setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من كه ميگم خود پزهراس ديشب تو فيس بوك ديدمش لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خو ای که معلومه کیه!!! زهرا خودتی؟ عکسه کپ عکس فیس بوکتهه!! لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو با زهرا دوسی بت تخلب میرسون! تو قبول نیستی یه تو مسابخه من زودتر گفتی یم زهرا بیا امتیازمو بدههههه لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو با زهرا دوسی بت تخلب میرسون!تو قبول نیستی یه تو مسابخه من زودتر گفتی یم زهرا بیا امتیازمو بدههههه :w00: نخير زهرا متخلب نيس لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w00: نخير زهرا متخلب نيس پس باید من اول گفته باشم زهراس! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس باید من اول گفته باشم زهراس! من اول گفتم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اول گفتم پس زهرا بت گفتی یه حمتن!:w589: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دعوا نكنيد...من اول گفتم!!! نذر كه نميدن :4chsmu1: پس زهرا بت گفتی یه حمتن!:w589: :w00: زهرا بيا ببين الي بهت ميگه متخلب لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نذر كه نميدن :4chsmu1: :w00: زهرا بيا ببين الي بهت ميگه متخلب چرا خالی می بندی من گفتم تو زهرا رو مجبور کردی ! اسلحه گذاشتی بالا سرش!!:w00: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان عسیس! زهراست جایزشم واسه خیدمه! با اجازه بزرگترای انجمن شب بخیررر! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا خالی می بندی من گفتم تو زهرا رو مجبور کردی !اسلحه گذاشتی بالا سرش!!:w00: :ubhuekdv133q83a7yy7 بخاطر 50 امتيار؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وايسا ببينم منم... یعنی زهراس؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خود خودشه... من چرا عقلم نرسید اخه... من جایزه میخوام... یعنی چی که من هیچوقت نمی برم...:cryingf: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای جماعت نواندیش چوجوری بهتون باید تخلب رسوند؟؟؟؟ همینو بگو ... :4chsmu1: خیلی به گزینه مورد نظر نزدیک شدی عسیسم یخده برو عخب تر!!! گمراه نکن ملت رو :167: چشاش شبيه چشاي تو نيست ولي من اولين حدسم تورو گفتم اشتباه کردی ... :icon_pf (34): منم منم :dancegirl2: کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) الهام. گمراه نکن ملت رو :167: من كه ميگم خود پزهراس ديشب تو فيس بوك ديدمش گمراه نکن ملت رو :167: خو ای که معلومه کیه!!!زهرا خودتی؟ عکسه کپ عکس فیس بوکتهه!! گمراه نکن ملت رو :167: زهرا زهرا! گمراه نکن ملت رو :167: من زودتر گفتمازهراس!!! گمراه نکن ملت رو :167: تو با زهرا دوسی بت تخلب میرسون!تو قبول نیستی یه تو مسابخه من زودتر گفتی یم زهرا بیا امتیازمو بدههههه گمراه نکن ملت رو :167: :w00: نخير زهرا متخلب نيس پس باید من اول گفته باشم زهراس! کدوم یکی، شبیه کدوم عکسمه؟ من اول گفتم دست دست ... دعوا نكنيد...من اول گفتم!!! :ws28: پس زهرا بت گفتی یه حمتن!:w589: نه .. نگفتم ... نذر كه نميدن :4chsmu1: :w00: زهرا بيا ببين الي بهت ميگه متخلب :icon_pf (34): چرا خالی می بندی من گفتم تو زهرا رو مجبور کردی !اسلحه گذاشتی بالا سرش!!:w00: الههههههههههه ... نمی خواستم بهش بگم ولی، داشت منو می کشت ... منو ببخش .. منو ببخش... دوستان عسیس!زهراست جایزشم واسه خیدمه! با اجازه بزرگترای انجمن شب بخیررر! دست دست ... :ubhuekdv133q83a7yy7 بخاطر 50 امتيار؟ ستیا جان، شما رو به آرامش دعوت می کنم ...:banel_smiley_52: وايسا ببينم منم...یعنی زهراس؟ یعنی منم؟ خود خودشه...من چرا عقلم نرسید اخه... من جایزه میخوام... یعنی چی که من هیچوقت نمی برم...:cryingf: :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ انوشه؟ اورامن؟ زهرا؟ دخترک شهرساز؟ کتایون؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ انوشه؟اورامن؟ زهرا؟ دخترک شهرساز؟ کتایون؟ دیگه کی موند؟ بقیه رو هم بوگو لیست کامل شه دیگه ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده