partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاکید بر مواضع پست شماره 3 دست دست ... 5 امتیاز به شما اضافه خواهد شد ...:persiana__hahaha: الآن چه احساسی داری؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ polaris نه گلم ... :icon_pf (34): این عکس متعلق به سفید برفی جان هست ... برنده مسابقه Viola odorota لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه گلم ... :icon_pf (34): این عکس متعلق به سفید برفی جان هست ... برنده مسابقه Viola odorota ديدي من دخملمو ميشناسم خودش بود:4chsmu1: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه گلم ... :icon_pf (34): این عکس متعلق به سفید برفی جان هست ... برنده مسابقه Viola odorota زهرا مطمئن هستی اول Viola odorota گفت ؟ نگفتها لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ديدي من دخملمو ميشناسم خودش بود:4chsmu1: ایهیم ... زهرا مطمئن هستی اول Viola odorota گفت ؟نگفتها چرا اینقدر منو ضایع می کنی ... هر چی من می گم ... :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ Viola odorota توی حدس سومش گفته ولی اسی حدس اول و تنها حدسش گفت اگر به شاهدخت گفتند بود که جامد از همه زودتر گفت لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایهیم ... چرا اینقدر منو ضایع می کنی ... هر چی من می گم ... :persiana__hahaha: نه خب اون که همش انوشه انوشه کرد ........... چه معنی میده لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توجه توجه ... اعلام می کنم ... ... صاحب عکس شهدخت جان می باشد ... 50 امتیاز متعلق به کیست؟ ............... با تشکر از همه دوستانی که شرکت کردن ... بسی خوشحال شدیم ... حیف که دلم نیومد اذیتتون کنم .... ببخشید اگر گاهی، خیلی کم ، یه کوچولو گمراهتون کردم... عکس هاتون رو بفرستید ... :camera2: منتظر مسابقات بعدی ما باشید ... :w31: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حامد حذف میشه چکاربه سره کچلم داری تو .:w00:.......مهم الانه که کلی مودارم مامان خودتم زشتی......خیلی هم دلت بخواد لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ Viola odorota توی حدس سومش گفته ولی اسی حدس اول و تنها حدسش گفتاگر به شاهدخت گفتند بود که جامد از همه زودتر گفت نه خب اون که همش انوشه انوشه کرد ........... چه معنی میده داشتم شوخی می کردم به خدا ... :mornincoffee: چقدر بامزه میشی، وقتی عصبانی هستی ... :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حامد حذف میشه چکاربه سره کچلم داری تو .:w00:.......مهم الانه که کلی مودارم مامان خودتم زشتی......خیلی هم دلت بخواد تو به بابات رفتي:4chsmu1: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو به بابات رفتي:4chsmu1: دلتم بخواد کپل من اتفاقا به مامانم رفتم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلتم بخواد کپل من اتفاقا به مامانم رفتم يعني من انقدر زشت بودم؟:ws2: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو به بابات رفتي:4chsmu1: دلتم بخواد کپل من اتفاقا به مامانم رفتم دوستان خودتون رو کنترل کنید ... :ws28: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ يعني من انقدر زشت بودم؟:ws2: خب عکس خودتم هست .......... بیارش مقایسه کنیم باهم.... مامان واقعیمو گفتم تو که بی معرفتی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و اما چون حامد زودتر از همه در حدس اول تونست صاحب عکس رو تشخیص بده پس برنده این دور hamed.zizo میباشد... تبریک می گم... دوستان عکساتون رو بفرستید ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب عکس خودتم هست .......... بیارش مقایسه کنیم باهم....مامان واقعیمو گفتم تو که بی معرفتی قفووونت برم عكس هارو كه گذاشتن :4chsmu1: ديگه جرا بي معرفت ديروز همش با بابات جاتو خالي كرديم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قفووونت برم عكس هارو كه گذاشتن :4chsmu1: ديگه جرا بي معرفت ديروز همش با بابات جاتو خالي كرديم دروغ گو مگه بابامم بود؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده