Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فهمیدم عزیزم ولی مگه شماها مثلا گوشی نداشتید چندتا عکس بگیرید ..........من ولی دیگه قهرم حتی با همون جمید لوس له .......... خب دیشب میخوابید تا الان پنچر نشه بمن چه خب نه قهر نکن عزیزم. :there:الان میان با همشون دعوا میکنم که یه عکس نذاشتن دوست منو اذیت میکنن.:ubhuekdv133q83a7yy7مگه نمیدونین سفید برفی دلش کوچیکه ناراحت میشه.:w00: خسته نباشیدشما هم حتما عکس ندارید؟ من امشب دیگه قهر میکنم نمیام پیشتون همتون بدجنس هستید:w00: نه من که بدجنس نیستم ولی اونا خودشون رفتن یه عکس هم نمیزارن منم به حمایت از تو باهاشون قهر میکنم:viannen_38: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان لطفا پس از قرار دادن عكس از بچه ها بخوايد كه لينك عكس ها رو در پست اول تاپيك هم بگذارند ؛ ممنون :dancegirl2: لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان لطفا پس از قرار دادن عكس از بچه ها بخوايد كه لينك عكس ها رو در پست اول تاپيك هم بگذارند ؛ ممنون :dancegirl2: دلت خوشه ها اينايي كه من ميبينم عكس بزار نيستن 30 صفحه گذشته هيچكي اراده نميكنه اه لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه به نشانه اعتراض قهر میکنیم....... لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه به نشانه اعتراض قهر میکنیم....... تو كه بودي يكي مثل من كه نبوده بايد قهر كنه خيلي لوسِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِييييييييييين لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو كه بودي يكي مثل من كه نبوده بايد قهر كنه خيلي لوسِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِييييييييييين آره بودم ولی از اولش نبودم که! کلا لوسسسسسسسسسسسسسسسسسسن عکس نمیزارن!!!:w00::w00::w00: تازه عکس دسته جمعی هم که گرفتن من نبودم:ws44::ws44: لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره بودم ولی از اولش نبودم که!کلا لوسسسسسسسسسسسسسسسسسسن عکس نمیزارن!!!:w00::w00::w00: تازه عکس دسته جمعی هم که گرفتن من نبودم:ws44::ws44: واقعا نميدونم چرا نميزارن عكسارو به خدا اگه من ديروز بودم تاحالا صد تا عكس گذاشته بودم يعني ما نميتونيم دوستامونو ببينيم؟عجببببببب:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره بودم ولی از اولش نبودم که!کلا لوسسسسسسسسسسسسسسسسسسن عکس نمیزارن!!!:w00::w00::w00: تازه عکس دسته جمعی هم که گرفتن من نبودم:ws44::ws44: بله ایشون کرده بودن دنبال مار های نمایشگاه با اب لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه دوستان دعوتن بیان نظر بدن و منو تحلیل کنن. لطفا بیشترش نقد باشه و از بدیام بگین. خوبیا رو خودم میدونم. تحلیل شخصیت SH E I KH :gnugghender: به این میگند سوء استفاده از جمع شدن تعداد زیادی کاربر در یک جا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعا نميدونم چرا نميزارن عكسارو به خدا اگه من ديروز بودم تاحالا صد تا عكس گذاشته بودميعني ما نميتونيم دوستامونو ببينيم؟عجببببببب:icon_pf (34): ای بابااااااااااااااااااااااااااااااا :jawdrop: اگه می دونستم این طوریه خودم با گوشی 1100 ام عکس می گرفتم لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امروز عکسا رو میذارند باور کنید ........ دیشب خب همگی خسته بودیم یه تعدادم نمیخواند عکساشون در نت باشه ولی دلیل نمیشه عکس دسته جمعی نگیرند با بقیه ، پس باید عکس چهرشون مخفی شه ....... سایز عکسا هم بزرگه باید کوچیک شه ...... باید بیاند اونایی که نمیخواند عکسشو باشه بگند و یه تاپیک دیگه احتمالا تمیزو خوب با شرح کامل گذاشته میشه همراه با تمامی عکسا اینجوری بهتره تا نا منظم عکس گذاشته بشه بدون توضیحی لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستي منم از تمام كسايي كه اومدنو افتخار ملاقاتشونو داشتم تشكر ميكنم!!:aghosh: :aghosh::wubpink: لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخییییی....... ما هم با اینکه زودتر از همه رفتیم ولی ساعت 2 نیمه شب بالاخره رسیدیم خونه.......... بسی خسته و داغان رسیدیم.......... ولی خیلیییییییییییی خوش گذشت.......... از اینکه فرصتی شد که دوستان رو ملاقات کنم بسیار مشعوف میباشم......... از همه تشکر میکنم مخصوصا مینا خانم شهرساز که اگه نبود من بچه ها رو پیدا نمیکردم. آخه نقشه محل قرار رو نبرده بودم و کمی گم شدیم. ولی مینا پیدام کرد.بعد رفتیم پیش بچه ها............. لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امروز عکسا رو میذارند باور کنید ........ دیشب خب همگی خسته بودیم یه تعدادم نمیخواند عکساشون در نت باشه ولی دلیل نمیشه عکس دسته جمعی نگیرند با بقیه ، پس باید عکس چهرشون مخفی شه ....... سایز عکسا هم بزرگه باید کوچیک شه ...... باید بیاند اونایی که نمیخواند عکسشو باشه بگند و یه تاپیک دیگه احتمالا تمیزو خوب با شرح کامل گذاشته میشه همراه با تمامی عکسا اینجوری بهتره تا نا منظم عکس گذاشته بشه بدون توضیحی پس بچه هارو هم معرفي كنين اونايي هم كه نميخوان عكساشون معلوم شه رو بپوشونين به قول خودتون لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس چهره من رو غیب کنید اسی هم که باید صد در صد غیب بشه مردم عادی بصیرت دیدن چهره نو رانی اون رو ندارن لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابااااااااااااااااااااااااااااااا :jawdrop: اگه می دونستم این طوریه خودم با گوشی 1100 ام عکس می گرفتم نخند لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس بچه هارو هم معرفي كنين اونايي هم كه نميخوان عكساشون معلوم شه رو بپوشونين به قول خودتون خوب وصرت نباشه یشون رو معرفی کنن بزارن من همه رو لو میدم حتی اونایی که صورتشون معلوم نیست اولین نفر خودم هستم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نخند :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: چرا میزنی نمیگی من روحم روحم لطیفه دعوام کنی پوستم خراب میشه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده