partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: واقعا چرااااااا؟ بسی تامل برانگیز ... نکنه یه علامتی داری ... موهات بوره؟ ابروت شکسته؟ دماقت چاقه؟ شاخ داری؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ partow گفته است: بسی تامل برانگیز ... نکنه یه علامتی داری ... موهات بوره؟ ابروت شکسته؟ دماقت چاقه؟ شاخ داری؟ :JC_thinking: :w00: آخه تو که منو دیدی... ماشالله هزار ماشالله بزنم به تخته هیچ ایرادی ندارم:jawdrop: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: :w00:آخه تو که منو دیدی... ماشالله هزار ماشالله بزنم به تخته هیچ ایرادی ندارم:jawdrop: منم نگفتم ایراد داری که ...:icon_pf (34): داشتم شوخی می کردم خو ... برم اسپند دود کنم واست ... چشم حسود کور ... حالا عکس بچگیاتو بفرست ، ببینم دنیا دست کیه ... لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ partow گفته است: بسی مشتاقم بیتا رو ببینم ... :girl_in_dreams: دست دست ... اومد؟ نع نیومد. یه راهنمایی کن فردا میاد نمایشگاه؟ من نیستم؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ partow گفته است: منم نگفتم ایراد داری که ...:icon_pf (34): داشتم شوخی می کردم خو ... برم اسپند دود کنم واست ... چشم حسود کور ... حالا عکس بچگیاتو بفرست ، ببینم دنیا دست کیه ... می ترسم چشم بخورم اخه زهرا... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ دخترک شهرساز گفته است: نع نیومد.یه راهنمایی کن فردا میاد نمایشگاه؟ من نیستم؟ فردا؟ باید فردا آمار بگیرم ببینم کیا اومدن کیا نیومدن ... آخه بعضیا می گن میایم، ولی نمیان... بعضیا می گن نمیایم، ولی میان ... اینو... مرسی گلم ... منم دوست دارم ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: می ترسم چشم بخورم اخه زهرا... باشه ... فردا چشمت زدن نگی زهرا چشم زدا ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ partow گفته است: باشه ... فردا چشمت زدن نگی زهرا چشم زدا ... :aghosh: لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ partow گفته است: فردا؟ باید فردا آمار بگیرم ببینم کیا اومدن کیا نیومدن ... آخه بعضیا می گن میایم، ولی نمیان... بعضیا می گن نمیایم، ولی میان ... اینو... مرسی گلم ... منم دوست دارم ... تو نمیای جیگرتو هم تورو دوست داره لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: :aghosh: دخترک شهرساز گفته است: تو نمیای جیگرتو هم تورو دوست داره نچ ... خوش بگذره ... آمار هم بدید ... mini گفته است: خوب کی بود حالا؟ دو روز دیگه مشخص میشه ... از وقتی این آواتار رو گذاشتی بسی بی حوصله شدی ... setiya گفته است: سفيد برفي ستیا باز گیر کرد ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ s. tabassom????:62izy85: آرماندیس؟؟؟؟؟:62izy85: کهربا؟؟؟؟؟:62izy85: من نیستم؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ ven۰۰۰s_۶۸ گفته است: s. tabassom????:62izy85: آرماندیس؟؟؟؟؟:62izy85: کهربا؟؟؟؟؟:62izy85: من نیستم؟؟؟؟ نچ... :icon_pf (34): نچ... :icon_pf (34): نچ... :icon_pf (34): تویی؟ چقدر این عکسه صاحب پیدا کرده ... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ partow گفته است: دو روز دیگه مشخص میشه ... از وقتی این آواتار رو گذاشتی بسی بی حوصله شدی ... واقعا؟......ینی برم عوضش کنم؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ mini گفته است: واقعا؟......ینی برم عوضش کنم؟ به نظر من که عوضش کن ... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای جماعت نواندیش چوجوری بهتون باید تخلب رسوند؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ setiya گفته است: خوهر شووورم الي goddess_s :4chsmu1: خیلی به گزینه مورد نظر نزدیک شدی عسیسم یخده برو عخب تر!!! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ goddess_s گفته است: ای جماعت نواندیش چوجوری بهتون باید تخلب رسوند؟؟؟؟ چشاش شبيه چشاي تو نيست ولي من اولين حدسم تورو گفتم لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم منم :dancegirl2: کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) الهام. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده