خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ 10 تهرانن.بیا شب تالار نیاسر قشنگتره نمیدونم.. ولی حمتا بهم خبر بده که چیکار کنیم 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها خواهش میکنم یادتون نره ها،اینجا یه در به جهنم داره :banel_smiley_52: راس میگی؟:icon_pf (34): پس من با مانتوی مشکی حتما هلاک میشم! 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها دمای هوا چنده مگه؟؟ هوا بس ناجوانمردانه گرم است....... :there: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ هوا بس ناجوانمردانه گرم است....... :there: ولی خوشا به حال شماها............. با یک تی شرت و شلوار میاید و خلاص من نمی دونم چی بپوشم؟ مانتو خنک کوتاه هست و مسکلات خاص خودشو داره مانتوی بلند هم که گرمه......... بدتر از همه اینه که چطوری باید بیام که یه وقت این اسلام به خطر نیوفته........:icon_pf (34): خدایا خودت آتش رو بر سفید برفی گلستان بفرما 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ من نمی دونم چی بپوشم؟ مانتو خنک کوتاه هست و مسکلات خاص خودشو داره مانتوی بلند هم که گرمه......... بدتر از همه اینه که چطوری باید بیام که یه وقت این اسلام به خطر نیوفته........:icon_pf (34): خواهرم،ارزش سیاهی چادر تو از قرمزی خون من بیشتر است...... 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ هوا بس ناجوانمردانه گرم است....... :there: جنازه منو به خونوادم تحویل بدین 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خواهرم،ارزش سیاهی چادر تو از قرمزی خون من بیشتر است...... باشه نمی دونم چطور ماها زنده میمونیم با این همه پارچه دورمون در دماهای بالا در اوج گرما در تابستان........ همون بلندتره بهتره ...... منظورت اینه که رنگ قرمزی خونت دیگه معلوم نمیشه در کنار سیاهی چادر؟ من بفکر اسلام هستم............فوقش چند کیلو لاغزرمیشیم دیگه بهتر از این است که با یکسری از برادران و خواهران برخورد خاص برخورد داشته باشم:shame: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ جنازه منو به خونوادم تحویل بدین نمیخواد،همونجا آتیشت میزنیم تا جذب طبیعت بشی...... واسه دنیا که سودمند نبودی،بذار ثوابت به یک درخت زالزالک حداقل برسه....... 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ ولی خوشا به حال شماها.............با یک تی شرت و شلوار میاید و خلاص من نمی دونم چی بپوشم؟ مانتو خنک کوتاه هست و مسکلات خاص خودشو داره مانتوی بلند هم که گرمه......... بدتر از همه اینه که چطوری باید بیام که یه وقت این اسلام به خطر نیوفته........:icon_pf (34): خدایا خودت آتش رو بر سفید برفی گلستان بفرما راحت باش بابا! تو رو خدا مانتوی بلند هم بپوشیم تو این هوا!! 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ نمیخواد،همونجا آتیشت میزنیم تا جذب طبیعت بشی...... واسه دنیا که سودمند نبودی،بذار ثوابت به یک درخت زالزالک حداقل برسه....... اولا که در این اندازه ها نمیبینمت !! بعدشم یه فکری به حال خودت بکن که دست خانوادم بهت نرسیده 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ راحت باش بابا! تو رو خدا مانتوی بلند هم بپوشیم تو این هوا!! آخه نمیشه خیلی هم راحت بود............... من مسیرم طولانی تره اگر فقط با تور بودم خیالی نبود........ خیلی هم بلند نیست تا سر زانو هست......... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ راحت باش بابا! تو رو خدا مانتوی بلند هم بپوشیم تو این هوا!! خانم ها اگه از الان قراره پوشش نامناسبی داشته باشند بگویند تا ما در این دام گناه نیوفتیم... یا همه چادر سر میکنند و پوشیده هستند،یا اتوبوس را مستقیما از صادقیه به سمت کــهریزک هدایت میکنم.... :zadan: 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خانم ها اگه از الان قراره پوشش نامناسبی داشته باشند بگویند تا ما در این دام گناه نیوفتیم... یا همه چادر سر میکنند و پوشیده هستند،یا اتوبوس را مستقیما از صادقیه به سمت کــهریزک هدایت میکنم.... :zadan: چشممممم چادر که هیچی پوشیه هم میزنیم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خانم ها اگه از الان قراره پوشش نامناسبی داشته باشند بگویند تا ما در این دام گناه نیوفتیم... یا همه چادر سر میکنند و پوشیده هستند،یا اتوبوس را مستقیما از صادقیه به سمت کــهریزک هدایت میکنم.... :zadan: خوب از صادقیه ببری کهریزک من که نیستم توش؟ خوب اطلاع بدهید من راحت بپوشم دیگه 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52:راس میگی؟:icon_pf (34): پس من با مانتوی مشکی حتما هلاک میشم! حالا اگه شك داري ساعت 12 روز جمعه متوجه ميشي.اگه باهوش باشي 11 هم ميفهمي 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ منم میـــــام. شدي مثل اين دخترا كه برگ گل رو ميكنن ،ميگن دوسم داره دوسم نداره دوسم داره ... من ميام من نميام من ميام :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ منم میـــــام. تو لحظه آخر،میخواهی شرکت کنی....... من داشتم برای پیروزی خودم تو انتـــخابات نقشه میکشیدم..... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده