ایلین1366 5544 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 شـدم مـثل ...............! شـور تـلـخ تـنـهـا خـسـتـه و رو بـه نـابـودي .. 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 مــیــدونم ! کــــار داری ! ســَرَت شـــلوغه ! مــیــــدونم! امــا اینکـــه موقع خـــواب روی تخـــتت ... چند ثانیه ... فقط لحــظه ای بــه ذهــنت خـــطور کنه کـــه یکی جــایی ... کـــسی ... روی تخــتش ...موقع خــوابـــش ... واس خاطر "تـــــــــو" اشـــک مــــی ریزه ! همیـــن هــم بــرا مـــن کــافیه ! 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 خـدایــا… این سرنوشتی که برام بافتی ، قسمتِ یقهاش یه خورده تنگه قربون دستت ، شلش کن دارم خفه میشم !!
ایلین1366 5544 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 امروز تمام خیابان را با تو قدم زدم؛ نبودی ببینی چه حسود بود دنیا، چه طوفانی آمد... فکر کن چـــــه می شد اگر من هم با تو بودم؟!!! 2
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر و لبخند بزن فهمیدن احســاس کار هر آدمی نیست...! "شـاملو "
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 از ما که گذشت...ولی به دیگری موقتی بودنت را گوشزد کن تا از همان اول فکری به حال جای خالیت کند
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 ﮔـــــﺎﻫﯽ ﻧـــــﻪ ﮔﺮﯾـــــﻪ ﺁﺭﺍﻣﺖ ﻣﯽ ﮐﻨــــﺪ ﻭ ﻧـــــــــــﻪ ﺧﻨــــــــﺪﻩ ﻧــــــــﻪ ﻓﺮﯾـــــــــﺎﺩ ﺁﺭﺍﻣــﺖ ﻣﯽ ﮐﻨــــــــﺪ ﻧـــــــﻪ ﺳﮑــــــــﻮﺕ ﺁﻧﺠـــــﺎﺳﺖ ﮐـــــﻪ ﺑـــﺎ ﭼﺸﻤﺎﻧﯽ ﺧﯿﺲ ﺭﻭ ﺑـــﻪ ﺁﺳﻤـــــﺎﻥ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﺧﺪﺍﯾــــــﺎ ﺗﻨﻬـــــﺎ ﺗــــﻮ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﺗﻨﻬـــــــﺎﯾﻢ ﻣﮕـــــــﺬﺍﺭ .
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 ﺩﻟﻢ ﺗﻨﮕﻪ... ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻋﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﻭﺍﺳﻪ ﻧﯿﻮﻣﺪﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﻗﺮﺁﻥ ﻫﺎﯼ ﺍﻭﻝ ﺻﺒﺢ ﻭ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﺳﺮﻭﺩ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﻭﻝ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻂ ﮐﺸﯽ ﮐﻨﺎﺭ ﺩﻓﺘﺮ ﻣﺸﻖ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ آبی ﻭ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﺳﻮﺍﻝ ﻣﻌﻠﻢ ﺩﻟﻢ ﺑﺮﺍﻱ ﻫﻤﻪ ﻱ ﺩﻟﺨﻮﺷﻴﻬﺎﻱ ﮐﻮﺩﮐﺎﻧﻪ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 فـلـسـفـــه نـباف شاعــر!! چـه ممکـن... چـه محـال... چـه جبــر... چـه اختیــار... چــه هــر کـوفــت دیگــری....!!! او رفتــه اســتـــــ دیگــــر.......
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 ماهیگیر دلش سوخت!!! اینبار ماهی بود که از تنهایی قلاب را ول نمیکرد...
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 زمانی فراموش میکنم اذیت هات را,ک بالای سنگ قبرم با افسوس بگویی کاش زنده بودی....
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 خدایا دوستت دارم همیشه خدایا مرسی که تو تمام لحظه های دلتنگی حی و حاضر بودی خدایا بیش از پیش محکمه محکم دستمو بگیر
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 آتش از اندوه هجران بهتر است بی قرارم کردی و گفتی صبوری بهتر است من نمی دانم کجا خواندم ، که یادم داده است ؟ یار وقتی در کنارت نیست ، کوری بهتر است ...
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 دلتنگ من نیستی وقتی دلم تنگه باور نمیکردم انقد دلت سنگه دلتنگ اون میشی هر وقت که تنها شی باور نمیکردم انقدر بد باشی...
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 تمام خستگى هایت را یک جا می خرم تو فقط قول بده خنده هایت را به کسى نفروشى 1
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 کلاغ جان! قصه من به سر رسید... سوار شو! تو را هم به خانه ات می رسانم...
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 هرگاه که میخواهم به سمتت بیایم ، یادم می افتد ، دلتنگی هرگز بهانه خوبی برای تکرار یک اشتباه نیست...؛ 3
bande khoda 899 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 ×ﭼﻘـــــــﺪﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺘﻦ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ...حتما بخونید × ﻣﻦ ﻭ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﯾﻢ! ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﺑﯿﻨﻤﺎﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻫﯿﭻ ﺣﺮﻓﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﺯﻧﯿﻢ، ﺳﺮﺩ ﻭ ﺑﯽ ﺭﻭﺡ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﺟﺪﺍﯾﯽ ... ﭼﻨﺪﯼ ﭘﯿﺶ ﯾﮏ ﭘﯿﺎﻣﮏ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻭ ﭘﺮ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﺩﺍﺩﻡ ... ﯾﮏ ﭘﺎﺳﺦ ﭘﺮ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺎﻣﮏ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺩﺍﺩ .. ﮔﻔﺖ ﺗﻮ ﭼﻘﺪﺭ ﺯﯾﺒﺎ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ....... ﻭ ﻣﻦ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﭘﺎﺳﺨﺶ ﺭﺍ ﺩﺍﺩﻡ ...... ﻭ ﺍﻭ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﭘﺎﺳﺨﻢ ﺭﺍ ﺩﺍﺩ ....... ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ....... ﻭ ﺑﺎﺯ ﺍﻭ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ........ ﺍﺻﻼ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺪ ﻣﺤﺒﺖ ﺍﻣﯿﺰ ﺑﻠﺪ ﺍﺳﺖ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﺪ ........ ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ ﮐﻪ ﻣﻦ ﯾﺎﺩﻡ ﻣﯽ ﺭﻭﺩ ﺍﻧﺴﻮﯼ ﺧﻂ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺍﺳﺖ ... ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻋﺎﺷﻖ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ... ﺍﺭﺯﻭ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺑﺒﯿﻨﺪ ﻭ ﺑﺸﻨﺎﺳﺪ ﺣﺘﯽ ﮔﻔﺖ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﻤﺴﺮﺵ ﺟﺪﺍ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺗﺎ ﺍﺑﺪ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻭ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ... ﻣﺎ ﺍﺩﻣﻬﺎﯼ ﻋﺠﯿﺒﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ ... ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻋﺎﺷﻖ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻢ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﯾﻢ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺍﺯ ﻫﻢ ﻟﺒﺮﯾﺰ ﻣﯽﺷﻮﯾﻢ ... ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺧﻮﺩﻣﺎﻧﯿﻢ ﻫﻤﺎﻧﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯽ !! 5
m@f 1923 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 دلم برایت تنگ شده...قلبم برایت میتپد .....تنها گریه کم دارد این دلم... 7
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 9 مرداد، 2014 شاید سال ها بعد در گذر جاده ها بی تفاوت ازکنارهم بگذریم و تو...... آهسته زیر لب بگویی چقدر آن غریبه شبیه خاطراتم بود....... 3
ارسالهای توصیه شده