داريوش 2148 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 مرگ بر هرچي دروغ جعل كردن نام بزرگ خليج پارس عزيزان بگوييم پارس..... فارس هم يه معني ميده ولي عرب ها ميگن فارس چون پ ندارن خليج من يادگار كورش..خسرو....اشك.....تيرداد.............. اين تازي هاي دزد ناموس از تو چه مي خواهند اونها نمي دانن كه اين اب انها را پس ميزند همان جور كه انگليسيها و پرتقالي ها رو پس زد 6
mohamad_rs 1423 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 ز شیر شتر خوردن و سوسمار/ عرب را به جایی رسیدست کار ک تاج کیان را کند آرزو / تفو برتو ای چرخ گردون , تفو (فردوسی) :viannen_38: 5
mohsen 88 10106 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 مرگ بر هرچي دروغ جعل كردن نام بزرگ خليج پارس عزيزان بگوييم پارس..... فارس هم يه معني ميده ولي عرب ها ميگن فارس چون پ ندارن خليج من يادگار كورش..خسرو....اشك.....تيرداد.............. اين تازي هاي دزد ناموس از تو چه مي خواهند اونها نمي دانن كه اين اب انها را پس ميزند همان جور كه انگليسيها و پرتقالي ها رو پس زد :icon_gol: 2
hamid_shahrsaz 28933 سازنده ارسال شده در 6 مرداد، 2011 جملات تموم شد؟به نظر شما بهترین جمله کدومه؟؟؟ 1
ho0da 2321 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 یه دخملی فکر کنم اسمش هدی بود:girl_in_dreams:... مال اون از همه بهتر تره..:4chsmu1: 1
hamid_shahrsaz 28933 سازنده ارسال شده در 6 مرداد، 2011 یه دخملی فکر کنم اسمش هدی بود:girl_in_dreams:... مال اون از همه بهتر تره..:4chsmu1: :banel_smiley_4::icon_pf (34)::icon_pf (34)::ws28: 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 پناه بر خدا. الان داشتم "ملکه و من" رو تو العربیه میدیدم . فرح داشت صحبت میکرد. گفت "خلیج فارس" اونها تو زیرنویس نوشتن "خلیج فلان" خجالتم نمیکشن.:w00: 1
hamid_shahrsaz 28933 سازنده ارسال شده در 6 مرداد، 2011 پناه بر خدا. الان داشتم "ملکه و من" رو تو العربیه میدیدم . فرح داشت صحبت میکرد. گفت "خلیج فارس" اونها تو زیرنویس نوشتن "خلیج فلان"خجالتم نمیکشن.:w00: بابا عربها خیلی بیشعورن:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: وقتی میگن عرب سوسمار خور یه چیزی هست دیگه! 2
ho0da 2321 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 ملت جایزه نمیخوان مسکه! تو خودت نمی خوای جایزه بدی تقصیر ملت ننداز :w00: من و mohamad_rs مدت هاست که آماده ی دریافت جایزه نفیس جناب عالی هستیم 1
hamid_shahrsaz 28933 سازنده ارسال شده در 13 مرداد، 2011 بابا اینطوری که نمیشه!!!! هرکی اومده میگه جمله من از همه قشنگتره جایزه بدید!!!
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری