mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ وقتی که عاشقانه به چشمانم خیره می شوی .... چشمانم دیگر سهمی از این دنیا را نمی خواهد ... و تنها سهم من می شود همان چشمهای تو ... که آرامش را به نگاه خسته ام باز می گرداند... قلبم از شوق نگاهت به یکباره می لرزد ... و نفسهای تو راه نفسهایم را می بندد .. وقتی که عاشقانه نگاهم می کنی .. چشمهایت را می بینم که لبریز از شعرهای عاشقانست ... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ میخـــــواهــــم بــرایـــت تنهـــایـــی را معنــــی کنـــم! در ســـاحــل، کنـــار جـــاده نشستــــه ای هـــــــوای ســــرد ، صــــدای بـــاد انتــــظار انتــــظار انتـــــظار دســــتت مــــی ســــوزد بـا سیگـــار ! بــــه خــــودت مــی آیـــــی یـــادت مــــی آیـــد دیگـــــر نــــه کســـی اســـــت کــه از پشــــت بغلـــت کنــــد نــــه دستــــی کـــــه شــــانــه هـــایـــــت را بگیــــرد نــــه صـــدايــــی کـــه قشنـــگ تـــر از بـــاد بـــاشــــد اســــم ایــــن تنهـــایــــی اســـــت! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ می خواستم زندگی کنم راهم را بستند ستایش کردم گفتند خرافات است عاشق شدم گفتند دروغ است گریستم گفتند بهانه است دنیا را نگه دارید می خواهم پیاده شوم 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ بادبادک ها هر چقدر هم که اوج بگیرند ، هنوز با آن نخ ، اسیر زمین اند ... من اما با تـــو ، با آغــــوش گرمـــت ، با تمام آن بوســه هایت روی همین زمین به اوج می رســـم ... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ همیشه سیاه پوشیده ام. عشق؛ مُصیبت سنگینی ست... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دور که می شوم “نزدیکتر میآید”…!! نزدیک که می شوم “دورتر می رود”…!! انگار که این “فاصله” همیشه باید به شکلی رعایت شود!! 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خستهتر از پروانه و سالهاست گرد روياهاي سرخ باغچهي خويش پر مي زنم و هنوز غربت تلخ هميشه را، مزه مي کنم من خسته ام و هيچ حاجتي به تاييد هيچ پروانه اي نيست کافيست دگمهي پيراهن پريروزم را باز کني تا پاره پاره هاي عريان عمر هزار پروانه را، به سوگ بنشيني من خيس ِ خستگي ام بيا شانه هايت را بالش ِ خيل خستگي هايم کن شايد شبي زخمهايم را زمين بگذارم 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ به خــداحافــظـی تــلـخ تـو سـوگــنـد نــشــد کـه تـو رفــتـی و دلـم ثـانـیـه ای بـنـد نـشـد بـا چـراغـــــی هـمه جـا گـشـتـم و گـشـتـم در شـهـر هـیــچ کـس ! هــیـچ کـس ایـنجا به تـو مانـنـد نـشـد خواسـتـنـد از تـو بگویـنـد شـبـی شـاعـرها عـــاقـبـت بـا قــلــم شــرم نوشـتـنـد : نـشـد 2 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ زمــــــــــان است که وفـــــــــــــاداری تو را ثـــــــــــــــابت میکند نه زبـــــــــــان... 1 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ شاید! شعر همین است که من عاشق تو باشم و تو! با هر که می خواهی 1 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دیگر هیچ چیز شیرین نیست جز خوردن یک قهوه ی تلخ با تو... 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ دلم برات تنگ شده اما با هر نفس اسم تو را به اسارت زبان در می آورم قلبم را به زنجیر محبت تو می کشم و نگاهم را به چشمان زیبای تو می دوزم تا مبادا سرنوشت کاری کند ... حرفی زند که روزگار مجبور شود تو را از من پس بگیرد... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ دلواپسی نکن ... من به تاریکی عادت کرده ام ! رنگ تن پوش من از رنگ شب تیره تر است ... نگران من نباش ! گم نخواهم شد در شب ... این شب است که گم شده در عمق تنهایی من ....!!! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ در شهـــر صدای پای مردمانی است که : همچنان که تو را می بوسند طناب دار تو را می بافند مردمانی که صادقانه دروغ می گویند و عاشقانه خیـــــانـــــت می کنند ...!!!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ گاهی باید نباشـــــی.... تا بفهمی نبودنــــت واسه کی مهمه ؟؟؟!!! اونوقته که می فهمی بایــــــد همیشه با کی باشی .... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ حوصلهام برفی ست با یک عالمه قندیلِ دلتنگی که از گوشه ی دلم آویزان...!! آهای! کافیست کمی "ها" کنید تا که آب شوم!!! بهرنگ قاسمی 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ رنجشی نیس آدم ها همینند خوبند ولی فراموشکار می آیند می مانند می روند مثل مسافران کاروان سرا مثل ازدحام بی انتهای یک خیابان کسی برای بودن نیامـــده نمی آیـــد ...!!!! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ حوصلهام برفی ست با یک عالمه قندیلِ دلتنگی که از گوشه ی دلم آویزان...!! آهای! کافیست کمی "ها" کنید تا که آب شوم!!! بهرنگ قاسمی گاهی عمر تلف می شود ؛ به پای یک احساس .... گاهی احساس تلف می شود ، به پای عمر ... و چه عذابی می کشد ... کسی که هم عمرش تلف می شود .... و هم احساسش !!!! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ واقعیت محض بعد شکست تو رابطه : اولش دلت برا اون آدم تنگ می شه بعد برا اون روزاتون تنگ می شه آخـــــرش دلت برا خودت تنگ می شه ، آدمی که تو اون روزا بودی !!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ همه می گن عشق یعنی " دوس داشتن " اما من می گم عشق یعنی " دوستی مثل تو داشتن " 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده