هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم مدارک رو پر کردم و فرستادم فردا هم مبلغ رو می ریزم به حساب محمد جان و شماره کارت رو براتون ارسال می کنم..... 6 لینک به دیدگاه
*کوچولو* 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوش به حالتون من که مشهدم تور نمیتونم بیام:ws54: 3 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :there: هیشکی غصه نخوره به جاش پسته بخوره منم نیتونم بیام!!! چه عكس خوشكلي داري . جيگرشو خام خام بخورم . اي جان :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشيد من نميام . آسا گفت نيا 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آسا رو ولش کن. خودشو راه نمیدیم 4 لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هوا داره گرم میشه ها کولر ها راه افتاده 2 تا 2 تا اگه برنامه ریزی می کنید جوری باشه که صبح یا بعد از ظهر خانه های تاریخی رو ببینید و وسط روز نیاسر و اونطرفا باشید که خنک هست وگرنه اینجور که هوا داره پیش میره تا اون موقع که بیاید حسابی گرم میشه البته امروز یه کوچولو باد و بارون اومد خنک شد ولی در کل گرمه :icon_pf (44): 6 لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حرکت ساعت 6 صبح به سمت نیاسربازدید از آبشار زیبای نیاسر بازدید از مراسم گلاب گیری قمصر کاشان ظهر حرکت به سمت کاشان و بازدید از باغ و حمام فین و سپس بازدید از خانه بروجردی ها ساعت 6 یا 7 شب حرکت به سمت تهران پس دعا کنید هوا خنک باشه و زود تابستون نشه اخه پارسال این موقع رسما تابستون بود دیگه :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط خواهشا تلاش کنید،ساعت آغاز حرکت 7 صبح باشه و ساعت 10:30 هم در تهران باشیم. دوستان هم اگر شرکت کنند،سبب خوشحالی است. مگه قراره 10 و نیم برسیم تهران ؟ دیره که!!!!!! همون 9 خوب بود دیگه حالا حد اکثر 9 و نیم 10 و نیم برسیم که من یازده و نیم میرسم خونه :icon_pf (34): خیلی دیره! اصلا اخرین حرکت مترو به کرج از صادقه چه ساعتیه؟ 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید تور کهریزک ندارید 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه قراره 10 و نیم برسیم تهران ؟ دیره که!!!!!! همون 9 خوب بود دیگه حالا حد اکثر 9 و نیم 10 و نیم برسیم که من یازده و نیم میرسم خونه :icon_pf (34): خیلی دیره! اصلا اخرین حرکت مترو به کرج از صادقه چه ساعتیه؟ مریم تو که کرجی با بچه های دیگه که کرجن با هم بیاید و برید هم امن تره هم با هم حرف می زنید خوش می گذره 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مریم تو که کرجی با بچه های دیگه که کرجن با هم بیاید و برید هم امن تره هم با هم حرف می زنید خوش می گذره اخه همشون پسرن من یه دونه دخملم یه وقت دست به یکی میکنن من ومیزنن 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه همشون پسرن من یه دونه دخملم یه وقت دست به یکی میکنن من ومیزنن شهید نشی دق می کنی از دستشون 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شهید نشی دق می کنی از دستشون یه کمشم مظلوم نمایی بود خودم یه نفری میتونم همشونو شهید کنم 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه قراره 10 و نیم برسیم تهران ؟ دیره که!!!!!! همون 9 خوب بود دیگه حالا حد اکثر 9 و نیم 10 و نیم برسیم که من یازده و نیم میرسم خونه :icon_pf (34): خیلی دیره! اصلا اخرین حرکت مترو به کرج از صادقه چه ساعتیه؟ بیا من هواتو دارم اولین شخصی که تو و آبجیت شهید میکنید من هستم گویا 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشيد من نميام . آسا گفت نيا :icon_razz: آسا رو ولش کن. خودشو راه نمیدیم حالا ميبيني كي اول سر قرار:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هوراااااااااا يعني اسپم ديگه 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من امروز پول را به حساب این آقای ادمین ریختم......مدارک مورد نیاز را هم برای anooshe بزگوار فرستادم. دیگه پرونده ثبت نام ما تکمیل شد..... فقط خواهشا تلاش کنید،ساعت آغاز حرکت 7 صبح باشه و ساعت 10:30 هم در تهران باشیم. دوستان هم اگر شرکت کنند،سبب خوشحالی است. :167:حتما همين ساعت تهراني:167: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ظهر حرکت به سمت کاشان و بازدید از باغ و حمام فین و سپس بازدید از خانه بروجردی ها ظهر که هوا خیلی گرمه،نمیشه از خونه اومد بیرون 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هوا داره گرم میشه ها کولر ها راه افتاده 2 تا 2 تا اگه برنامه ریزی می کنید جوری باشه که صبح یا بعد از ظهر خانه های تاریخی رو ببینید و وسط روز نیاسر و اونطرفا باشید که خنک هست وگرنه اینجور که هوا داره پیش میره تا اون موقع که بیاید حسابی گرم میشه البته امروز یه کوچولو باد و بارون اومد خنک شد ولی در کل گرمه :icon_pf (44): ظهر نیاسر هستیم و واسه ناهار میریم کاشان. عصر هم که از خونه های قدیمی بازدید می کنیم. مگه قراره 10 و نیم برسیم تهران ؟ دیره که!!!!!! همون 9 خوب بود دیگه حالا حد اکثر 9 و نیم 10 و نیم برسیم که من یازده و نیم میرسم خونه :icon_pf (34): خیلی دیره! اصلا اخرین حرکت مترو به کرج از صادقه چه ساعتیه؟ طبق برنامه 9 تا 10 تهرانیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده