Avenger 19334 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 2011 بله چون برای خودشون ارزش قائل نیستن و خودشونو در بند سنت ها اسیر کردنفکر می کنم بیش از 80% زنان ایران عقب افتاده ان این چه مکتبیه که 80 در صد زنا رو عقب مونده میدونه
Avenger 19334 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 2011 کسی که به علاقه ی طرف مقابلش توجه نکنه بیشعور محسوب میشه البته از نظر من درسته ما هم از اول تاپیک داریم خودمون رو میکشیم که همین موضوع رو به بحث بکشیم حرف اول هم همینه که چه شغلی برای خانوما خوبه که شوهرش هم به اون کار علاقه داشته باشه 1
EOS 14529 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 یعنی چی تنش میخواره:jawdrop: متوجه نشدم که از اصطلاحی که به کار بردم تعجب کردین یا از معنیش ؟! اگه منظورتون دومیه به این خاطر گفتم چون خیلی کارها هست که خانوما بتونن درش فعالیت کنن اما خودشون راهی رو انتخاب می کنن که ....... بعضی ها از خانوما با سبیل گذاشتن و صدا کلفت کردن و انجام کارهای مردونه می خوان مرد باشن اما غافل از این که مردونگی یه صفته که به دست آوردنش با این چیزا میسر نیست . 3
Avenger 19334 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 2011 متوجه نشدم که از اصطلاحی که به کار بردم تعجب کردین یا از معنیش ؟! اگه منظورتون دومیه به این خاطر گفتم چون خیلی کارها هست که خانوما بتونن درش فعالیت کنن اما خودشون راهی رو انتخاب می کنن که ....... بعضی ها از خانوما با سبیل گذاشتن و صدا کلفت کردن و انجام کارهای مردونه می خوان مرد باشن اما غافل از این که مردونگی یه صفته که به دست آوردنش با این چیزا میسر نیست . دقیقا البته مرد بودن هم همیچین اش دهن سوزی نیست که بخوان براش سرو دست بشکونن من خودم به چشم خانواده هایی رو دیدم که دختراشون رو مردونه میخوان با بیارن 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 درسته ما هم از اول تاپیک داریم خودمون رو میکشیم که همین موضوع رو به بحث بکشیم حرف اول هم همینه که چه شغلی برای خانوما خوبه که شوهرش هم به اون کار علاقه داشته باشه قرار نیست شوهر خانوم به اون کار علاقه داشته باشه مگه شوهر خانوم می خواد کاریو انجام بده خود اون شخص باید به کاری علاقه داشته باشه خانوم و آقا هم فرقی نمی کنه و طرف مقابل هم باید احترام بذاره شوهر پدر این وسط چیکارن که بخوان خوششون بیاد یا نیاد 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 این چه مکتبیه که 80 در صد زنا رو عقب مونده میدونه مکتبیه که داره خودشو خفه می کنه تا به زن ها بفهمونه شما هم آدم هستید نه از نوع درجه دو اما انقدر سنت و دین و جهل درمغز این 80 درصد زن رخنه کرده نمی پذیرن که هیچ باهاش مخالفت هم می کنن 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 نمونه ی بارز مرد ذلیلی مدیر تالار گفتگوی آزاد شقایق هم اینجا مشخص شد باشه مردونگی در داشتن اندامی در کمر نیست مردها از دهنشون ادرار می کنن
شقایق31 40377 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 نمونه ی بارز مرد ذلیلی مدیر تالار گفتگوی آزاد شقایق هم اینجا مشخص شدباشه مردونگی در داشتن اندامی در کمر نیست مردها از دهنشون ادرار می کنن فقط میگم متاسفم برات 6
pme 3474 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 هر كاري كه تواناييشو داشته باشن و بهش علاقه مند باشن البته تو جامعه ما با توجه به سطح فرهنگمون خيليا از علاقه هاشون محروم ميشن 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 فقط میگم متاسفم برات منم همینو به شما میگم اگه داشتن یه اندام خاص مختص یک جنس مرد و زنش هم فرقی نمی کنه از دید شما توهین محسوب میشه واقعا باید براتون متاسف بود 1
داريوش 2148 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 شما اگه نمیخوای به تفکرت کار نداشته باشن تفکرتو اونم اینجور توهین آمیز بیان نکن تحت سرپرستی و تحت حمایت فرقش چیه دقیقا؟؟؟؟؟؟ منکه از آقایون نفرتی ندارم از آدمهایی با افکار ضدّ زن و مرد سالار نفرت دارم متاسفانه شما يا دوست داريد با مرد ها بد برخورد كنيد يا اصلا به هيچ صراتي مستقيم نيستي بنده هم از مرد سالاري و ضد زن بودن متنفرم .كلا من هم از انسان هايي كه منطقي نيستند متنفرم .......................وهمچنين درك بالايي ندارن وسلام 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری