Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از اون تيپ كاربراي محبوب كه شايد سالي يه دونه از اين نوع توي هر فروم ظهور كنه ! بسيار خوش برخورد با سواد منطقي خاكي شوخ در عين حال سنگين و با ادب خلاصه كه خيلي آقاست آقایی از خودته جیگر. حال کردم دیدمت سالار! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی از دعوتتتتتتتتتتتتتتت با اینکه نسبت به خیلی کاربرای دیگه خیلی وقت نیست که باهاش اشنا شدم ولی جز دوستای خوبمه باسواد نکته سنج تیز بین مهربون ساده بی ریا شوخ طبع و البته مودب تا حالا برخورد ناخوشایندی ازش ندیدم فک میکنم به جاش خیلی صریح و رک حرفشو میزنه پسر خیلی منطقی ای به نظر میاد احتمالا خیلی هم خوش سفره روی هم رفته فک میکنم دوست قابل اعتماد و شایسته ایه امیدوارم تو همه کاراش موفق باشه درود بر تو ای اوری بانو! یادم باشه یه تکذیبیه برای این چیزایی که نوشتی بنویسم! 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به تاپیک محمد مهدی خان میباشه!یکی از بهترین و بامعلومات ترین کاربرای تالاره!تو کارش جدیدت کافی رو داره!آدم شوخی هم هست!هر سوالی در مورد طراحی شهری ازش بپرسی مطمئنا جواب کاملی میگیری!به نظر همچین با برنامه ریزا خوب نیست! خوب فعلا همینا تا بعد! راستی مرسی از دعوتت حرف از برنامه ریز جماعت نزن ! :w00: دمت گرم. 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود بر تو ای اوری بانو! یادم باشه یه تکذیبیه برای این چیزایی که نوشتی بنویسم! زود بنویس پس! ببینم اگه اینجوری نیست زود از لیست دوستام حذفت کنم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی از دعوتتخب نیوترون جون خودمون! اصلا خوشم نمیاد تعارف الکی بکنم ولی خداییش خیلی باهاش حال میکنم. مخصوصا نمایشگاه کتاب که دیدمش همون 15-10 دقیقه ای باهاش بودم جدا لذت بردم. فوق العاده باسواد ، خوش اخلاق و گرم... پست های خوبی میذاره. معلومه که پشت هر حرفش ، فکر قرار داره. با favourite athlete ش تو فیس بوک خیلی حال میکنم:ws2: کلا خیلی از پست هاش رو که میخونم احساس میکنم داره حرف خودمو میزنه. به جون خودم دوس ندارم فقط از بچه ها تعریف کنم ولی نیوترون رو هرچقد فک کردم ضعفی یادم نیومد ازش! تازه نراقی هم هست ، همشهری خودمونه تقریبا حالا این یکی دو روزه بیشتر فک میکنم و تاپیک هاش رو میخونم سعی میکنم نقطه ضعف پیدا کنم ازش بیام بگم آقا ریشه های مشترکمونو خوب اومدی... اصالتم به نراق بر میگرده... فقط نمیدونم اینو از کجا فهمیدی ناقلا! منم خیلی خوشحال شدم از نزدیک دیدمت. پسری بی ریا و خوش برخوردی بودی. درود بیکران بر تو باد! 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون خودم شناخت كافي و وافي از ايشان ندارم بيشتر دوست دارم تحليل دوستان رو بخونم تا به ابعاد شخصيتي اين مرد بزرگ پي ببرم.(چي گفتم!) اصلا" دوست ندارم تو تحليل فقط تعريف محض داشته باشم...اما خداييش از محمد مهدي عزيز نكته منفي اي به ذهنم نميرسه.اطلاعات بالا توان بحث خوب و صبوري از نكات بارز شه.تاپيكها و پستهاش ارزش چند بار خوندن رو هم داره....معمولا" راجع به چيزي كه مورد بحث داره مستند حرف ميزنه.از كسايي نيست كه به مخالفش بيرحمانه حمله كنه. بيشتر از اين چيزي ندارم كه بگم.اگه بازم چيزي يادم اومد حتما" ميگم. 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عابدی بیا اینجا بینم .. خوب گیرت آوردمدوتا دست و یه پات بالا ... حواستم بمن باشه خب تنبلیه که دومی نداره .. خیلی بی خوردی چرخ میخوره تو سایت ... میشه عنوان کاربر فعال گفتگوی آزادو بهش داد هر بار گفتیم بیا بریم کوه آقا کار دارن .. اونم شهرستون ( هر چی دورتر بهتر نه ؟! ) من نمیدونم درس تا کجا آخه ... بیا برو زن بگیر برو سر خونه زندگیت دیگه .. خفه کردی خودتو .. مث آدم بزرگا میحرفه ولی نیگات که به آواتار و یوزرش میافته به سنش شک میکنی ..! ولی کلا بچه باحالیه .. حال میکنم باهاش سوات داره شوخ و شنگه .. اصلا معلوم نیست کجا سیر میکنه جوابگوئه ... از همه مهمتر بیشتر وقتا روشنه .. (من نمیدونم کی کار میکنه ) میام پیشت .. همینجا باش پاتم میتونی بزاری زمین .. ولی دستا بالا باشه خیلی نامردی! پست ... قاتل... جانی... گرافیست ... 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با توجه به تعریفات بچه ها من همین الان باهاش دوست میشممخصوصا" بخاطر شوخ بودنش :gnugghender: دیگه بدبخت شدی محمد یاه یاه یاه اکسپ میکنیم .... :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هوم!منم خوشم مياد ازش بچه باسواديه،خوش اخلاقه... به قول كدپلاس واقعا درس تا كـــــــــــــــــــــــــــي؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 چرا میزنی؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام ... نوترون ، یکی از بهترین کاربرای سایت هستش... دانش بالایی داره ... به سوالات سنجیده و منطقی جواب میده ... و نمیاد مسابقه تشخیص هویت ... 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب محمد مهدی عزیز نمونه بارز کاربر باشخصیت و اصولی خوش برخورد و مهلبون یار و همراه ما در بخش های نجوم در کل دوست باوفا و خوش مرامممممممممم ... :ws2: 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب به به گل باغا محمد مهدی آقا با خوبی شروع کنیم ببینیم اصلا به نقد شاید نرسیدیم مهربونه متینه کوشاست گاهی جدیه اصلا تند روی نمی کنه و همیشه میانه روئه رهرو ان نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود حکایت ایشونه! یکم عجوله! کلا فکر کنم ژنتیکی خیلی طاقت صبر و انتظار ندارن دیگه اینکه آدم مسئولیت پذیری به نظر می رسه امیدوارم موفق باشی 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تحليل شخصيت محمد مهدي:gnugghender: خب خيلي با سواده يه تاپيكي يه بار زد من اصلا سر در نميوردم چي به چيه:w821: شنيدم عزمش هم جزم كرده واسه دكترا پايه بحث مخصوصا اگه با كيوون جفت شه شوخ و شيطون هست ولي شوخي جواتي نميكنه:4chsmu1: صبور و با ادب نميدونم چرا به خودش ميگه گوساله و بي شخصيت:w00: آواتارت هم خوشجله عوض نكن 9 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بر محمد مهدی عزیز....... محمد مهدی اینطور که معلومه به رشتش خیلی علاقه داره و تو این زمینه حسابی با سواده ......... تاپیکای بحثی که میزاره خیلی خوشم میاد کلا نظراتش شبیه نظرات خودمه.......... آدم منطقی هست و توی بحث خیلی با خونسردی جلو میره ...... اطلاعات خوبی داره.معلومه که اهل مطالعست........... آدم خوش برخوردیه ......... بهش میاد کلا توی زندگیش آدم متعادلی باشه........ محمد مهدی جان از آشناییت بسیار بسیار خوشوقتم........ 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تحليل شخصيت محمد مهدي:gnugghender: نميدونم چرا به خودش ميگه گوساله و بي شخصيت:w00: محمد راس میگه ؟ تو گفتی ؟ چرا شخصیتت تحلیل رفت پس ؟:w74: یه کاری نکن بعدین تحلیل شخصیت همه حرفاشونو پس بگیرن صفه اخر دقیقابر عکسشو بنویسنا ... :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمد راس میگه ؟ تو گفتی ؟چرا شخصیتت تحلیل رفت پس ؟:w74: یه کاری نکن بعدین تحلیل شخصیت همه حرفاشونو پس بگیرن صفه اخر دقیقابر عکسشو بنویسنا ... :icon_pf (34): اره راست ميگم گوساله رو تو يكي از تاپيكاي (فكر كنم) اسي گفته بود (برم پيداش كنم ثابت كنم؟:4chsmu1:) بي شخصيت هم كه تو پروفم براي دعوت زده بود دعوت رسمی برای تحلیل شخصیت یک بی شخصیت! 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره راست ميگم گوساله رو تو يكي از تاپيكاي (فكر كنم) اسي گفته بود (برم پيداش كنم ثابت كنم؟:4chsmu1:) بي شخصيت هم كه تو پروفم براي دعوت زده بود دعوت رسمی برای تحلیل شخصیت یک بی شخصیت! بچس عقلش نمیرسه ... شی تو فکره دکتر پاکزادبوده تفهمیده چی میگه ...شماببخشید 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچس عقلش نمیرسه ... شی تو فکره دکتر پاکزادبوده تفهمیده چی میگه ...شماببخشید نبينم تكرار كنه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود بر تو ای سفید برفی. راستشو بخوای من اون پلان معماری رو از معمار شرکت درخواست کردم و چون باهاش رو دربایسی دارم زیاد بهش اصرار نمیکردم. اما با این حال دو سه بار ازش در خواست کردم. اما کلا حرفت رو قبول دارم. آدمهایی رو که به عنوان بچه زرنگ تشخیص داده بشن ، توسط من به شدت پیچانده می شوند و کم نبودند کسانی که در همین سایت از من پروژه ی آماده ی تحویل میخواستند و پیچانده شدند. آدمهای صاف و صادق و کاری رو مخلصشون هم هستم. همچنین است در دنیای واقعی و همگروهی زرنگی که به علت همکاری نکردن و پیچاندن ما در کارهای پروژه ی درسی در لحظه ی آخر به شدت توسط من پیچانده شد. لا مکرو النیوترون و النیوترون خیر الماکرین. اما من هنوز اون حرف موندن تودهنو مصداقشو یادم نمیاد. یادت باشه بیای بهم بگی! اول من حتی به شرط افتادنم باشه دنبال پروژه آماده نیستم و نمیگردم....... اون پلانم که ازتون میخواستم فقط صرفا برای نمونه موردی بود و بس........... متأسفم که در مورد من اینجوری فکرکردید...ولی درستش این بود لااقل بهم میگفتید گیر نیاوردید............. حرفی هم که توی دهنتون نمی مونه برمیگرده به اولین میتینگ ما که گفتم ارم سر کوچمون هست ...... اگر یادت اومده باشه 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اول من حتی به شرط افتادنم باشه دنبال پروژه آماده نیستم و نمیگردم.......اون پلانم که ازتون میخواستم فقط صرفا برای نمونه موردی بود و بس........... متأسفم که در مورد من اینجوری فکرکردید...ولی درستش این بود لااقل بهم میگفتید گیر نیاوردید............. حرفی هم که توی دهنتون نمی مونه برمیگرده به اولین میتینگ ما که گفتم ارم سر کوچمون هست ...... اگر یادت اومده باشه :icon_pf (34): کی گفت تو دنبال پروژه آماده بودی!!!!!؟!؟!؟ من هم که بهت گفتم نیورده طرف برام! فکم افتاد! :jawdrop: من در تائید صحبت های تو گفتم به بچه زرنگ ها چیزی نمیدم! :icon_pf (34): در هر صورت... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده