soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قوربون خودم برم الهی درد و بلام بخوره تو سر خودم:دی 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معلوم است! من نمونه ام! باورکنید من نمونه ام دوست و دشمن اقرار مى کنند من نمونه ام اول باور نمى کردم من نمونه ام حالا باور مى کنم من نمونه ام لطفا قبل از ساعت ۸مرا تحویل آزمایشگاه بدهید! 16 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معلوم است!من نمونه ام! باورکنید من نمونه ام دوست و دشمن اقرار مى کنند من نمونه ام اول باور نمى کردم من نمونه ام حالا باور مى کنم من نمونه ام لطفا قبل از ساعت ۸مرا تحویل آزمایشگاه بدهید! اه پس این کی بود توی عکس نمایشگاه؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم که تو عکس میتینگ نمیشگاه کتاب دیدید دیگه.خودتون قصاوت کنید از همه خوشگل تر بودی 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب قيافمو با ارايش بيشتر دوست دارم البته زياد ارايش نميكنم اما خواهرام ميگن بي ارايشم خوشگلي(به من ربطي نداره نظر بقيست)عاشق ابروهامم هركي هم منو بار اول ميبينه چه مرد چه زن عاشق ابروهام ميشه !!!!!!!! هركي هم ميخواد يه نشوني از قيافم بده ميگه اون دختره كه ابروهاش خوشگله كلا از خودم راضيم 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اه پس این کی بود توی عکس نمایشگاه؟؟؟ نمونه نبودم! جوانکی بودم با سیاه مشقی بر تن. از امروز نمونه شدم. ازفردا دور ریخته می شوم. 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمونه نبودم!جوانکی بودم با سیاه مشقی بر تن. از امروز نمونه شدم. ازفردا دور ریخته می شوم. امروز چه اتفاقی افتاد فردا چی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم به نسبت از قیافه خودم راضی هستم خدارو هم شکر میکنم 9 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ بسااار زیاد.... اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟بهله...بهله...چرا که نه.... آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟:persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha:به کسی نگیدا ولی اینم بهله.... (خود شیفته نیستما...ولی خودم رو دوست دارم) .......... ولی به صورت کلی به این موضوع معتقدم: صورت زیبا نمی آید به کار ... حرفی از معنی داری آن بیااار... 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلا یه کم بیش از حد از خودم راضیم (البته به جز بلایی که به تازگی بر سر صورتم نازل کردم) اما نه در اون حد که هر دقیقه جلوی آینه قربون صدقه خودم برم !! آرایش (نقاب رنگارنگ)رو اصلا دوست ندارم چون اعتماد به نفسم رو می بره زیر زمین :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلییییییییییییییییییییییییییی:persiana__hahaha::persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ خیلی خیلی زیاد ولی بعضی وقتا (خیلی خیلی خیلی کم)از خودم ناراضی میشم!که اون موقع حتما دپم! اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ من اصن ارایش نمیکنم و کاملا مخالفم و به نظر خودم همین چهرهام خوشجله دیگه احتیاجی به ارایش نیس آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ اوهوم خیلییییییییییییییییییییییییییی اصن اینه به کنار،من پیش دوستامم خیلی از خودم میتعریفم 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهم سیرت درونه نه صورت برون 7 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهم سیرت درونه نه صورت برون این یارو خوشگله شکسته نفسی میکنه 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این یارو خوشگله شکسته نفسی میکنه ، نه جدی میگم قیافه غیر قابل تحمل نباشه ، معمولی باشه ، بقیه اش سیرت مهمه ، امتیازی که با خوشگلی به دست بیاد به درد بخور و ماندگار نیست! ------- یارو؟ 6 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهم سیرت درونه نه صورت برون ، نه جدی میگم قیافه غیر قابل تحمل نباشه ، معمولی باشه ، بقیه اش سیرت مهمه ، امتیازی که با خوشگلی به دست بیاد به درد بخور و ماندگار نیست!------- یارو؟ :jawdrop:خوشگلی دیگه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چشات خوشگل میبینه ولی یعنی چی یارو؟ بعدشم مگه دیدی تو منو؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از قیافم خوشم نمیاد....ولی خیلی بدم هم نمیاد. . . ولی کلا دوست داشتم یه شکل دیگه باشم... قربون صدقه اون قیافه ای که دوس داشتم باشم، رفتم....ولی قیافه ی خودم نه!!!! 7 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من زیاد از چهره ی خودم راضی نبستم . آخه هر وقت تو آینه نگاه میکنم یه آدم تکراری میاد . آخه یه سال دو سال، سه سال ... چقدر باید همین قیافه رو ببینم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده