partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام به همه دوستان گل نواندیش مسابقه تشخیص هویت شماره بیست رو شروع می کنیم ... قوانین مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید 4- جايزه مسابقه 50 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس شرکت کننده این دور: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سمت راستی ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راهنمایی: 1- خیلی دختر خوشگلیههههههه ... 2- خیلی نازههههههههه... 3- تو انجمن فعالیت خیلی خوبی داره ... 4- به شعر و ادبیات و هنر هم علاقه داره ... کسانی که عکس رو دیدن یا می شناسن خواهش می کنم لو ندن وگرنه تنبیه می شن بقیه هم عسکاتونو بدین برا مسابقه بعدی راهنمایی های بعدی رو بعداً می دم تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. تاریخ پایان مسابقه 3 روزدیگه ... صاحب عکس: sefid barfi # 210 برنده این دور: hamed.zizo #218 20 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ polaris نیست آیا؟؟؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من 3 تا قبلی بودم .... حروم نکنین حدساتونو ...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه دختره چرا کچله؟ کچل نیست ... موهاشو کوتاه کردم ... شاه دخت برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): hilda برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): polaris نیست آیا؟؟؟ :JC_thinking: برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): خوهر شووورم الي goddess_s برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): hilda برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): متین دلنواز... برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): من 3 تا قبلی بودم .... حروم نکنین حدساتونو ...:icon_pf (34): هیلداااااااااااااا ... تو کدوم طرفی؟؟؟؟؟؟ :mornincoffee: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پرتو؟ برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:62izy85: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیلداااااااااااااا ... تو کدوم طرفی؟؟؟؟؟؟ :mornincoffee: طرف تو نیستم طرف هر کی که باشم ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:62izy85: بسی مشتاقم بیتا رو ببینم ... :girl_in_dreams: من اصن حدسم نمیاد دست دست ... اومد؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ طرف تو نیستم طرف هر کی که باشم ... پس کی طرف منه؟ عكس كشلش شبيه سفيد برفيه يكم جوووووووووون؟ عکس چی؟ بسی مشتاقیم سفید برفی و بیتا رو ببینیم ... :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس کی طرف منه؟ دشمننننننننننن :dancegirl2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده