mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ من عشق رو باختم نه برای اینکه بازی بلد نبودم … نــــــــــه .. فقط برای اینکه خنده تو رو ببینم لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ مهربانی تا کــــــــــی؟؟؟؟؟ بگذار سخت باشم و سرد!!!!!!!!! باران که بــــــــــارید......چتر بگیرم و چکــــــمه...... خورشید که تــــــــــابید......پنجره ببندم و تـــــــــاریک...... اشک که آمـــــــــد......دستمالی بردارم و خشــــــک....... او که رفـــــت نیشخندی بزنم و ســــــــــوت.......... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ آغـــ ـوش گــَ ـرمــَم بـ ـآش... بگــ ـذآر فــَرآمـــ ـوش کــُ ـنــَم لــَحــظـہ هــآیی رآ کــ ـہ دَر سـَ ـرمــآی بـــیــکــَ ـســــــــــی لَرزیـــ ــدَم... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ عشق يعــني : سـرت را بگــيـرد در آغــوش . . . و موهـاي ِ سپـيدت را ، بشمـارد دانـه دانـه . . . ! و تـــو حـــــيرت کنــي . . .! کـه از کـي ، اينــقدر پـــير شــده اي . . . 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ روزگاری ست ... ! پروانه در گذرگاه باد بر نعش خاموش بید گریه می کند. اصلا پروانه می تواند گریه کند؟ پروانه فقط یک اسم است اما گرگ ها دیده ام که در خواب مظلوم علف از اندوه آهو باز می آمدند. خواب مظلوم علف یعنی چه؟ گرگ ها چه ربطی به خواب علف دارند؟ روزگاری ست ... ! سنگ ها را ببندید! این فرمان سرهای شکسته ماست. روزگاری ست، نه عجیب و نه آسوده. همین طوری یک چیزی گفتم شما هم جهان را چندان جدی نگیرید. « سید علی صالحی » 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همان رنگ و همان روی همان برگ و همان بار همان خنده ی خاموش در او خفته بسی راز همان شرم و همان ناز همان برگ سپید به مثل ژاله ی ژاله به مثل اشک نگونسار همان جلوه و رخسار نه پژمرده شود هیچ نه افسرده ، که افسردگی روی خورد آب ز پژمردگی دل ولی در پس این چهره دلی نیست گرش برگ و بری هست ز آب و ز گلی نیست هم از دور ببینش به منظر بنشان و به نظاره بنشینش ولی قصه ز امید هبایی که در او بسته دلت ، هیچ مگویش مبویش که او بوی چنین قصه شنیدن نتواند مبر دست به سویش که در دست تو جز کاغذ رنگین ورقی چند ، نماند مهدی اخوان ثالث 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ این روزهـــا بغـــــض دارمــ ... گریــــه دارم آهــــــــــــــــــــ دارم !!! تــــــــــــا دلت بخواهد ... بازیگـــر خوبـــی شده ام می خنـــدم حتی خودم هم بـــاورم میشود که من خوبم ... خوبـــــــــــ ـــــــــــ ــــــــــــــــــه خـــــــــوب ... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ حــس ِ خـــفــگي کــه مــي دونـــيـن چــيــه...؟؟! دُچـــارشَــم! لعنتی !! حــالا نمي دونــم از بــغـض ِ يــا از نبــودن ِ هــواي ِ تــو...!!!! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ من از عمق وجودم خدایم را صدا کردم ... نمی دانم چه میخواهی ولی... برای تو... برای رفع غمهایت ... برای قلب زیبایت ... برای ارزوهایت ... به درگاهش دعا کردم... خدا از ارزوهایت خبر دارد ... یقین دارم دعاهایم اثر دارد... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ دلمــــــــ تنگـــ استــــــــ ! اما هنوز تــــــو در آن جا میشوی ! چقدر ابعاد بودنتــــــــ عجیبــــــ استــــــ ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ سکوت و خلوت بغض شبانه چه دلگیر است بی تو حجم خانه تو رفتی و دلی دارم که هر دم برای گـــریــــه می گیرد بهانه 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدانم چه میگذرد در دلم ... یکهو که می ایی به ذهنم به سویت پر میشکم ... نکند این همان دلتنگی باشد ؟ 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ بــــــاور کن خیلی حـــــــرف است وفـــــــــادار دســـــــــت هایی باشی ، که یکبار هم لمســـــــشان نکرده ای… 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ میخواهمت... ولی... دوری... خیلی خیلی دوری... نه دستم به دستانت میرسد... نه چشمانم به نگاهت... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ چــه سـ ـاده لــوحـ ــانـه چشـ ـم انتظــار دلتنگــی تــو مـی نشینـ ـم فــرامــوش مـی کنــ ـم هــی اگـ ـر دل تــو قـــرار بــود تنگــ ـــ مــن شــود "هیــچ وقتــ ــــ نمــی رفتــ ـی" 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اگــر بـه کسـی محبـت کرده ایـد ، تنهـایـش نـذاریـد... بخــدا دیـوانــه میـشـود..!!! 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ نه اینکه زانو زده باشم نه! فقط تنهایی سنگین است! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ چـقــــدر ســـختــــه منـــطقـــــی فــکر کنــــی . . . وقتــــی احــســـاســـاتـــت داره خـــفــت میـــکنـــه . . 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ مـــن مــانـدم و ۱۶ جـلـــد لــغـــت نـامــه کـه هـیـچ کـــدام از واژهــایـش مـتــرادف “دلـتـنـگــی” نـمـیشــود… کـــاش دهــخــدا مـیـدانـســت دلـتـنـگــی مـعـنــا نـدارد!! درد دارد… . . . 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ گاهی دلت به اندازه ی یک مجلس ختم ، میگیرد حتی اگر تمام خیابانها را آذین بسته باشند...! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده