mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ چقدر حقیرند مردمی که نه جرات دوست داشتن دارند ونه اراده ی دوست نداشتن ، نه لیاقت دوست داشته شدن و نه متانت دوست داشته نشدن. 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ بیا برای یکبار هم که شده... دست به خلاف بزنیم...! من اندوه تو را می دزدم...! تو تنهایی مرا...!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ نشستم پای مشروبگفتند:بخوربگوبه سلامتی اونی که دوسش داری... پیکو به لبم نزدیک کردم امانخوردم ولی گفتم به سلامتی اونی که ازوجودش نفس میکشم.. گفتند:چرانخوردی؟؟؟ گفتم:سلامتی اونو توپاکی میخوام نه تومستی 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ هزار بار آمدم خطت بزنم از قلبم خود خودت را یادت را اسمت را اما… فقط قلبم پر شد از خط خطی های عاشقانه… 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ حــس بـدیــه ! کــه قبـول کـردم شـدی مثــل بقیــــه ... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ مـــــــــردها ؛ زیـبــــاتــریـن دخـتــــــر دنـیـا را دوست نـــدارند ... انـهـا دخـتـــــــری را دوست دارنــــد کـــه بـتــــوانــد دنــیـایشان رو بــه زیـبــاتـــریــن شـکــل بـســـازد ... . 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ دلتنگم برای روزهایی که نمی شناختمت! 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ همه ساعت ها را عقب بکش ... جز ساعت دلت را ! می خواهم هر روز یک ساعت بیشتر مرا دوست بدارد ! 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ وقتى که هستى ورود هر غریبه اى به این سراى پر از تو ممنوع میشود … و این براى بیتابى من تاب است 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ بزرگ ڪہ مے شوے ، غصـہ هایت زوבتر از خودבت قـב مے کشنـב ؛ בرב هایت نیز ! غاقل از آنڪہ لبخنــــבهایت را בر آلبوґڪوבڪے ات جا گذاشتے ... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ به امیـد چتـر فـردایت ، خیــس بـارانم . . . 6 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ سرفه هایم صدای خرده شیشه میدهد به گمانم دلم شکسته است... 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ می گویند شکستنی رفع بلاست اما باور ندارد دلم... 7 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ دلتنگـــــــــ♥ــــ♥ــــــــــی تاوان لحظه های دل بستن است... 5 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ وقتی که میگی : دیگه برای همیشه فراموشش کردی و هیچ احتیاجی بهش نداری و تمام بد و بیراه های دنیا رو نصیبش میکنی.... دقیقا همون زمانیه که: بیشتر از همیشه دلت برایش تنگ شده... 13 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ نگارم! این منم, یه شبگرد عاشق... که هر نفس به امید کلمات بی خواب روزهایش رابه مهتاب پیوند می زند, تا دمی را با اندیشه هاي ابریشمی اش به خلوت نشیند... از تو و احساس بی آلایشت سخنی به میان آورد و رویاهایش راستاره باران کند... این منم, یه شبگرد عاشق... که هر شام زیر سایه ابر هاي بی نام و نشان... مقابل دیدگان مخملی آسمان... بی قرار تر از مروارید هاي شیشه اي باران می نشیند, احساس پاك زنانه اش را به محبت آمیز ترین کلمات می سپارد و از ماه بی نظیرش می نویسد... این منم, یه شبگرد عاشق... که با غروب خورشید, دست به سوي آسمان بر می دارد, از عشق محبوبش نشانی می آورد... خالق بی همتا را براي خوشبختی اش قسم می گیرد... و به انتظار اعجازی شور انگیز می ماند.... این منم, یه شبگرد عاشق... نازنین فاطمه جمشیدی 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ در این دیار... توشه ،به جز تنگیِ دل نباید داشت.. چون تا چشم بَرهَم گزاریم... زیر پوستِ لحظه هایمان...آبِ نسیان جمع می شود... 8 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ اینجا بدون تو یعنی هم زیستی با یک بغض عمیق و دست هایی که دوست دارد روی دیوار و میز بکوبد درد دارد درد... 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ در دیـــاری کــه تـــــو آنجـــــــا بــاشــی بــــــودن آنجـــا کـافیست ! آرزوهــــــــــای دگــــر، اوج بـــــی انصـــافیست . 10 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ دلم تنگ است مثل لباس سالهای دبستانم مثلِ سالهای مأموریتهای طولانیِ پدر که نمیفهمیدم وقتی میگویند کسی دور است، یعنی چقدر دور است 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده