شقایق31 40377 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 :icon_gol:به امید خدا یه روزی از نزدیک باهام در این مورد حرف میزنیم انشالله اومدی ولایت قرار میذاریم سه تایی میحرفیم 3
hilda 13376 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 ای بابا قوفول کن دیگه شقی ... یهبار ارزو به دلم موند ی جا رو قوفول کنم ... 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 انشالله اومدی ولایت قرار میذاریم سه تایی میحرفیم بچه محلاشم میاره ..سه تایی رو با حال اومدی آبجی یه فیلم بود نمیدونم دیدید یا نه امام زمان هایی که تو این چند ساله ادعا کردن که ظهور کردنه..وای پیشنهاد میکنم ببینید بمب خنده مهران مدیری رو میزاره تو جیبش ولی یه سوال دارم چی جوری امام زمان این اسب بال دارو داره ولی سالیان ساله که تو جمکران ته چاه...:icon_razz:دلم گرفته از این مردم....... نامت آمد لبم آتش گرفت .... 6
mIn 2294 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 انشالله اومدی ولایت قرار میذاریم سه تایی میحرفیم منم خبر کنید بیام ( گوش میدم فقط ) 3
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2011 هی خواستم پست ندم به اعتقادات کسی توهین نشه انگار تو گلوم موند جواب:icon_pf (34): اوخیش راحت شدم شقایق خانم من نمیدونم شما چه دینی دارین و ربطی هم بهم نداره چون مسئله شخصی هست ولی خیلی خطرناکه نشر افکار بهائیت ، به خاطر خودتون میگم ؛ ممکنه دردسر بشه ، کلا مسئاله رو رد بکنین خطرش کمتره 2
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2011 تاپیک قفل .... :ubhuekdv133q83a7yy7:w000: کم تایپیکم قفل شده؟ :pichak29: یه دونه تایپیک زدم قفل نشد اونم تو قصد جونشو کردی 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 شقایق خانم من نمیدونم شما چه دینی دارین و ربطی هم بهم نداره چون مسئله شخصی هست ولی خیلی خطرناکه نشر افکار بهائیت ، به خاطر خودتون میگم ؛ ممکنه دردسر بشه ، کلا مسئاله رو رد بکنین خطرش کمتره اشتباه نکن حامد جان من مسلمونم یعنی بدنیا اومدم بالاجبار مثل خیلیا مسلمون شدم وگرنه به من بود مسیحی میشدم 3
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2011 اشتباه نکن حامد جان من مسلمونم یعنی بدنیا اومدم بالاجبار مثل خیلیا مسلمون شدم وگرنه به من بود مسیحی میشدم کاری ندارم گفتم فقط نشر افکار بهائیت خیلی حساسن روش و ممکن خطری باشه:icon_pf (34): 1
mohsen 88 10106 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 باز دوباره نشر اکاذیب؟ بهتره بگيم طيق معمول نشر دوباره اكاذيب:icon_pf (34): 4
maryam_alien 9905 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 یه بیکاری تو یورونیوز یه فیلمی دیده که دوربین یهو حرکت میکنه اومده یه چیزی انداخته روش نظر من اینه. 5
amirgb 8546 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 چي شد اين فيلم نا واضح اين تصور رو ايجاد كرد كه اين يك سوار هست؟ از نظر من يك نور از جانب يك نور افكن است كه براي روشن كردن صحنه استفاده شده و با چرخش نورافكن و تغيير مسير شعاع نور از روي زمين به سمت فضا اين نور محو مي شود از طرفي در ابتداي تاپيك اشاره شد كه بنا بر اعتقاد مسيحيت .... خوب اين فيلم مي بايست جنبه ي تبليغاتي براي مسيحيان داشته باشد و نه ما كه مسلمان زاده ايم 2
masoume 5751 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 من این چیزا رو با چشم نیبینم باور نمیکنم . پس الکی میباشد . در ضمن حوادث اخیر و مستند سازی های این چند وقتو بذاریم کنار هم گویا مصلح اخر الزمان سازی برای بعضیا نون و اب شده .اینم یکی دیگش !! 1
elhsport 10 ارسال شده در 1 آذر، 2012 خدا وکیلی یه نفر.... فقط یه نفر هست که این فیلمو باور کرده باشه؟؟؟؟!!!!!!! جمع کنین بابا... عصر عصر تکنولوژیه نکنه یادتون رفته قرن چندیم؟ اینا کار یه مشت مردم بیکارن که همه چیزو به مسخره گرفتن
Avenger 19333 ارسال شده در 2 آذر، 2012 منم میخوام فیلم رو ببینمباز نمیشه فیل تر کردن شما چون هنوز حجاب دید داری و به اون مقام نرسیدی این لینک براتون فی ل تر هست ستاره کوچلو 2
sookut 13735 ارسال شده در 4 آذر، 2012 شما چون هنوز حجاب دید داری و به اون مقام نرسیدی این لینک براتون فی ل تر هست ستاره کوچلو که من حجاب دید دارم تو نداری؟ بعدشم من خورشیدم نه ستاره 1
ارسال های توصیه شده