Ehsan 112346 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 من فک میکردم اسی چاقو تپلو هیکلیو سیبیلو ریشو کت شلواریو ........باشه مگه من چه هیزم تری بهت فروخته بودم که از من یک گوریل تو ذهنت ساخته بودی...
MechJJ 11368 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 این کلک ها قدیمی شده داداش. پست من موجوده و نوشتم اسپم. خودت هم نوشتی اسپم. چه قدر ویرایش و تحریف نوشته سایرین. خجالت داره به خدا....... :w00: :jawdrop: اسی تو هم؟؟!! وای بر پیروانت که پیشوای دغل بازی همچون تو دارند...
setiya 12665 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 واااااااااااااااااااای مرسی اقا حمیدمن فک میکردم اسی چاقو تپلو هیکلیو سیبیلو ریشو کت شلواریو ........باشه ولی بدون شوخی فک میکردم چاق باشی و وافنم فک میکردم یه ذره هیکلی باشه نه لاغر! كل انجمن ميخواستن عكس اسي رو ببينن
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 زين پس بجاي حميد شهرساز ميگيم حميد جقله :icon_pf (34):
setiya 12665 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 مگه من چه هیزم تری بهت فروخته بودم که از من یک گوریل تو ذهنت ساخته بودی... وقتي به من ميگي گامبو به تو هم ميگن گوريل:2525s:
maryam_alien 9904 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 كل انجمن ميخواستن عكس اسي رو ببينن من به شدت تکذیب میکنم
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 من دارم میرم پارک جمشیدیه! زیاد اسپم نکنیدا شب حوصله خوندن ندارم!!!! ستی کاری که بت گفتم یادت نره ها!
Cinderella 9897 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 مگه من چه هیزم تری بهت فروخته بودم که از من یک گوریل تو ذهنت ساخته بودی...
MechJJ 11368 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 اگه ميزاري من با اممامت عكس بگيرم خودم ركورد رو ميزنم کاش یه سی ثانیه زودتر نقل قول میگرفتی تا بی گناهی من و حیله گری اسی بر امتش آشکار شود. تازه یه سوتی دیگه هم دادی. نوشتی تفر!!!! ستیا هم نقل قول گرفته تا ملت راست و دروغ رو از هم تشخیص بدن...
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 من دارم میرم پارک جمشیدیه!زیاد اسپم نکنیدا شب حوصله خوندن ندارم!!!! ستی کاری که بت گفتم یادت نره ها! شماره صحفهشو برداره بعد برو چه کاری به مامان من گفتی تو؟:167:
maryam_alien 9904 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 maryam_alien, AminNePo+, hamid_shahrsaz, lady architect, m.mahnaz, mechjj+, pari daryayi, sefid barfi, میلاد+
setiya 12665 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 من دارم میرم پارک جمشیدیه!زیاد اسپم نکنیدا شب حوصله خوندن ندارم!!!! ستی کاری که بت گفتم یادت نره ها! با كي ميري؟:167: :167:يه پسر تهنا واسه چي ميره جمشيديه؟ اعتراف كن با كي ميري:167: اونم اغدام كردم ولي فهلا كنسل ميكنمش تا تكليف همرات معلومشه
setiya 12665 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 کاش یه سی ثانیه زودتر نقل قول میگرفتی تا بی گناهی من و حیله گری اسی بر امتش آشکار شود.تازه یه سوتی دیگه هم دادی. نوشتی تفر!!!! ستیا هم نقل قول گرفته تا ملت راست و دروغ رو از هم تشخیص بدن... اسي خيلي حيله گره
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 چرا من تو عکس نیوفتادم؟ تو که کمپلت پیش بینی های منو برعکس کردی.... من فکر میکردم میلاد یک آدم کوتوله و چاقه،که مو نداره و چندتا از دندون هاش هم ریخته !!!!! :icon_pf (34):
میلاد 24047 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 تو که کمپلت پیش بینی های منو برعکس کردی.... من فکر میکردم میلاد یک آدم کوتوله و چاقه،که مو نداره و چندتا از دندون هاش هم ریخته !!!!! :icon_pf (34): بازم خدا رو شکر حداقل پیشبینی میکردی آدم باشم
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 بازم خدا رو شکرحداقل پیشبینی میکردی آدم باشم البته اگه یک بچه ببر هم میومد جلوم همچون تعجب نمیکردم...... :icon_pf (34):
ooraman 22216 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 خوش میگذره؟ خو اسپماتون بذارید واسه شب...یه کم معرفت داشته باشین :w821: نمیگین بچه مردم درس داره دلش میخواد بیاد اینجا ؟ از صبح همش قلقلکم اومده بیام اینجا ببینم چه خبرههههههههههههههه دیگه الان طاقتم تموم شد اومدم
CodePlus 15426 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 خوش میگذره؟خو اسپماتون بذارید واسه شب...یه کم معرفت داشته باشین :w821: نمیگین بچه مردم درس داره دلش میخواد بیاد اینجا ؟ از صبح همش قلقلکم اومده بیام اینجا ببینم چه خبرههههههههههههههه دیگه الان طاقتم تموم شد اومدم اینو ..
ارسال های توصیه شده