bande khoda 899 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 زحمـــــــت دارد... آدم بــودن را مــــــی گـویـم........ ایــن را میشـــــــود از مـتـرسـک هــــــــــا آمــوخـــــت... آنـهـا تمـــــام عـمـر مـی ایـسـتـنـد... تــــــــــا ، آدم حسابشــــــــــــان کـنـنـد . . . 2
bande khoda 899 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 دوست عزیزی که تا زنگ یا پیامک واست میاد،سریع جواب میدی!!! آیا موقعی که زمان نماز اول وقت میشه هم ..... نماز ستون دین است 2
bande khoda 899 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 دل بیقرار نیست "ادا در می آوریم" چشم انتظار نیست "ادا در می آوریم" بر لب دعای ندبه... و دل غرق شهوت است این انتظار نیست "ادا در می آوریم" آقا محب واقعی ات در میان ما یک از هزار نیست "ادا در می آوریم" الهم عجل لوليك الفرج 3
bande khoda 899 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 این روزها ای برادر حال مادر خوب نیست پیش بستر حال حیدر خوب نیست... یازهرا س 4
MahSa.92 2151 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 آی سهراب ... خانه باشد طلبت ! دل من سخت گرفتست. بگو : شانه ی دوست کجاست؟ 3
sahar 91 9480 ارسال شده در 11 خرداد، 2014 شکایتی نیست همین که من تو دوست می دارم و تو فارغ از آن سوی دیگر فاصله هایی مرا بس است. 3
m@f 1923 ارسال شده در 11 خرداد، 2014 تا یادت میفتم...چنان دلم برایت تنگ میشود ...:ha5t4lmd53df3cpu2lq 3
f.r20 659 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 دوست دارم تو سخن گویی و من گوش کنم غم دل را به کلام تو فراموش کنم سینه بشکافمو قلبم به تو تقدیم کنم تا بدانی که فقط جای تو در قلب من است... 3
bande khoda 899 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 زندگی باید کرد،گاه با یک گل سرخ،گاه با یک دل تنگ، گاه با سوسوی امیدی کم رنگ زندگی باید کرد، گاه با غزلی از احساس، گاه با خوشه ای از عطر گل یاس زندگی باید کرد، گاه با ناب ترین شعر زمان، گاه با ساده ترین قصه یک انسان زندگی باید کرد، گاه با سایه ابری سرگردان، گاه با هاله ای از سوز پنهان گاه باید رویید، از پس آن باران گاه باید خندید، بر غمی بی پایان لحظه هایت بی غم، روزگارت آرام. سهراب سپهری 2
bande khoda 899 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 کاش تنها دغدغه زندگیم حل کردن پیک نوروزی بود اونم روزی یک صفحه... 2
bande khoda 899 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 یــادم بــاشـــد ، امشب بعضی از آرزوهایمــ را دَم ِ در بگذارم تــا رفتگـــر ببــــرد ! بیچــاره او … ما بقــی را هم نقــدا” بــا خود بــه گور می بـــرم ما بقــی همــان ” آرزوی بــا تــو بودن ” است نتــرس جانکم ! حتــی آرزوی ِ داشتنت را هم بــه کســی نمی دهم … 1
bande khoda 899 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 شب است و در بدر کوچه های پر دردم، فقیرو خسته بدنبال گمشده ام میگردم، اسیر ظلمتم، ای ماه پس کجا ماندی؟؟؟؟؟ من به اعتبار تو فانوس نیاوردم.... برای تعجیل در فرجش صلوات ««الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»» 3
bande khoda 899 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 یا صاحب الزمان(عج) ای کاش که یک دانه تسبیح تو بودم تا دست کشی بر سر سودا زده ی من اللهم عجل لولیک الفرج 3
bande khoda 899 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 گر عفو کنی یا نکنی حق داری، گر نامه ام امضا نکنی حق داری، با این همه عصیان و خطاکاری ما، گر چهره هویدا نکنی حق داری. 2
bande khoda 899 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 بچه هاي فقيرفقط در زنگ انشا، تعطيلات به كنار دريا مي روند...:(( 3
masi eng 47044 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 حالم اصلا خوب نیست دلم برای روزهایی تنگه که خوب بودم.نفس میکشیدم و با رویای کودکانم میدویدم.وحال....نمیدونم..اینم حکمت خداست برای من. هرکی یه جوری دلش تنگه دیگه 4
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 14 خرداد، 2014 ترسیدن ما چونکه هم از بیم بلا بود اکنون ز چه ترسیم؟ که در عین بلاییم 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 مستقل ترین زن جهان هم که باشی وقت هایی هست که دلت پر میزند برای کسی که برسد و بخواهد که آرام رانندگی کنی و شام ات را نخورده روی میز نگذاری و بروی مسافر ترین زن دنیا هم دست خطی می خواهد که بنویسد برایش " زود برگرد " طاقت دوری ات را ندارم!!! 4
toghgrol 267 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 با خویش دویدیم و به شادی نرسیدیم...افسوس که دریا همه اش موج گران است..."آشنای دور" 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 فرقـے نمـے کند !! بگویم و بدانـے ...! یا ... نگویم و بدانـے..! فاصله دورت نمی کند ...!!! در خوب ترین جاﮮ جهان جا دارﮮ ...! جایـے که دست هیچ کسـے به تو نمـے رسد.: دلــــــــــــــم.....!!! 3
ارسال های توصیه شده