داريوش 2148 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 مرگ بر هرچي دروغ جعل كردن نام بزرگ خليج پارس عزيزان بگوييم پارس..... فارس هم يه معني ميده ولي عرب ها ميگن فارس چون پ ندارن خليج من يادگار كورش..خسرو....اشك.....تيرداد.............. اين تازي هاي دزد ناموس از تو چه مي خواهند اونها نمي دانن كه اين اب انها را پس ميزند همان جور كه انگليسيها و پرتقالي ها رو پس زد 6
mohamad_rs 1423 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 ز شیر شتر خوردن و سوسمار/ عرب را به جایی رسیدست کار ک تاج کیان را کند آرزو / تفو برتو ای چرخ گردون , تفو (فردوسی) :viannen_38: 5
mohsen 88 10106 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 مرگ بر هرچي دروغ جعل كردن نام بزرگ خليج پارس عزيزان بگوييم پارس..... فارس هم يه معني ميده ولي عرب ها ميگن فارس چون پ ندارن خليج من يادگار كورش..خسرو....اشك.....تيرداد.............. اين تازي هاي دزد ناموس از تو چه مي خواهند اونها نمي دانن كه اين اب انها را پس ميزند همان جور كه انگليسيها و پرتقالي ها رو پس زد :icon_gol: 2
ho0da 2321 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 یه دخملی فکر کنم اسمش هدی بود:girl_in_dreams:... مال اون از همه بهتر تره..:4chsmu1: 1
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2011 یه دخملی فکر کنم اسمش هدی بود:girl_in_dreams:... مال اون از همه بهتر تره..:4chsmu1: :banel_smiley_4::icon_pf (34)::icon_pf (34)::ws28: 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 پناه بر خدا. الان داشتم "ملکه و من" رو تو العربیه میدیدم . فرح داشت صحبت میکرد. گفت "خلیج فارس" اونها تو زیرنویس نوشتن "خلیج فلان" خجالتم نمیکشن.:w00: 1
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2011 پناه بر خدا. الان داشتم "ملکه و من" رو تو العربیه میدیدم . فرح داشت صحبت میکرد. گفت "خلیج فارس" اونها تو زیرنویس نوشتن "خلیج فلان"خجالتم نمیکشن.:w00: بابا عربها خیلی بیشعورن:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: وقتی میگن عرب سوسمار خور یه چیزی هست دیگه! 2
ho0da 2321 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 ملت جایزه نمیخوان مسکه! تو خودت نمی خوای جایزه بدی تقصیر ملت ننداز :w00: من و mohamad_rs مدت هاست که آماده ی دریافت جایزه نفیس جناب عالی هستیم 1
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 13 مرداد، 2011 بابا اینطوری که نمیشه!!!! هرکی اومده میگه جمله من از همه قشنگتره جایزه بدید!!!
ارسال های توصیه شده