sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ دلم تنگه لحظه های بعد از سال تحویل و اون اتاق با آکواریوم ماهی قرمزا و اون کاسه های آبی رنگ آجیل و شکلاته دلم تنگه بودن و دعا کردنته راستی این چندمین سالیستکه آن آبی سفالی، بلور و کریستال های خالی شده است؟! 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ در قحطی تـو چه دل خوشـی دارند نفســهآی من بیـهوده میــروند و می آیند…!!! 4 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ گـاهـی بـرای او چـیـزهـایـی مـی نـویـسـی بـعـد پـاک مـی کـنـی . . او هـیـچ یـک از حـرف هـای تـو را نـمی خـوانـد امـا تـو تـمـام حـرف هـایـت را گـفـتـه ای . . . 3 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ شاید دگر تکرار نشوم و یک روز برسد که با... یک ملافه سفید پایان بدهند به من، به شیطنت هایم به بازیگوشی هایم خنده های بلندم روی که همه با دیدن عکسم بغض میکنند و میگویند: دیوونه دلم برات تنگ شده... کاش در تکرار شدنم دلت با من باشد نه در تکرار نشدنم... 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ یادش بخیر… کوچک که بودیم میخواندیم “بشکن بشکنه،بشکن من نمیشکنم، بشکن جونِ…”قسم خوردن ها بیهوده بود نمیشکستیم…حتی اگر جهانی پیش رویمان می ایستاد این روزها بزرگ شده ایم اما ترد و شکننده…بی آنکه بگویند بشکن، میشکنیم بی صدای بی صدا… لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ باور كردم تنهايي را... چقدر دلم كسي را نمي خواهد امشب... 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ آاسمان قسمت ما بود که بی بال شدیم "دل به فریاد سپردیم ولی لال شدیم" "ما به این حنجره گفتیم که لب وا نکند" عاقبت پای سکوت دلمان چال شدیم" 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ آهای آدمیزاد تو که عهدت رو با خدا رو شکوندی... چطور توقع داری آدمی مثل خودت ، یه بنده عهد شکن خدا... پای قول و عهدش به تو بمونه؟! لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ به انجام کارهای نیک ادامه دهید ، حتی اگر دیگران آنها را به نام خویش ادعا کنند ؛ کارهای شما پیشکشی ست به خدا، و هیچ کس نمی تواند " خدا " را فریب دهد ... 4 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ پروردگارا ببخش مرا اگر هزار تومانم گم شد غصه دار شدم ولی نمازم قضا شد و آنقدر غصه نخوردم.... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ دلتنگستان... دلم تنگه.... دلم تنگه... منتظری ببینی چی مینویسماااا دلم تنگه .. دلم تنگه... نمینویسم.. چرا دلم تنگه:hapydancsmil: اصلا هم دلم تنگ نیست.. 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ به کدامین کتاب مقدس دنیا سوگند بخورم؟ که از یاد عاشقان واقعی ات نخواهی رفت؛ حتی اگر تو را... به آخرین صفحات تاریخ تبعید کرده باشند!!! 4 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ گاه تنگی کند و گاه صبوری این دل...گاه میخانه گهی خانه حوری این دل... هر چه خواهد بکند با من مسکین افسوس...کاش یک لحظه شود آتش دوری این دل..."آشنای دور" 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ عشق من ، قلبت را فشرده ام در آغوشم میرویم تا اوج احساس عشق ، تا برسیم به جایی که نبینیم هیچ غمی را در سرنوشت تا برسیم به جایی که من باشم و تمام وجودت ، بیخیال همه چیز، باز کن برایم آغوشت. 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ دنیـ ــای عجیــ ـبی اسـ ــت ؛ تـــــ ــــو ، همـ ــه چیــ ـز مـ ـن باشــ ـی... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ اومدم بنویسم ک چقد دوست دارم خودکارم جوهرش تموم شد! پس با این یکی خودکارم کوتاه مینویسم: دوست دارم اونقدی ک هیچ خودکاری نتوته تا آخرش تاب بیاره!!! 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ چطوری و به کی بگم دلم براش تنگ شده... 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خــدایا دلـم به اندازه ی تمـام روزهای بارانی تنگـ استـ ! 6 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ فاصله ، حکم دیواریست برای ندیدن ، ولی ندیدن هرگز حکم فراموشی نیست. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده