RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ادما روح ندارن؟:jawdrop: دیگه اینو خیلی ثابت کردن وقتی یکی خواب میبینه یعنی روحش میره یه جا دیگه بحث مرده ها هم میره سه سمت اعتفادات هر کس، شاید خرافه باشد شاید واقعیت اما از اون دسته هایی که به ادم امید میده نه ندارن میتونی اسم یه دانشمند رو ببری که این پروژه روح رو اثبات کرده ؟ قانونی داره که به تو تفهیم بکنه که روح هست؟مثل سایر قوانین علمی ؟ با چشم خودت دیدی؟اگه خدایی ناکرده(2)دیدی بگو ما هم فیض ببریم البته من تا با چشم خودم چیزیرو ببینم باور نمیکنم تازه چشم به این مطمئنی هم گاهی خطا میکنه که علم ثابت میکنه چشمت اشتباه کرده... اگه این سه تا سوالمو جواب دادی البته جواب قانع کننده من میگم حق با تو هست خواب رو هم دانشمندا اینجوری تعریف میکنن که مغز انسان در زمان استراحت اطلاعات موجود در بخش ضمیر ناخودآگاهش رو پردازش میکنه خواب هم نتیجه همونه . آره درسته آدم هیچ وقت نباید نا امید باشه باید واقعیت رو قبول کرد ولی خودمونم نباید گول بزنیم:ws2: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببین اینطوری نگوشاید ندونی تسلی همین کارا واسه صاحب عزاها چقدره من خودم شخصا میگم چیه به همه شام میدن ادمو تو قرض میندازن و چیه الکی زار زار میزنن و .... اما وقتی خودم عزیزم فوت شد بیشتر از همه زار میزدم من که خودم میگفتم قرار نیست یکی میمره بقیه نخندن یکی تو مراسم میخندید دوست داشتم خفش کنم منی که مسخره میردن شام دادنو خودم جز اون کسایی بودم که میگفتم بهترین خیرات باید داد تازه اونجاس دیدم بقیه چی میکشیدن مثلا گل چی میکنه واسه مرده؟ هیچی من طرف زنده بود یه شاخه گل ندادم بهش الان هر وقت میخوام برم سر خاکش یه دسته گل میحرم میبرم اینا واسه کسی که رفته چیزی نیست اون که جونش رفت دیگه رفت اما اونایی که میمونن واسه اینکه خودشونو اروم کنن باید یه کاری کنن خب بحث تسلی دادن یه چیزه و بحث دورویی و خرافات یه چیز دیگس 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب بحث تسلی دادن یه چیزه و بحث دورویی و خرافات یه چیز دیگس خرافات؟ نمیدونم شاید حق با توهه دو رویی الان چیش بود:ws52: 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب بحث تسلی دادن یه چیزه و بحث دورویی و خرافات یه چیز دیگس امین جان بالاخره شماهم در نزدیکان خود متوفی دارید.سوال من این بود: 1-چرامرگ یانقدرانسان را دگرگون میکند؟وانسانها فقط وقتی که میفهمند مرگشان نزدیک است خوب میشوند؟ 2-آیا نذرونیاز به حال مرده توفیقی دارد وواقعااین نذورات به اموات ما میرسند؟ 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خرافات؟ نمیدونم شاید حق با توهه دو رویی الان چیش بود:ws52: آره دیگه ... همین رو کفنش 40 نفر امضا کنن و همه بگن آره آدم خوبیه و تو کفن دعای نمیدونم چی بزارن تا بره بهشت و .... دو رویی واسه اینکه طرف تا دیروز میگفت الهی بری زیر تریلی بچه .... بعد که رفت زیر تریلی هی بگه آی بچم آی بچم (دقیقا این موضوع رو دیدم) امین جان بالاخره شماهم در نزدیکان خود متوفی دارید.سوال من این بود: 1-چرامرگ یانقدرانسان را دگرگون میکند؟وانسانها فقط وقتی که میفهمند مرگشان نزدیک است خوب میشوند؟ 2-آیا نذرونیاز به حال مرده توفیقی دارد وواقعااین نذورات به اموات ما میرسند؟ 1 - کوته فکری و اعتقاد نداشتن به اون دنیا .... مرگ رو نابودی میدونن 2 - به نظرم میتونه برسه .... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چیزی که به نظر من مرگ رو خیلی ترسناک جلوه میده اینه که بدونی بعد از مرگم آرامش نداری و زندگی پس از مرگ و حیات جاودان و این جور داستانا... اما یه چیزی که واسه من همیشه خیلی جالبه اینه که هر وقت برای درگذشت اقوام به مسجد میرم یه سری ادمایی رو می بینم که هیچوقت در زمان حیات اون ادم نمی دیدم... این نهایت مرده پرستی ما ایرانی ها رو نشون میده... 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چیزی که به نظر من مرگ رو خیلی ترسناک جلوه میده اینه که بدونی بعد از مرگم آرامش نداری و زندگی پس از مرگ و حیات جاودان و این جور داستانا... اما یه چیزی که واسه من همیشه خیلی جالبه اینه که هر وقت برای درگذشت اقوام به مسجد میرم یه سری ادمایی رو می بینم که هیچوقت در زمان حیات اون ادم نمی دیدم... این نهایت مرده پرستی ما ایرانی ها رو نشون میده... قدر آئینه بدانید چوهستنه درآن وقت که افتادوشکست 1 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امین جان بالاخره شماهم در نزدیکان خود متوفی دارید.سوال من این بود: 1-چرامرگ یانقدرانسان را دگرگون میکند؟وانسانها فقط وقتی که میفهمند مرگشان نزدیک است خوب میشوند؟ 2-آیا نذرونیاز به حال مرده توفیقی دارد وواقعااین نذورات به اموات ما میرسند؟ 1.باید هم دگرگون کننده باشه مرگ یه تولد دوبارست متحول کننده است و یکی از مهمترین اتقافات رندگی است.البته نه همه ولی اکثریت به هنگام نردیک شدن مرگ مهربانتر مبشن..ما آدما معمولا قدر چیریای رو که داریم نمی دونیم تا زمانیکه اون رو از دست بدیم بعد تازه می فهمیم چه چیر با ارزشی رو از دست دادیم . در مورد زندگی هم همینطوزه .تا وفتی هستیم و مشکلی نداریم فکر می کنیم جاودانه خواهیم بود و به دیگران کمتر اهمیت می دیم ولی زمانیکه مرگمون نردیک میشه و می فهمیم که زندگی رو دارن ازمون می گیرن و دیگه فرصت نداریم تاره به مسائل جدی تر نگاه می کنیم و قدر اطرافیان رو می دونیم چون فکر می کنیم شاید دیگه نبینیمشون.. 2.بله میرسه.هر کاری که برای اموات انجام بدیم یهشون میرسه. مخصوصا در حق بدر و مادر.شنیدین میگن بدر و مادر دعا کنین اولاد صالح داشته باشن.؟!چون هر کاری که آونها انجام بدن(البته نه در همه موارد) نه تنها بر زندگی و آخرت خودشون بلکه در زندگی آخرت بدر و مادر هم تاثیر داره.. 1 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه ندارن میتونی اسم یه دانشمند رو ببری که این پروژه روح رو اثبات کرده ؟ قانونی داره که به تو تفهیم بکنه که روح هست؟مثل سایر قوانین علمی ؟ با چشم خودت دیدی؟اگه خدایی ناکرده(2)دیدی بگو ما هم فیض ببریم البته من تا با چشم خودم چیزیرو ببینم باور نمیکنم تازه چشم به این مطمئنی هم گاهی خطا میکنه که علم ثابت میکنه چشمت اشتباه کرده...اگه این سه تا سوالمو جواب دادی البته جواب قانع کننده من میگم حق با تو هست خواب رو هم دانشمندا اینجوری تعریف میکنن که مغز انسان در زمان استراحت اطلاعات موجود در بخش ضمیر ناخودآگاهش رو پردازش میکنه خواب هم نتیجه همونه . آره درسته آدم هیچ وقت نباید نا امید باشه باید واقعیت رو قبول کرد ولی خودمونم نباید گول بزنیم:ws2: اشکال ما در اینحاست که فقط به یافته های مغز بشری اکتفا می کنیم و هرچیری که خارج از فهم و درک و علم ما باشه قبول نداریم و می گیم نیست ..وجود نداره .. امکان نداره.. اینکه هرچیری که فقط دیده بشه وجود داره و باید باور کرد اشتباه ست.خیلی از چیزها با چشم بدن و ظاهری دیده نمیشن مثال: شما به کسی علاقه دارین میگین عشق! خب این عشق چه رنگیه؟ چطوریه؟ نشون بدین؟ یا جریان برق..شما یک سر یه کابل برق رو که به برق متصل دستتون بگیرین بگین من که جریان برق رو نمی بینم بس اتفاقی نمی افته چون برق رو نمی بینم بس وجود نداره..!!؟ آیا علم ما اونقدر پیشرفت کرده که پاسخ گوی سوالات ما باشه؟ و اما در مورد روح و خواب: چیستی و نحوۀ فعالیت روح یکی از پیچیده ترین مسائلی است که تا کنون دانش بشری قادر به درک آن نبوده است و همین امر باعث اختلاف رأی اندیشمندان دربارۀ آن شده است به گونه ای که «به گفته بعضی از دانشمندان در حدود هزار نظریه پیرامون حقیقت روح و دیگر مسائل مربوط به آن اظهار شده است » قرآن کریم نیز بر عدم قدرت و توانایی انسان نسبت به شناخت روح تأکید می کند: «و از تو دربارۀ “روح” سؤال مىکنند، بگو: «روح از فرمان پروردگار من است و جز اندکى از دانش، به شما داده نشده است!» با این وجود با کمک آیات و روایات در می یابیم که روح بر خلاف جسم و بدن، موجودی است مجرد و از خواص ماده به دور است یعنی؛ محدود و محصور در زمان و مکان نیست. همچنین مسلم است که نحوۀ ارتباط و تعلق روح به بدن در بیداری و خواب، و جدا شدن روح از بدن در حالت خواب و مرگ با یکدیگر کاملاً متفاوت است. قرآن کریم می فرماید: «خداوند روح انسان را هم در هنگام خواب و هم در هنگام مرگ می گیرد. کسی که هنگام مرگش فرا رسیده است وقتی که روحش گرفته شود دیگر بر نمی گردد، اما کسی که هنوز اجلش فرا نرسیده است با این که روحش در خواب گرفته می شود، دوباره رها می شود» قرآن مجید از مرگ به توفّی تعبیر کرده است. توفّی یعنی؛ دریافت کردن، پس گرفتن. به عبارت دیگر؛ جانی را که خدا به بنده داده است از او پس می گیرد و این گرفتن جان دو مرحله دارد: ۱٫ مرحله ضعیف در هنگام خوابیدن، ۲٫ مرحله قوی در هنگام مرگ. دانشمندان علوم تجربی و فیزیولوژی ضمن تحقیقاتی که پیرامون خواب و رؤیا انجام داده اند به این حقیقت دست یافته اند که انسان در حین خواب به مرگ نزدیک تر است. از طرفی تحقیقات آنها فقط ناظر به بعد جسمی و تغییرات بدنی انسان است نه بعد روحانی او. 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعضی وقتا به مردن که فکر میکنم نمیترسم،به آرامش فکر میکنم،اونوقت میبینم اصلا هم ترسناک نیست،خیلی هم خوبه از این زندگی راحت میشم،از این آدما.... اما وقتی عمیق فکر میکنم که بعد از اینکه روح از تنم جدا میشه چی میخواد بشه واقعا میترسم! کلی گناه کردم!!!بلاخره باید جواب این گناه ها رو پس بدم دیگه!!! پس ترسناکه 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه یکی نیست بگه معنی صلوات چیه؟ مثل اینکه به سلامتی کس یبرای یکی دیگه دست میزنی..؟ 3 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اشکال ما در اینحاست که فقط به یافته های مغز بشری اکتفا می کنیم و هرچیری که خارج از فهم و درک و علم ما باشه قبول نداریم و می گیم نیست ..وجود نداره .. امکان نداره..اینکه هرچیری که فقط دیده بشه وجود داره و باید باور کرد اشتباه ست.خیلی از چیزها با چشم بدن و ظاهری دیده نمیشن مثال: شما به کسی علاقه دارین میگین عشق! خب این عشق چه رنگیه؟ چطوریه؟ نشون بدین؟ یا جریان برق..شما یک سر یه کابل برق رو که به برق متصل دستتون بگیرین بگین من که جریان برق رو نمی بینم بس اتفاقی نمی افته چون برق رو نمی بینم بس وجود نداره..!!؟ آیا علم ما اونقدر پیشرفت کرده که پاسخ گوی سوالات ما باشه؟ و اما در مورد روح و خواب: چیستی و نحوۀ فعالیت روح یکی از پیچیده ترین مسائلی است که تا کنون دانش بشری قادر به درک آن نبوده است و همین امر باعث اختلاف رأی اندیشمندان دربارۀ آن شده است به گونه ای که «به گفته بعضی از دانشمندان در حدود هزار نظریه پیرامون حقیقت روح و دیگر مسائل مربوط به آن اظهار شده است » قرآن کریم نیز بر عدم قدرت و توانایی انسان نسبت به شناخت روح تأکید می کند: «و از تو دربارۀ “روح” سؤال مىکنند، بگو: «روح از فرمان پروردگار من است و جز اندکى از دانش، به شما داده نشده است!» با این وجود با کمک آیات و روایات در می یابیم که روح بر خلاف جسم و بدن، موجودی است مجرد و از خواص ماده به دور است یعنی؛ محدود و محصور در زمان و مکان نیست. همچنین مسلم است که نحوۀ ارتباط و تعلق روح به بدن در بیداری و خواب، و جدا شدن روح از بدن در حالت خواب و مرگ با یکدیگر کاملاً متفاوت است. قرآن کریم می فرماید: «خداوند روح انسان را هم در هنگام خواب و هم در هنگام مرگ می گیرد. کسی که هنگام مرگش فرا رسیده است وقتی که روحش گرفته شود دیگر بر نمی گردد، اما کسی که هنوز اجلش فرا نرسیده است با این که روحش در خواب گرفته می شود، دوباره رها می شود» قرآن مجید از مرگ به توفّی تعبیر کرده است. توفّی یعنی؛ دریافت کردن، پس گرفتن. به عبارت دیگر؛ جانی را که خدا به بنده داده است از او پس می گیرد و این گرفتن جان دو مرحله دارد: ۱٫ مرحله ضعیف در هنگام خوابیدن، ۲٫ مرحله قوی در هنگام مرگ. دانشمندان علوم تجربی و فیزیولوژی ضمن تحقیقاتی که پیرامون خواب و رؤیا انجام داده اند به این حقیقت دست یافته اند که انسان در حین خواب به مرگ نزدیک تر است. از طرفی تحقیقات آنها فقط ناظر به بعد جسمی و تغییرات بدنی انسان است نه بعد روحانی او. ذو تا مسئله هست اول اينكه تنها دليلي كه براي وجود روح ميارن خواب ديدنه اما اگه يه قسمت از مغز آدم آسيب ببينه هيچ خواب و رويايي نميبينه. دوم اينكه روح ميتونه جاوداني نباشه. در واقع دليل موجهي براي جاوداني بودنش وجود نداره. ممكنه وجودش وابسته به فعاليت جسم باشه كه كاملا با چيزي كه ما تو زندگيمون درك ميكنيم هم تطابق داره. كور مادر زاد حتي موقع خواب تصوير ذهني از بينايي نداره. اين موضوع تاسف آور نشون ميده روح به فرض وجود داشتن بدون جسم توانايي حيات نداره چون ناتواني جسمي روي عملكردش تاثير ميذاره. 2 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از مرگ ميترسم بخاطر چيزايي كه سالها تو گوشم خوندن و نميتونم باور كنم دروغ بودنشونو. اگه دنياي ديگه اي نباشه. مرگ خيلي بهتر از اين زندگي مسخره ست. نبايد ترس داشته باشه چون يه آرامش ابديه. چيزي كه باعث ترس ميشه نوع مردن و لحظه مردن و همون اعتقاد به دنياي ديگه ست. 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ذو تا مسئله هست اول اينكه تنها دليلي كه براي وجود روح ميارن خواب ديدنه اما اگه يه قسمت از مغز آدم آسيب ببينه هيچ خواب و رويايي نميبينه.دوم اينكه روح ميتونه جاوداني نباشه. در واقع دليل موجهي براي جاوداني بودنش وجود نداره. ممكنه وجودش وابسته به فعاليت جسم باشه كه كاملا با چيزي كه ما تو زندگيمون درك ميكنيم هم تطابق داره. كور مادر زاد حتي موقع خواب تصوير ذهني از بينايي نداره. اين موضوع تاسف آور نشون ميده روح به فرض وجود داشتن بدون جسم توانايي حيات نداره چون ناتواني جسمي روي عملكردش تاثير ميذاره. چون روح ووجودروح یه قضیه متافیزیکی ست بایدبا سنگ محک متافیزیکی سنجیده بشه شمایه تصویر سه بعدی رونمیتونی باچشم معمولی ببینی بایدازعینک مخصوص استفاده کنی حال چون بدون عینک نمیشود یک تصویرسه بعدی دید بایدوجودتصویرسه بعدی راانکار کرد؟ لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من حرفي از ديدن زدم پيمان جان؟! 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نزدی اماوجودش روزیر سؤال بردی؟ یاحداقل من اینگونه احساس کردم.اگه وجودروح وزندگی پس ازمرگ روقبول داشته باشی اختلاف نظری وجودنخواهد داشت :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اشکال ما در اینحاست که فقط به یافته های مغز بشری اکتفا می کنیم و هرچیری که خارج از فهم و درک و علم ما باشه قبول نداریم و می گیم نیست ..وجود نداره .. امکان نداره..اینکه هرچیری که فقط دیده بشه وجود داره و باید باور کرد اشتباه ست.خیلی از چیزها با چشم بدن و ظاهری دیده نمیشن مثال: شما به کسی علاقه دارین میگین عشق! خب این عشق چه رنگیه؟ چطوریه؟ نشون بدین؟ یا جریان برق..شما یک سر یه کابل برق رو که به برق متصل دستتون بگیرین بگین من که جریان برق رو نمی بینم بس اتفاقی نمی افته چون برق رو نمی بینم بس وجود نداره..!!؟ آیا علم ما اونقدر پیشرفت کرده که پاسخ گوی سوالات ما باشه؟ و اما در مورد روح و خواب: چیستی و نحوۀ فعالیت روح یکی از پیچیده ترین مسائلی است که تا کنون دانش بشری قادر به درک آن نبوده است و همین امر باعث اختلاف رأی اندیشمندان دربارۀ آن شده است به گونه ای که «به گفته بعضی از دانشمندان در حدود هزار نظریه پیرامون حقیقت روح و دیگر مسائل مربوط به آن اظهار شده است » قرآن کریم نیز بر عدم قدرت و توانایی انسان نسبت به شناخت روح تأکید می کند: «و از تو دربارۀ “روح” سؤال مىکنند، بگو: «روح از فرمان پروردگار من است و جز اندکى از دانش، به شما داده نشده است!» با این وجود با کمک آیات و روایات در می یابیم که روح بر خلاف جسم و بدن، موجودی است مجرد و از خواص ماده به دور است یعنی؛ محدود و محصور در زمان و مکان نیست. همچنین مسلم است که نحوۀ ارتباط و تعلق روح به بدن در بیداری و خواب، و جدا شدن روح از بدن در حالت خواب و مرگ با یکدیگر کاملاً متفاوت است. قرآن کریم می فرماید: «خداوند روح انسان را هم در هنگام خواب و هم در هنگام مرگ می گیرد. کسی که هنگام مرگش فرا رسیده است وقتی که روحش گرفته شود دیگر بر نمی گردد، اما کسی که هنوز اجلش فرا نرسیده است با این که روحش در خواب گرفته می شود، دوباره رها می شود» قرآن مجید از مرگ به توفّی تعبیر کرده است. توفّی یعنی؛ دریافت کردن، پس گرفتن. به عبارت دیگر؛ جانی را که خدا به بنده داده است از او پس می گیرد و این گرفتن جان دو مرحله دارد: ۱٫ مرحله ضعیف در هنگام خوابیدن، ۲٫ مرحله قوی در هنگام مرگ. دانشمندان علوم تجربی و فیزیولوژی ضمن تحقیقاتی که پیرامون خواب و رؤیا انجام داده اند به این حقیقت دست یافته اند که انسان در حین خواب به مرگ نزدیک تر است. از طرفی تحقیقات آنها فقط ناظر به بعد جسمی و تغییرات بدنی انسان است نه بعد روحانی او. اولا با کمال ادب و معذرت متاسفانه مثالاتون یکم بی ربط بود اینکه عشق چه رنگی یه مثال رویاییست که برای توصیف عشق به کار ببرن و عشق هم یک واکنش هورمونیه که به محرک محیطی پاسخ میده و بس و اصلا ربطی به موضوع مورد بحث نداره دومین مثالتون در مورد برق هم که واضحه وجود برق رو با یه لامپ 1000 تومنی میشه نشون داد و اثبات کرد احتیاج به دانشمند و عالم و ازون فقیه و روایاتی که شما ازش پیروی میکنی نداره مورد دوم منظورتون از بعضی دانشمندان کدوم دانشمند هست با اسم و دلیل و مدرک بیاید جلو منم قبول میکنم شما اگه میتونی به جای روایت و حدیث و ...یه مقاله اثبات شده علمی بیار بعد من بازم برات جواب دارم در ضمن موضوع این تاپیک چیز دیگری بود شما اگه حرفی داری ازین به بعد بیا تو پروفم بزن چون مطمعنا استارتر از بحث خارج شده از موضوع ناراحت میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده