bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 اگر میبینی صدای مرور خاطرات را زیاد میکنم تا گوش جهانیان کر شود... غرورم میانه داری میکند تا صدای شکستن دلم را هر کس نشنود...
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 ﺑﻪ ﺑﻌﻀـــﻴﺎﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﮔﻔﺖ ﺯﻧﺪﮔﻲِ ﻣﺎ ﺑﺎﺯﻱ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻫﺮﺑﺎﺭ ﺑﻴﺎﻱ ﺩﺍﻟﻲ ﻛﻨﻴﻮ ﺑﺮﻱ,, ﻭﻗﺘﻲ ﺭﻓﺘﻲ ﻭﺍﺱِ ﻫﻤـــﻴﺸﻪ ﮔﻤــﺸﻮ...
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 دلتنگم نه دلتنگ تو دلتنگ اینکه یه روزی هوامو داشتی دلتنگ اینکه هر لحظه به یادم بودی دلتنگ هر دقیقه شنیدن صدات دلتنگ تا صبح بیدار موندنت فقط به خاطر اینکه دل من گرفته دلتنگ اینکه اسممو سوالی صدا کنی دیدی ؟ من که دلتنگ تو نیستم
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 نـزدیک هـم کـه باشـی شـانه به شـانه... دسـت در دسـت... چشـم در چشـم... بـاز حسـرت بـه قلبـم چنـگ خـواهد زد...! تــو سهـم مـن نیسـتی...
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 ﻣﻦ ﺑﺎﺧﺘــﻢ ﺑﻪ ﺧـﻮﺩ ﺑـﺎﺧﺘــﻢ ﺑﻪ ﺗﺼﻮﯾــﺮ ﻏﻠـﻂ ﻓﺮﺷﺘـﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﺩﻣـ ﻧﻤــﺎ ﺑـﺎﺧﺘــﻢ . . . ﺣـﺎﻝ ﮐـﻪ ﺣﻤﺎﻗﺘــ ﻫﺎﯾــﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺷﻤــﺎﺭﻣـ ﺁﺭﺍﻣــ . . . ﺁﺭﺍﻣــ . . . ﺍﯾـﻦ ﺟﻤـﻠﻪ ﺩﺭ ﺫﻫﻨــﻢ ﻃﻨﯿــﻦ ﺍﻧـﺪﺍﺯ ﻣﯽ ﺷـﻮﺩ ﺳﻨـﮕـ ﺑــﺎﺵ ﺗــﺎ ﺳﻨـﮕﺴــﺎﺭ ﻧﺸــﻮﯼ
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 سخت ترین قسمت اونجاییه ک بعد از فراموشی وقتی اسمشو بشنوی دلت "بـِـــلــَـــرزِه"
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 چقدر دلم هوایت را می کند . حالا که دگر هوایم را نداری...!
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 باید کسی را پیدا کنم که دوستم داشته باشد... آنقدر که یکی از این شب های لعنتی آغوشش را برای من و یک دنیا خستگیم بگشاید... هیچ نگوید و هیچ نپرسد فقط مرا در آغوش بگیرد بعد همانجا بمیرم تا نبینم روزهای آینده را … روزی که دروغ میگوید! روزی که دیگر دوستم ندارد! روزهایی که دیگر مرا در آغوش نمی گیرد... و روزی که عاشق دیگری می شود... :(
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 نمیدانم ثانیه شمار ساعت اتاقم سنگین شده است یا هضم این لحظات!
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 تمام خاطراتمان را مرور کرده ام... زیر همه ی اشک هایم خط کشیده ام... همه ی صبرم را حفظ کرده ام... فقط دعایم کن در امتحان نبودنت رد نشوم...
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 دســتـــهایش با من . . . چـــــشــــمهایش در خیابان . . . دلـــــــــــــــــــــــش . . . این یکی را نمیخواهم بدانم . . . !
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 آنقدر تاوان اشتباهات تو را دادم که بی شرمانه مرا مقصر تمام اشتباهاتت پنداشتی...
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 تنهایی ام راباکسی شریک نخواهم شد،مطمئن باش.... دست نیازبه سمت کسی درازنخواهم کرد،حتی خودم....... بگذارتنهایی ام ازتنهایی دق کند!!!!!!!
bande khoda 899 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 موهام تو جوونی سفید شد مهم نیس غصه خوردم ... به درک بهم بد کردن ... بیخیالش اما خیلی واسم سخته وقتی موهای سفیدمو مادرم ببینه و غصه بخوره 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 20 شهریور، 2014 دلتنگی بغض نیست که با یک لیوان آب قورتش دهی یا با یک لیوان گریه خالی اش کنی... دلتنگی حجم خالی تو است در فضای اتاقم که گذر هموار زمانم را به انحنا کشانده است!! 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 20 شهریور، 2014 کسی دیگر نمی کوبد در این خانه ی متروک ویران را کسی دیگرنمی پرسد چرا تنهای تنهایم ومن چون شمع می سوزم ودیگر هیچ چیز از من نمی ماند ومن گریان و نالانم ومن تنهای تنهایم درون کلبه ی خاموش خویش اما کسی حال من غمگین نمی پرسد ومن دریای پر اشکم که توفانی به دل دارم درون سینه ی پر جوش خویش اما کسی حال من تنها نمی پرسد ومن چون تک درخت زردپاییزم که هر دم با نسیمی میشود برگی جدا از او ودیگر هیچ چیز از من نمی ماند...
ایلین1366 5544 ارسال شده در 20 شهریور، 2014 آجر به آجر چیده ام حالا دیوار چینی شده است که از دنیا بریده مرا ؛ نبودنت چقــــــــــــدر بی رحم است!! 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 20 شهریور، 2014 وقتی نیست زانو هایم رادرآغوش میگیرم تاهمه بدانند آغوشم جای هرکسی نیست.... 3
ارسال های توصیه شده