رفتن به مطلب

طرح نمایندگان مجلس؛ ممنوعیت ورود سگها به خیابان به دلیل نجاست

keyvan64

ارسال های توصیه شده

در دین زرتشت، سگ یار و نگهبان انسان در برابر اهریمن بوده، چه در این جهان و چه پس از مرگ.

در اساطیر ایرانی، نام سگ بارها در نقش یاور و نگهبان در کنار شخصیتهای اسطوره ای ذکر شده و حتی به درجه ای از تقدس رسیده، سگ در جایجای متون دینی زرتشتی ستایش شده و آزار او بشدت نهی شده است.

فاصله گرفتن اکثریت ایرانیان از سگ و حتی دیگر حیوانات خانگی، نتیجه آموزه های اسلامی و باور به نجاست سگ است، این در حالی است که در هیچ کجای قرآن نه به نجس بودن سگ اشاره ای شده و نه هیچ کلامی که تعبیری منفی در مورد سگ داشته باشد در این کتاب آمده است، قرآن حتی بصراحت اعلام کرده که حیوانی که سگ تربیت شده (شکاری) آن را صید کرده باشد پاک و حلال است (سوره مائده آیه ۴).:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
در دین زرتشت، سگ یار و نگهبان انسان در برابر اهریمن بوده، چه در این جهان و چه پس از مرگ.

در اساطیر ایرانی، نام سگ بارها در نقش یاور و نگهبان در کنار شخصیتهای اسطوره ای ذکر شده و حتی به درجه ای از تقدس رسیده، سگ در جایجای متون دینی زرتشتی ستایش شده و آزار او بشدت نهی شده است.

فاصله گرفتن اکثریت ایرانیان از سگ و حتی دیگر حیوانات خانگی، نتیجه آموزه های اسلامی و باور به نجاست سگ است، این در حالی است که در هیچ کجای قرآن نه به نجس بودن سگ اشاره ای شده و نه هیچ کلامی که تعبیری منفی در مورد سگ داشته باشد در این کتاب آمده است، قرآن حتی بصراحت اعلام کرده که حیوانی که سگ تربیت شده (شکاری) آن را صید کرده باشد پاک و حلال است (سوره مائده آیه ۴).:icon_gol:

کلمات مهم پست اول از نظر من:

قرآن کریم- روایات و احادیت - پیامبر اکرم- فقهای شیعه- اهل تسنن- مالکی ها - ابوحنیفه- امام شافعی و احمد بن حنبل- سید مرتضی

حالا من که اينها رو قبول ندارم بايد چيکار کنم؟ اصلا يکي از اين اسامي، اسم يک دانشمند نيست. اصلا به من چه که حنبليله با شنبليله چه روايتي از خودشون در کردن. من يک ايراني هستم. پارسي، و دوست ندارم که با عقايد عرب براي من تصميم گيري بشه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
بعله؛ موضوع تاپیک بحث نجاست سگ و عدم ذکر این مساله در قرآن بود و طرح نمایندگان مجلس به بهانه نجاست سگ؛ اما گفتگوها رفت به سمت چگونگی نحوه ی برخورد با سگها در خیابان:ws37:

خواهشاً به بحث اصلی بپردازید.:icon_gol:

شرمنده خب ریشه یابی ترس از سگ بود که با چندتا توصیه ایمنی امیدوارم مشکلات احتمالی طلا خانم هم حل شده باشه و از شنیدن همچین قوانینی احساس شادمانی نکنه بلکه به تفکر بیشتر بپردازه..............

دیگه بحث احساسی رفتار کردند با این قانون حل شد... دوستان به ادامه بحث بپردازند:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کلمات مهم پست اول از نظر من:

قرآن کریم- روایات و احادیت - پیامبر اکرم- فقهای شیعه- اهل تسنن- مالکی ها - ابوحنیفه- امام شافعی و احمد بن حنبل- سید مرتضی

حالا من که اينها رو قبول ندارم بايد چيکار کنم؟ اصلا يکي از اين اسامي، اسم يک دانشمند نيست. اصلا به من چه که حنبليله با شنبليله چه روايتي از خودشون در کردن. من يک ايراني هستم. پارسي، و دوست ندارم که با عقايد عرب براي من تصميم گيري بشه.

عزیز دلم من که از آیین زرتشت هم که گفتم...دیگه پارسیه پارسی:ws2:

هیچ ایرادی نداره...شما خودت صاحب فکر هستی و دوست دارم نظرات خاص خودت رو برامون بگی:icon_gol::icon_gol:

منم سعی میکم در ادامه بیشتر به عقاید ایرانیان باستان در این زمینه بپردازم؛ بدون صبغه ی مذهبی

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به گزارش خبرنامه حیات وحش و حیوانات خانگی ایران زمین (

) ، سگ ها میتوانند با بو کشیدن یک قطره خون دیابتی که مشکوک به دیابت است تشخیص دهند و این هشداری به صاحبان سگ است که به لیسیدن عوعو کردن و زوزه کشیدن سگ حساسیت نشان دهند.

تعدادی از سگ ها حتی تحت تربیت قرار گرفته اند و برای خدمات و سرویس های دیابتی مورد استفاده قرار میگیرند. از حس بویایی سگ ها حتی برای شناسایی موارد قند خون پایین هم استفاده میشود که با درستی 90% توسط مربیان ان ها مورد بررسی قرار گرفته است.

• Like 3
لینک به دیدگاه

14-7.jpg

سلامت > بیماری - سگ‌ها می‌‌توانند سرطان ریه را که بیماری کشنده‌ای است و روش مناسبی برای تشخیص نشانه‌های اولیه آن وجود ندارد از طریق بازدم فرد بو بکشند و در مراحل اولیه آن را تشخیص دهند.

به گزارش ایرنا، تارنمای دویچه وله (صدای آلمان) نوشت: در بیماری سرطان ریه، از آنجا که بافت ریه دچار تغییر می‌شود، کنش ‌و واکنش‌‌های درون این ارگان نیز تغییر می‌‌یابد، در نتیجه، گازهایی که در بازدم از ریه خارج می‌شوند، در مقایسه با بازدم ریه فرد سالم، ترکیبات دیگری دارند. جمعی از پژوهشگران اتریشی بر این باور هستند که سگ‌های تربیت شده می‌توانند این تغییر را حس کرده و سرطان ریه را در مراحل اولیه آن تشخیص دهند. تحقیقات مختلفی که در آنها از سگ‌‌های آموزش دیده استفاده شده است، نشان می‌‌دهند که این سگ‌‌ها به احتمال بسیار زیاد می‌‌توانند سرطان ریه را از روی بازدم فرد بیمار تشخیص دهند.

فلیکس هرت، متخصص بیماری‌‌های ریوی در دانشگاه هایدلبرگ، به چنین روشی به دیده تردید می‌نگرد. او پزشکی است که به دستگاه‌های مجهز و تکنولوژی بیمارستانی بیشتر از پارس یک سگ اعتقاد دارد. هرت می‌گوید: برای من هم پذیرفتنی است که این تئوری می‌تواند درست باشد اما برای تشخیص بیماری مناسب نیست. اما ورنر گلایش ‌وایت نظر دیگری دارد. او سال‌ها در اداره پلیس اتریش سگ‌‌های یابنده مواد‌مخدر و مواد منفجره را تربیت ‌کرده است و اکنون با بنیاد تحقیقاتی تربیت سگ‌‌های سرطان‌‌یاب همکاری می‌کند.

در این بنیاد در یک دوره ‎5ماهه سگ‌‌هایی تربیت می‌‌شوند که ‎پوزه‌های کشیده و بینی بزرگی دارند. ورنر گلایش‌ وایت می‌‌گوید که پوزه کشیده سلول‌های بویایی بیشتری دارد و سگ‌هایی که پوزه کشیده دارند قوه بویایی قوی ‌تری دارند و هیچ تردیدی در توانایی سگ‌‌هایش ندارد. در پروژه آزمایشی‌‌ای که در سال2010 در اتریش انجام شد، سگ‌‌های سرطان‌‌یاب این بنیاد در 93درصد موارد به درستی، وجود سرطان را تشخیص دادند.

گلایش‌ وایت حتی به موردی اشاره می‌کند که توانستند یک تومور چند میلی ‌متری را شناسایی کنند. وی در این باره می‌افزاید: این تومور آنقدر کوچک بود که حتی در عکسبرداری هم مشخص نشده بود اما به‌دلیل اینکه سگ‌‌ها تومور را بو کشیده بودند و پارس می‌کردند، فرد دوباره معاینه شد که این ‌بار تومور در دستگاه ماموگرافی کامپیوتری خود را نشان داد.

دویچه وله ادامه داد: کسانی که می‌خواهند با این روش معاینه شوند، در اینترنت فرم مخصوصی را پر می‌‌کنند. سپس بسته‌ای که حاوی یک بالون کوچک و چند شیشه ‌آزمایشگاهی است به آدرس متقاضی ارسال می‌شود. فرد بایستی ابتدا درون بالون فوت کند، بعد هوای درون بالون را به درون شیشه‌ها منتقل کند. این شیشه‌ها حاوی مواد خاصی هستند که با بازدم ترکیب می‌شوند و آن را حفظ می‌‌کنند. ‎6هفته بعد نتیجه معاینه آماده می‌شود.

هرت، پزشک متخصص بیماری‌های ریوی، ‎ معتقد است که این روند صحیح نیست. به گفته او، شیوه ذخیره بازدم که در آن گازهای بازدم با ماده دیگری ترکیب می‌شوند، ساختار آنها را تغییر می‌‌دهد. هرت می‌افزاید: برای تشخیص این ترکیبات در هوای بازدم به دستگاه‌های مجهز آنالیز نیاز است. نگه داشتن بازدم در ترکیبی که از ریه بیرون آمده بسیار سخت است.

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه چیزی ، کاری با این موضوع ندارم(ملت هیچ بد بختی نداره کلیه معضلات دولت جمهوری اسلامی منحصرا به همین سگ و نجاستش و روایات متعلق به 4000 سال پیش مربوط میشه و هنوز نتونستن تطبقش بدن:w74:!!!!!!) ولی تو تمام مباحث رشته ما پروتوزئولوژی ،قارچی ،باکتریایی و ویروسی

تمام عفونت ها از طریق حیوانات منتقل میشه مثلا یک انگل در یک حیوان مثل گربه اصلا بیماریزا نیست ولی در انسان عفونت های وحشت ناک ایجاد میکنه باعث سقط جنین در زنان باردار یا تولد جنین عقب مانده میشه(راجب انگل سارکوسیست بوی همینیس گفتم که در مدفوع گربه به شدت فراوانه و برای اون جاندار بیماریزا نیست) ینی میزبان اصلی میکروارگانیسم های محاجم فقط آدم هست و بعضی از جانوران میزبان واسط اون میکروارگانیسمند

بدون اطلاع و لباس محافظ به هیچ موجود زنده ای دست نزنید حتی گاو میتونه به شدت آلوده کننده باشه

اگرم خارجی ها سگ و گربه دارن اونارو واکسینه کردن و دامپزشک مطمئنی وجود داره که برای اون حیوونا شناسنامه درست کرده:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...