MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقا ریشه های مشترکمونو خوب اومدی...اصالتم به نراق بر میگرده... فقط نمیدونم اینو از کجا فهمیدی ناقلا! منم خیلی خوشحال شدم از نزدیک دیدمت. پسری بی ریا و خوش برخوردی بودی. درود بیکران بر تو باد! تو تاپیک صندلی داغ خودت گفته بودی! فقط فک کنم کلا چیزایی که تو پست هات مینویسی رو زود یادت میره! این که آزمون دکترا شرکت کردی امسال هم یادت رفته بود تهران بهت یادآوری کردم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسی که دعوتم کردی به تاپیک تحلیل شخصیتتاولا باباجان چی چی به خودت میگی بی شخصیت اینم شد صفت؟ از اون مدتی که تو توی انجمن خیلی فعال شدی من به شخصه خیلی کم بودم و شاید خیلی کم باهات در برخورد قرار گرفتم به همین خاطر نمیتونم خیلی زیاد تحلیلت کنم اما نظرم رو راجع به چیزی که ازت شناختم می گم 1-اگه بحث راهنمایی برسه واقعا کمک می کنی به اطرافیانت و این خیلی خوبه شاید چون زیاد دیدم ادمایی که تا به حدی از علم و مدرک تحصیلی میرسن تمام اطلاعاتشون رو پنهان می کنن و در اختیار کسی نمیذارن( همینجا بخاطر بعضی راهنمایی هایی که سر پایان نامم کردی هم دوباره ازت تشکر می کنم) 2-اصلا فرق شوخی و جدی رو توی بازیه مافیا نمیفهمی(همونقدر که وقتی من اذیت میکردم فکر میکردی جدی دارم میگم) 3-خیلی خیلی خیلی فعالی (منظورم فقط دنیای مجازی نیست) فعلا همینا :persiana__hat: از اون موقع که مسئول تور شدی خوب مارو تو تور گیر میندازی... ااااا یادم اومد... من شوشتر بودم! یاد اون مافیای کذایی ننداز منو. :w00: دستت درد نکنه ای انوشه، مادر مهربان :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه محمد مهدی همینجورین ای آقا محمدمهدی گل. موافقی دیگه؟ کلا محمدمهدی ها کارشون درسته. هرچی پشت سرشون هم میگن الکیه.:45645: خیلی خوشحال شدم اون روز دیدمت. ان شالله بیشتر همدیگه رو ببینیم و از حضورت استفاده کنم. آی گفتیکاملا موافقم...... من که تا حالا هرچی محمد مهدی دیم خیلی آدمای باحالی بودن همشونم کارشون درست بوده......... من هم خیلی خوشحال شدم دیدمت امیدوارم در آینده بیشتر همدیگه رو ببنیم. ما که اومدیم شهرتون دفعه دیگه نوبته توئه بیای اصفهان..... :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از اون جایی انوشه جون سرور ماست هر چی ایشون بگه والا من زیاد شناخت ندارم ولی این مدت یه شناخت کمی پیدا کردم با جنبه ای اینده نگر و با حوصله رابطهی خوبی هم با بچه ها داری فکر کنم اهل نظر دادن افراطی نیستی منطق رو خط سیر بحثای ازاد قرار میدی بهترین تاپیکای گفتگو ازاد رو میزنی به نظرم مرسی دعوتم کردی امیدوارم موفق باشی درود بر تو ای مرید انوشه. و درود بر انوشه. و درود بر همه ی انجمنیان. خیلی ممنونم از نظرت. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):کی گفت تو دنبال پروژه آماده بودی!!!!!؟!؟!؟ من هم که بهت گفتم نیورده طرف برام! فکم افتاد! :jawdrop: من در تائید صحبت های تو گفتم به بچه زرنگ ها چیزی نمیدم! :icon_pf (34): در هر صورت... وقتی بعد از چند مدت خودم تازه میپرسم تا بهم جواب بدی تقریبا مثل همون پیچونده متأسفانه.............. در هرصورت ممنونم که بخاطر من رو زدی به کسی..........راضی به زحمت نبودم... خب اینها در هر حال برداشت های من از شما بود.... امیدوارم موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تحلیل شخصیت من کیه؟؟:w00: راست میگه تحلیل شخصیت این کیه؟؟ :w00: (دارم واست:gnugghender:) 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامزیاد تو شخصتتون زوم نکردم ولی به نظر فکر روشنی دارین که این خیلی مهمه دیگه دیگه والا نمیدونم دیگه چی بگم سعی می کنم از این بعد زوم کنم بعد بیام این تاپیک رو از گور بکشم بالا و... ممنونم. سارا خانم افشار. مدیونستی هر موقع اسم کاربری تونو میبینم یاد ایرج افشار می افتم؟ درود. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو تاپیک تحلیل شخصیتت خودت گفته بودی! فقط فک کنم کلا چیزایی که تو پست هات مینویسی رو زود یادت میره! این که آزمون دکترا شرکت کردی امسال هم یادت رفته بود تهران بهت یادآوری کردم میدونی دیگه، دروغگوها فراموشکارن! 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام جيمي جان . راستش من خيلي نميشناسمت و برخوردي با هم نداشتيم اما وقتي در عكس ها ديده بودمت خيلي تعجب كردم ؛ چهرت نسبت به چهره يكي از دوستان من درست مثله گلابي بود كه از وسط به دو نيم تقسيم شده باشه به هر حال خوش به حالت كه تاپيكت بازديد كننده داره ! تاپيك تحليل شخصيت من كه همين الان داره گرد و خاك مي خوره در تمام مراحل هستي موفق باشي :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من آمده ام وای وای من آمده ام!!! مرسی ار دعوتتون! واقعیتش من خیلی نمیشناسمتون! اما از مطالبی که ازتون خودنم برداشتم این بوده که منطقی هستین و آروم! 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام سلام . به به ! ببین کی داره تحلیل میشه اینجا به نظر من محمد مهدی ; - خیلی آدم خوش برخورد ، مودب و دوست داشتنی و صمیمی ایه - خیلی خیلی خیلی از شهرسازی حالیشه انقد که اگه یه سوال ازش بپرسی ، علاوه بر جواب دادن به اون سوال ، می تونه در آن واحد هرچی سوال از اول عمرت تا حالا داشتی رو هم جواب بده نه ولی بی شوخی خیلی همه چیز دانه اینو هم به خودش گفتم هم هرجا ازش حرف میشه میگم یه بارم به یکی از استادامون گفتم که گویا توی کارشناسی استاد محمد مهدی بوده اونم تایید کرد و البته در ادامه نیز خاطر نشان کرد که : محمد مهدی بچه ی لوس خودمه ... - خاکیه و خودشو واسه احدی نمی گیره - خیلی میشه روی حرفاش حساب کرد یعنی شورشو در آورده انقد که خوش قوله - به دکتر پاکزاد و مروارید قاسمی خیلی علاقمنده - شاد و شنگوله - با هرکی مثل خودش رفتار می کنه - دوست با معرفت و خوبیه برای دوستاش دیگه ... حالا اگه یادم اومد بازم میگم . راستی مرسی از دعوتت 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام جيمي جان . راستش من خيلي نميشناسمت و برخوردي با هم نداشتيم اما وقتي در عكس ها ديده بودمت خيلي تعجب كردم ؛ چهرت نسبت به چهره يكي از دوستان من درست مثله گلابي بود كه از وسط به دو نيم تقسيم شده باشه به هر حال خوش به حالت كه تاپيكت بازديد كننده داره ! تاپيك تحليل شخصيت من كه همين الان داره گرد و خاك مي خوره در تمام مراحل هستي موفق باشي :aghosh: :aghosh: عزیزی... رفیقت رو معرفی کن آشنا شیم. برو که اومدم تحلیلت کنم. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من آمده ام وای وای من آمده ام!!!مرسی ار دعوتتون! واقعیتش من خیلی نمیشناسمتون! اما از مطالبی که ازتون خودنم برداشتم این بوده که منطقی هستین و آروم! آمده ای خوش آمدی... خیلی ممنون که آمدی... چاکریم. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام سلام. به به ! ببین کی داره تحلیل میشه اینجا به نظر من محمد مهدی ; - خیلی آدم خوش برخورد ، مودب و دوست داشتنی و صمیمی ایه - خیلی خیلی خیلی از شهرسازی حالیشه انقد که اگه یه سوال ازش بپرسی ، علاوه بر جواب دادن به اون سوال ، می تونه در آن واحد هرچی سوال از اول عمرت تا حالا داشتی رو هم جواب بده نه ولی بی شوخی خیلی همه چیز دانه اینو هم به خودش گفتم هم هرجا ازش حرف میشه میگم یه بارم به یکی از استادامون گفتم که گویا توی کارشناسی استاد محمد مهدی بوده اونم تایید کرد و البته در ادامه نیز خاطر نشان کرد که : محمد مهدی بچه ی لوس خودمه ... - خاکیه و خودشو واسه احدی نمی گیره - خیلی میشه روی حرفاش حساب کرد یعنی شورشو در آورده انقد که خوش قوله - به دکتر پاکزاد و مروارید قاسمی خیلی علاقمنده - شاد و شنگوله - با هرکی مثل خودش رفتار می کنه - دوست با معرفت و خوبیه برای دوستاش دیگه ... حالا اگه یادم اومد بازم میگم . راستی مرسی از دعوتت به به هستی عزیز، دختر خودم. خانم دکتر به من لطف داشته همیشه. یادم انداختیش باید یه زنگ بهش بزنم. دلم براش تنگولیده. دکتر پاکزاد یا بهتر آقا معلم مهربون هم خیلی خیلی به من لطف داشته. به خاطر همین خیلی دوستش دارم. خیلی از رفتارهاشو دوست دارم. مثلا با این که استاد تمامه (همون فول پروفسور خارجکیا) اینقدر خضوع داره که بعضی وقت ها ازت سوال بپرسه! نظرت رو بخواد و حتی تصمیمشو عوض کنه. دکتر جای پدر بزرگه منه، اما بعضی وقتها اونقدر باهات گرم میگیره که فکر میکنی رفیقته! دستت درد نکنه منو یاد استادای خوبمون انداختی و ممنون از اینکه اومدی! 4 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام خان داداش :icon_pf (44): با اجازه : خان داداش من خیلی مهربونه . خان داداش من خیلی دوست داشتنی هست . خان داداش من کمی شیطون و البته از نوع متعادلش هست . خان داداش من یه پسر تحصیل کرده هست و به تمام معنی آقا .:w410: خان داداش من عاشق گرفتن عکسهای هنری در پارک ملت ، بویژه در اتومبیلی که تزئنیی هست در ابتدای پارک . در کل خوب خان داداش خوبه خودم هست دیگه . :ws2::ws2: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام خان داداش :icon_pf (44):با اجازه : خان داداش من خیلی مهربونه . خان داداش من خیلی دوست داشتنی هست . خان داداش من کمی شیطون و البته از نوع متعادلش هست . خان داداش من یه پسر تحصیل کرده هست و به تمام معنی آقا .:w410: خان داداش من عاشق گرفتن عکسهای هنری در پارک ملت ، بویژه در اتومبیلی که تزئنیی هست در ابتدای پارک . در کل خوب خان داداش خوبه خودم هست دیگه . :ws2::ws2: آبجی آخر بر طبل رسوایی ما کوبیدی!! اون موقع میخواستیم ادای سفرهای استانی ا.ن رو در آریم، دستامونو از تو ماشین تکون میدادیم! خدا لعنت کنه این اسرائیل رو. مرسی اومدی آبجی کوچیکه... :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام با تشکر از وقتی که در اختیارم گذاشتین آخه من چی بگم خیلی نمیشناسمت که!!! تازه میخوام بشناسم فقط میدونم خیلی با سواتی یهو شلوخ میشی بعد یهو ساکت میشی و در کل آرومی به نظرم با نمک هم هستی درس خوندنم که خیلی دوس داری بیشتر آشنا بودیم بیشتر میگفتم هوینا دیگه باقیش هرچی بابام و مینا و مهناز و حمید گفت 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اول بگم که ببخشید که دیر شد....شدیدا درگیر درس و کلاسها بودم ا.....یادم رفت سلام بگم.....خوب خوبی؟ اما بریم سراغ تحلیل آقای عابدی......پدر عزیزم باسواد.....مهربون......تا جایی که از دستش بر بیاد سعی میکنه کمک کنه به دوستاش.....با انگیزه.....خیلی شاد(کلا همیشه این شکلیه).......خوش برخورد.....اجتماعی.....یه کم هم گمونم احساس مسئولیت میکنه بعضی مواقع.......اومممم......دیگه اینکه.....آهان یه وقتایی بد جنس میشه دوست داره بقیه رو اذیت کنه(البت این مواقع خیلی زیادن)......یه وقتهایی هم بد میشه سوتی بقیه رو میگیره.....هی بهشون گیر میده.....نمیگه بقیه گناه دارن.....خلاصه خبیس میشه......اما در کل بابای خوبیه 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب بنا به وظیفه ما هم اومدیم . خب راستش چون نه رشتمون به هم میخوره نه همشهری هستشم خیلی کم برخورد داشتیم باهم با من که یه برخورد نسبتا جدی داشت و من حس کردم زیاد ازم خوشش نیومد :shame: اما اینجوری که دوستان نوشتن انگار معمولا زود رفیق نمیشه و تو برخورد اول جدیه که طبیعی هست و منم همینطوریم کلا فک کنم تو بازی های گروهی خیلی فعال و زرنگه مثل درسش میگم حالا که اینقدر ازت تعریف کردن منم یه سوال الان داشتم میام ازت میپرسم 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی که منو دعوت کردی ه نظر من یه وقتایی خیلی جدی یه وقتایی خیلی شوخی اگه یه بحث و دنبال کنی تا تهش میری با فمنیستا هم شدیدا مشکل داره پسر مودب و خوبیه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده