داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرگ بر هرچي دروغ جعل كردن نام بزرگ خليج پارس عزيزان بگوييم پارس..... فارس هم يه معني ميده ولي عرب ها ميگن فارس چون پ ندارن خليج من يادگار كورش..خسرو....اشك.....تيرداد.............. اين تازي هاي دزد ناموس از تو چه مي خواهند اونها نمي دانن كه اين اب انها را پس ميزند همان جور كه انگليسيها و پرتقالي ها رو پس زد 6 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ز شیر شتر خوردن و سوسمار/ عرب را به جایی رسیدست کار ک تاج کیان را کند آرزو / تفو برتو ای چرخ گردون , تفو (فردوسی) :viannen_38: 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرگ بر هرچي دروغ جعل كردن نام بزرگ خليج پارس عزيزان بگوييم پارس..... فارس هم يه معني ميده ولي عرب ها ميگن فارس چون پ ندارن خليج من يادگار كورش..خسرو....اشك.....تيرداد.............. اين تازي هاي دزد ناموس از تو چه مي خواهند اونها نمي دانن كه اين اب انها را پس ميزند همان جور كه انگليسيها و پرتقالي ها رو پس زد :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جملات تموم شد؟به نظر شما بهترین جمله کدومه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه دخملی فکر کنم اسمش هدی بود:girl_in_dreams:... مال اون از همه بهتر تره..:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه دخملی فکر کنم اسمش هدی بود:girl_in_dreams:... مال اون از همه بهتر تره..:4chsmu1: :banel_smiley_4::icon_pf (34)::icon_pf (34)::ws28: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پناه بر خدا. الان داشتم "ملکه و من" رو تو العربیه میدیدم . فرح داشت صحبت میکرد. گفت "خلیج فارس" اونها تو زیرنویس نوشتن "خلیج فلان" خجالتم نمیکشن.:w00: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پناه بر خدا. الان داشتم "ملکه و من" رو تو العربیه میدیدم . فرح داشت صحبت میکرد. گفت "خلیج فارس" اونها تو زیرنویس نوشتن "خلیج فلان"خجالتم نمیکشن.:w00: بابا عربها خیلی بیشعورن:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: وقتی میگن عرب سوسمار خور یه چیزی هست دیگه! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کسی جایزه نمیخواد؟؟!؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ملت جایزه نمیخوان مسکه! 1 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من ک اعلام آمادگی کردم دادا:w00: 2 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ملت جایزه نمیخوان مسکه! تو خودت نمی خوای جایزه بدی تقصیر ملت ننداز :w00: من و mohamad_rs مدت هاست که آماده ی دریافت جایزه نفیس جناب عالی هستیم 1 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جایزمو بده برم رههه:w00: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا اینطوری که نمیشه!!!! هرکی اومده میگه جمله من از همه قشنگتره جایزه بدید!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده