي كه اينجوري حرف ميزنن منظورم كوچكتر ها نيست

بعضي از پدر و مادر ها هم ميخوان با كودك شيرين خودشون ارتباط برقرار كنند به اين صورت صحبت مي كنند شايد هم زماني كه ما هم طفل بوديم بزرگترا اين جوري صحبت ميكردن تا ما بخنديم اون ها حال كنند

به قول خودتون پدر و مادر برای برقراری ارتباط با کودکشون این کار رو انجام می دن ؛ نه دو تا آدم عاقل و بالغ !:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
الان برات میگم قضیه چیه:ws3:

ببین بعضی از دخترا واسه اینکه خودشونو لوس و ناز نشون بدن و جذابتر به نظر برسن و یکجورایی بخوان بگن باحالن و...سعی میکنن از این الفاظ استفاده کنن حالا کجای کاری آقا؟اینا نوشتاریش اینجوریه

شنیداریش میدونی چجوری میشه؟صداشونو نازک میکنن و به قول خودشون کوچولویی حرف میزنن!!!

حالا چرا بعضی از آقایون؟

چون میخوان همراهی خودشون رو نشون بدن و بگن که برو هواتو داریم!و خواهان ادامه این نوع حرف زدن هستند واسه همین هم یکجورایی همراهی میکنن

کلا من خوشم نمیاد:ws37:

واقعیتم همینه:w16::a030:

به قول خودتون پدر و مادر برای برقراری ارتباط با کودکشون این کار رو انجام می دن ؛ نه دو تا آدم عاقل و بالغ !:banel_smiley_4:

کاملا درسته:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

• اضافه کردن...