keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در دین زرتشت، سگ یار و نگهبان انسان در برابر اهریمن بوده، چه در این جهان و چه پس از مرگ. در اساطیر ایرانی، نام سگ بارها در نقش یاور و نگهبان در کنار شخصیتهای اسطوره ای ذکر شده و حتی به درجه ای از تقدس رسیده، سگ در جایجای متون دینی زرتشتی ستایش شده و آزار او بشدت نهی شده است. فاصله گرفتن اکثریت ایرانیان از سگ و حتی دیگر حیوانات خانگی، نتیجه آموزه های اسلامی و باور به نجاست سگ است، این در حالی است که در هیچ کجای قرآن نه به نجس بودن سگ اشاره ای شده و نه هیچ کلامی که تعبیری منفی در مورد سگ داشته باشد در این کتاب آمده است، قرآن حتی بصراحت اعلام کرده که حیوانی که سگ تربیت شده (شکاری) آن را صید کرده باشد پاک و حلال است (سوره مائده آیه ۴). 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی تصمیم مذخرفی گرفتن خیلی از ادما از سگ نجس ترن نزارن بیان تو خیابون دیگه 6 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در دین زرتشت، سگ یار و نگهبان انسان در برابر اهریمن بوده، چه در این جهان و چه پس از مرگ. در اساطیر ایرانی، نام سگ بارها در نقش یاور و نگهبان در کنار شخصیتهای اسطوره ای ذکر شده و حتی به درجه ای از تقدس رسیده، سگ در جایجای متون دینی زرتشتی ستایش شده و آزار او بشدت نهی شده است. فاصله گرفتن اکثریت ایرانیان از سگ و حتی دیگر حیوانات خانگی، نتیجه آموزه های اسلامی و باور به نجاست سگ است، این در حالی است که در هیچ کجای قرآن نه به نجس بودن سگ اشاره ای شده و نه هیچ کلامی که تعبیری منفی در مورد سگ داشته باشد در این کتاب آمده است، قرآن حتی بصراحت اعلام کرده که حیوانی که سگ تربیت شده (شکاری) آن را صید کرده باشد پاک و حلال است (سوره مائده آیه ۴). کلمات مهم پست اول از نظر من: قرآن کریم- روایات و احادیت - پیامبر اکرم- فقهای شیعه- اهل تسنن- مالکی ها - ابوحنیفه- امام شافعی و احمد بن حنبل- سید مرتضی حالا من که اينها رو قبول ندارم بايد چيکار کنم؟ اصلا يکي از اين اسامي، اسم يک دانشمند نيست. اصلا به من چه که حنبليله با شنبليله چه روايتي از خودشون در کردن. من يک ايراني هستم. پارسي، و دوست ندارم که با عقايد عرب براي من تصميم گيري بشه. 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعله؛ موضوع تاپیک بحث نجاست سگ و عدم ذکر این مساله در قرآن بود و طرح نمایندگان مجلس به بهانه نجاست سگ؛ اما گفتگوها رفت به سمت چگونگی نحوه ی برخورد با سگها در خیابانخواهشاً به بحث اصلی بپردازید. شرمنده خب ریشه یابی ترس از سگ بود که با چندتا توصیه ایمنی امیدوارم مشکلات احتمالی طلا خانم هم حل شده باشه و از شنیدن همچین قوانینی احساس شادمانی نکنه بلکه به تفکر بیشتر بپردازه.............. دیگه بحث احساسی رفتار کردند با این قانون حل شد... دوستان به ادامه بحث بپردازند 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلمات مهم پست اول از نظر من:قرآن کریم- روایات و احادیت - پیامبر اکرم- فقهای شیعه- اهل تسنن- مالکی ها - ابوحنیفه- امام شافعی و احمد بن حنبل- سید مرتضی حالا من که اينها رو قبول ندارم بايد چيکار کنم؟ اصلا يکي از اين اسامي، اسم يک دانشمند نيست. اصلا به من چه که حنبليله با شنبليله چه روايتي از خودشون در کردن. من يک ايراني هستم. پارسي، و دوست ندارم که با عقايد عرب براي من تصميم گيري بشه. عزیز دلم من که از آیین زرتشت هم که گفتم...دیگه پارسیه پارسی:ws2: هیچ ایرادی نداره...شما خودت صاحب فکر هستی و دوست دارم نظرات خاص خودت رو برامون بگی:icon_gol: منم سعی میکم در ادامه بیشتر به عقاید ایرانیان باستان در این زمینه بپردازم؛ بدون صبغه ی مذهبی 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به گزارش خبرنامه حیات وحش و حیوانات خانگی ایران زمین ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) ، سگ ها میتوانند با بو کشیدن یک قطره خون دیابتی که مشکوک به دیابت است تشخیص دهند و این هشداری به صاحبان سگ است که به لیسیدن عوعو کردن و زوزه کشیدن سگ حساسیت نشان دهند. تعدادی از سگ ها حتی تحت تربیت قرار گرفته اند و برای خدمات و سرویس های دیابتی مورد استفاده قرار میگیرند. از حس بویایی سگ ها حتی برای شناسایی موارد قند خون پایین هم استفاده میشود که با درستی 90% توسط مربیان ان ها مورد بررسی قرار گرفته است. 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلامت > بیماری - سگها میتوانند سرطان ریه را که بیماری کشندهای است و روش مناسبی برای تشخیص نشانههای اولیه آن وجود ندارد از طریق بازدم فرد بو بکشند و در مراحل اولیه آن را تشخیص دهند. به گزارش ایرنا، تارنمای دویچه وله (صدای آلمان) نوشت: در بیماری سرطان ریه، از آنجا که بافت ریه دچار تغییر میشود، کنش و واکنشهای درون این ارگان نیز تغییر مییابد، در نتیجه، گازهایی که در بازدم از ریه خارج میشوند، در مقایسه با بازدم ریه فرد سالم، ترکیبات دیگری دارند. جمعی از پژوهشگران اتریشی بر این باور هستند که سگهای تربیت شده میتوانند این تغییر را حس کرده و سرطان ریه را در مراحل اولیه آن تشخیص دهند. تحقیقات مختلفی که در آنها از سگهای آموزش دیده استفاده شده است، نشان میدهند که این سگها به احتمال بسیار زیاد میتوانند سرطان ریه را از روی بازدم فرد بیمار تشخیص دهند. فلیکس هرت، متخصص بیماریهای ریوی در دانشگاه هایدلبرگ، به چنین روشی به دیده تردید مینگرد. او پزشکی است که به دستگاههای مجهز و تکنولوژی بیمارستانی بیشتر از پارس یک سگ اعتقاد دارد. هرت میگوید: برای من هم پذیرفتنی است که این تئوری میتواند درست باشد اما برای تشخیص بیماری مناسب نیست. اما ورنر گلایش وایت نظر دیگری دارد. او سالها در اداره پلیس اتریش سگهای یابنده موادمخدر و مواد منفجره را تربیت کرده است و اکنون با بنیاد تحقیقاتی تربیت سگهای سرطانیاب همکاری میکند. در این بنیاد در یک دوره 5ماهه سگهایی تربیت میشوند که پوزههای کشیده و بینی بزرگی دارند. ورنر گلایش وایت میگوید که پوزه کشیده سلولهای بویایی بیشتری دارد و سگهایی که پوزه کشیده دارند قوه بویایی قوی تری دارند و هیچ تردیدی در توانایی سگهایش ندارد. در پروژه آزمایشیای که در سال2010 در اتریش انجام شد، سگهای سرطانیاب این بنیاد در 93درصد موارد به درستی، وجود سرطان را تشخیص دادند. گلایش وایت حتی به موردی اشاره میکند که توانستند یک تومور چند میلی متری را شناسایی کنند. وی در این باره میافزاید: این تومور آنقدر کوچک بود که حتی در عکسبرداری هم مشخص نشده بود اما بهدلیل اینکه سگها تومور را بو کشیده بودند و پارس میکردند، فرد دوباره معاینه شد که این بار تومور در دستگاه ماموگرافی کامپیوتری خود را نشان داد. دویچه وله ادامه داد: کسانی که میخواهند با این روش معاینه شوند، در اینترنت فرم مخصوصی را پر میکنند. سپس بستهای که حاوی یک بالون کوچک و چند شیشه آزمایشگاهی است به آدرس متقاضی ارسال میشود. فرد بایستی ابتدا درون بالون فوت کند، بعد هوای درون بالون را به درون شیشهها منتقل کند. این شیشهها حاوی مواد خاصی هستند که با بازدم ترکیب میشوند و آن را حفظ میکنند. 6هفته بعد نتیجه معاینه آماده میشود. هرت، پزشک متخصص بیماریهای ریوی، معتقد است که این روند صحیح نیست. به گفته او، شیوه ذخیره بازدم که در آن گازهای بازدم با ماده دیگری ترکیب میشوند، ساختار آنها را تغییر میدهد. هرت میافزاید: برای تشخیص این ترکیبات در هوای بازدم به دستگاههای مجهز آنالیز نیاز است. نگه داشتن بازدم در ترکیبی که از ریه بیرون آمده بسیار سخت است. 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه چیزی ، کاری با این موضوع ندارم(ملت هیچ بد بختی نداره کلیه معضلات دولت جمهوری اسلامی منحصرا به همین سگ و نجاستش و روایات متعلق به 4000 سال پیش مربوط میشه و هنوز نتونستن تطبقش بدن:w74:!!!!!!) ولی تو تمام مباحث رشته ما پروتوزئولوژی ،قارچی ،باکتریایی و ویروسی تمام عفونت ها از طریق حیوانات منتقل میشه مثلا یک انگل در یک حیوان مثل گربه اصلا بیماریزا نیست ولی در انسان عفونت های وحشت ناک ایجاد میکنه باعث سقط جنین در زنان باردار یا تولد جنین عقب مانده میشه(راجب انگل سارکوسیست بوی همینیس گفتم که در مدفوع گربه به شدت فراوانه و برای اون جاندار بیماریزا نیست) ینی میزبان اصلی میکروارگانیسم های محاجم فقط آدم هست و بعضی از جانوران میزبان واسط اون میکروارگانیسمند بدون اطلاع و لباس محافظ به هیچ موجود زنده ای دست نزنید حتی گاو میتونه به شدت آلوده کننده باشه اگرم خارجی ها سگ و گربه دارن اونارو واکسینه کردن و دامپزشک مطمئنی وجود داره که برای اون حیوونا شناسنامه درست کرده 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باز این نماینده ها بیکار بودن یه چیز گفتن .....ماشالله مملکت وضعش اونقدر خوبه که این مووضوع خیلی مهمه... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشیدا اما این پسر بچه گوشه خیابون چیز میکنن نجش نیست سگ نجسه 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی تصمیم مذخرفی گرفتن خیلی از ادما از سگ نجس ترن نزارن بیان تو خیابون دیگه *مزخرف*:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من با این سگ فسقلی ها حال نمیکنم .... ولی زمانی دوبرمن و جرمن داشتیم .... از هر چی آخ... تمیز تر و بهتر بودن 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خودم دنبال یه سگ خوب و کوچیک هستم ولی خونه نمیزاارن ..من هم که اخلاقم سگی با یه سگ کوچولو هم جور میاییم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده