Saman_88 8062 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ nیکروز وقتى کارمندان به اداره رسيدند، اطلاعيه بزرگى را در تابلوى اعلانات ديدند که روى آن نوشته بود: n«ديروز فردى که مانع پيشرفت شما در اين اداره بود درگذشت. nشما را به شرکت درمراسم تشييع جنازه که ساعت ١٠ در مقابل ساختمان برگزار مىشود دعوت مىکنيم.» nدر ابتدا، همه از دريافت خبر مرگ يکى از همکارانشان ناراحت مىشوند nامّا پس ازمدتى، کنجکاو مىشوند بدانند کسى که مانع پيشرفت آنها در اداره مىشده که بوده است. nاين کنجکاوى، تقريباً تمام کارمندان را ساعت١٠ به مقابل ساختمان کشاند. nرفته رفته که جمعيت زياد مىشد هيجان هم بالا مىرفت. همه پيش خود فکر مىکردند: n«اين فرد چه کسى بود که مانع پيشرفت ما در اداره بود؟ nبه هر حال خوب شد که مرد!» nکارمندان در صفى قرار گرفتند و يکى يکى نزديک تابوت مىرفتند nوقتى به درون تابوت نگاه مىکردند ناگهان خشکشان مىزد و زبانشان بند مىآمد. nآينهاى درون تابوت قرار داده شده بود nهر کس به درون تابوت نگاه مىکرد،تصوير خود را مىديد. nنوشتهای نيز بدين مضمون در کنار آينه بود: n«تنها يک نفر وجود دارد که مىتواند مانع رشد شما شود و او هم کسى نيست جزء خودشما. nشما تنها کسى هستيد که مىتوانيد زندگىتان را متحوّل کنيد. nشما تنها کسى هستيد که مىتوانيد بر روى شادىها، تصورات و موفقيتهايتان اثر گذار باشيد. nشما تنها کسى هستيد که مىتوانيد به خودتان کمک کنيد. nزندگى شما وقتى که رئيستان، دوستانتان، والدينتان، شريک زندگىتان يا محل کارتان تغيير مىکند، دستخوش تغيير نمىشود. nزندگى شما تنها فقط وقتى تغييرمىکند که شما تغيير کنيد، nباورهاى محدود کننده خود را کنار بگذاريد و باورکنيد nکه شما تنها کسى هستيد که مسئول زندگى خودتان هستيد nمهمترين رابطهاى که در زندگى مىتوانيد داشته باشيد، رابطه با خودتان است. nخودتان را امتحان کنيد. مواظب خودتان باشيد 58 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پیشاپیش رحلت جانگداز اسی (علیه رحمه ) را خدمت مقام معظم ایشان،تسلیت میگوییم.... 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه دلم نمیاد بکشم خودمو چکارکنم خب 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اين ايينه رو كي اختراع كرد كلا گند زد به هرچي اعتماد بنفس خيلي روحيه خراب كن اين ايينه 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ بسی آموزنده ... مهمترين رابطهاى که در زندگى مىتوانيد داشته باشيد، رابطه با خودتان است. 7 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ مهمترين رابطهاى که در زندگى مىتوانيد داشته باشيد، رابطه با خودتان است. خودتان را امتحان کنيد. مواظب خودتان باشيد کاملا موافقم...من عقیده دارم تا آدم خودش رو دوست نداشته باشه و مواظب خودش نباشه و به خودش اهمیت نده نمیتونه بقیه رو دوست داشته باشه ! دوست داشتن بقیه هم ناشی از دوست داشتن خودمونه... اما با این طرز فکرم به خودخواه و خودبین بودن محکوم شدم .... 6 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ کاملا موافقم...من عقیده دارم تا آدم خودش رو دوست نداشته باشه و مواظب خودش نباشه و به خودش اهمیت نده نمیتونه بقیه رو دوست داشته باشه ! دوست داشتن بقیه هم ناشی از دوست داشتن خودمونه... اما با این طرز فکرم به خودخواه و خودبین بودن محکوم شدم .... شما کاری به دیگران نداشته باش همون طور که خودتون گفتید آدم تا وقتی عاشق خودش نباشه نمیتونه دیگران رو دوست داشته باشه ! فلسفه ی دوست داشتن همینه ! این اسمش خودخواهی نیست ! 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ عالی بود عالی شما تنها کسى هستيد که مىتوانيد بر روى شادىها، تصورات و موفقيتهايتان اثر گذار باشيد.:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ عالی بود عالی شما تنها کسى هستيد که مىتوانيد بر روى شادىها، تصورات و موفقيتهايتان اثر گذار باشيد.:icon_gol: الانه این گفته رو باور نمیکنم. زمونه عوض شده. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ الانه این گفته رو باور نمیکنم. زمونه عوض شده. ولی ما که عوض نشدیم شدیم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ ولی ما که عوض نشدیم شدیم؟؟؟ نمیدونم . ولی خیلی وقتا زمونه و رشد سنی و منافع شخصی باعث میشن که انسان عوض بشه . 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ موافقم همینطوره درسته که دیگران بعضی وقتا به شدت مارو میرنجونن و روی عقایدمون گاهی تاثیر میذارن اما همه چیز بستگی به خودمون داره سخته اما ممکنه 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ زیبا بود ممنون باید یاد بگیریم تا مسائل وسختی هارو گردن دیگران نندازیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده