jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بسی زیباست کاش یاد بگیرن بقیه نگو این مفسد فی الارض :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جالبتر اینکه ترم اول بعضی پسرها تیپشون یه طوریه که نگم بهتره ۲-۳ترم بعد یکی باید بگیرتشون ترم ۷یا ۸ ندیدم که تیپ ساده داشته باشن خوبه که باز پیشرفت میکنن آره پیشرفت می کنن اما بلد نیستن چجور پیشرفت کنن پسرای ایرانی خیلی ضایع آرایش می کنن نمی دونم بلد نیستن یا از لوازم آرایش های چینی استفاده می کنن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره پیشرفت می کنن اما بلد نیستن چجور پیشرفت کنن پسرای ایرانی خیلی ضایع آرایش می کنن نمی دونم بلد نیستن یا از لوازم آرایش های چینی استفاده می کنن تازه کارن حالا یاد میگیرن یه پسری تو یونی ما خیلی خوشگله رد میشه صد تا چشم دنبالشه همش میخوام برم ازش بپرسم پنکیکت چیه ابروهاتو کی بر میداره؟ کجا مش کردی؟ ولی اکثرشون گند میزنن :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تازه کارن حالا یاد میگیرن یه پسری تو یونی ما خیلی خوشگله رد میشه صد تا چشم دنبالشه همش میخوام برم ازش بپرسم پنکیکت چیه ابروهاتو کی بر میداره؟ کجا مش کردی؟ ولی اکثرشون گند میزنن :icon_pf (34): احیانا دخترایی که از پسرای آرایش کرده بدشون میاد آویزونش نمیشن؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ احیانا دخترایی که از پسرای آرایش کرده بدشون میاد آویزونش نمیشن؟ اتفاقا یکی هست همش جلو ما میگفت وا این چرا اینجوریه نوچ نوچ و... یه روز دیدیمش ته راهرو رفته تو لوز المعده طرف هرو کر میخنده ما اینجوری بودیم :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا یکی هست همش جلو ما میگفت وا این چرا اینجوریه نوچ نوچ و... یه روز دیدیمش ته راهرو رفته تو لوز المعده طرف هرو کر میخنده ما اینجوری بودیم :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: اینا برای حذف رقیب این کار هارو می کنن اینجوری میگن بقیه از طرف مقابل بدشون بیاد خودشون پسر تور کنن ندیدی این دختر چادریا میگن پسر پیف پیف هنوز به 19 سال نرسیده ازدواج می کنن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه پسری بود شدید معتقد بود آرایش واسه زن و... بهم پیشنهاد دوستی داد با دوستام شرط بستیم و بهش گفتم اگه ابرو هاتو بر داری و اسپری برنزه بزنی باهات دوست میشم همه گفتن امکان نداره ۲روز بد چنان تیکهای شد و اومد یونی که دیگه لازم نبود شرط قبول کنه تا کسی باهاش دوست بشه تعداد کثیری دختر بهش آمار میدادن هر روز هم در حال پیشرفته 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه پسری بود شدید معتقد بود آرایش واسه زن و... بهم پیشنهاد دوستی داد با دوستام شرط بستیم و بهش گفتم اگه ابرو هاتو بر داری و اسپری برنزه بزنی باهات دوست میشم همه گفتن امکان نداره ۲روز بد چنان تیکهای شد و اومد یونی که دیگه لازم نبود شرط قبول کنه تا کسی باهاش دوست بشه تعداد کثیری دختر بهش آمار میدادن هر روز هم در حال پیشرفته خدا خیرت بده یکیو وارد عرصه ی انسانیت کردی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینا برای حذف رقیب این کار هارو می کنن اینجوری میگن بقیه از طرف مقابل بدشون بیاد خودشون پسر تور کننندیدی این دختر چادریا میگن پسر پیف پیف هنوز به 19 سال نرسیده ازدواج می کنن:icon_pf (34): دقیقا موندم تو کاره این دخترها که خودشون محجبن ولی طرفشون آخره تیپه 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمی دونم چرا این پسرایی که ارایش می کنن فکر می کنن از دماغ فیل افتادن نه به این پسرای بی کلاس که مثل کنه می مونن و ذره ای برای خودشون ارزش قائل نیستن نه مثل اینا که دیگه خودشونو گم می کنن کلا پسرا چیزی به اسم تعادل تو وجودشون نیست 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دقیقا موندم تو کاره این دخترها که خودشون محجبن ولی طرفشون آخره تیپه من از قیافه ی شرقی خیلی خیلی بدم میاد چند وقت پیش تو خیابون یه پسریو دیدم اگه فارسی حرف نمی زد کسی متوجه نمیشد ایرانیه دست یه دختر چادریو گرفته عشقولانه تو خیابون قدم می زدن دختر هم از اون چادری هایی بود که روسری ساتن ابریشم مدل عربی سر می کنن عینک بدون فرم می زنن فکر می کنن آخر خوشتیپی ان و جاشون هم حتما تو بهشت رفته بودن جلوی نمایشگاه قرآنی وایتاده بودن دختر هی به زور دست پسر اینور اونور می کشید معلوم بود پسر از این چیزا خوشش نمیاد این چادریا در تور کردن پسر خیلی ماهرن چادر سر می کنن برای ایزگم کردن 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا خیرت بده یکیو وارد عرصه ی انسانیت کردی به خودش که میگم خودشو میزنه به اون را وقتی اورفلیم تحریم شد اومده بود میگفت دیدی نگار تحریم شد و... کرم زیر چشمش خیلی خوب بود من الان ازون تو آرایش عقبم :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به خودش که میگم خودشو میزنه به اون را وقتی اورفلیم تحریم شد اومده بود میگفت دیدی نگار تحریم شد و... کرم زیر چشمش خیلی خوب بود من الان ازون تو آرایش عقبم :persiana__hahaha: حالا وارد ؟ خوب آرایش می کنه یا ضایع بازی در میاره؟ 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از قیافه ی شرقی خیلی خیلی بدم میاد چند وقت پیش تو خیابون یه پسریو دیدم اگه فارسی حرف نمی زد کسی متوجه نمیشد ایرانیه دست یه دختر چادریو گرفته عشقولانه تو خیابون قدم می زدن دختر هم از اون چادری هایی بود که روسری ساتن ابریشم مدل عربی سر می کنن عینک بدون فرم می زنن فکر می کنن آخر خوشتیپی ان و جاشون هم حتما تو بهشت رفته بودن جلوی نمایشگاه قرآنی وایتاده بودن دختر هی به زور دست پسر اینور اونور می کشید معلوم بود پسر از این چیزا خوشش نمیاداین چادریا در تور کردن پسر خیلی ماهرن چادر سر می کنن برای ایزگم کردن توهین به بقیه نباشه من نمیگم همه اینجورن یه بار از یه هم چین مدل دختری پرسیدم چرا چادر سر میکنی گفت آخه وقتی میان خواستگاری و تحقیق اینجوری باشم بهتره:icon_pf (34): تصور کن قیافه منو 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل این 2 تا نباشه چقدر ضایع آرایش کردن اینارو با اون یکی پسری که عکسشو گذاشتم مقایسه کن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توهین به بقیه نباشه من نمیگم همه اینجورن یه بار از یه هم چین مدل دختری پرسیدم چرا چادر سر میکنی گفت آخه وقتی میان خواستگاری و تحقیق اینجوری باشم بهتره:icon_pf (34): تصور کن قیافه منو بعضی هاشون میگن وقتی چادر سر کنی همه میفهمن که آماده برای ازدواج کردنی و برات تند تند خواستگار می فرستن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا وارد ؟ خوب آرایش می کنه یا ضایع بازی در میاره؟ کرمش افتضاحه میماسه رو صورتش ولی ابروهاش چون کار کسیه که خودم معرفیش کردم کوفتش بشه عالیه به موهاش ریمل مو میزنه آدم فک میکنه تٔف مالیده سرش لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل این 2 تا نباشه چقدر ضایع آرایش کردن اینارو با اون یکی پسری که عکسشو گذاشتم مقایسه کن:icon_pf (34): ای وای اینارو یاد نوید و کسرا افتادم اونام همینجوری گند میزنن تازه فک میکنن چه جذابن!!! :icon_pf (34):خط چشم فقط خط چشم آدام لمبرت ای جااااان لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کرمش افتضاحه میماسه رو صورتش ولی ابروهاش چون کار کسیه که خودم معرفیش کردم کوفتش بشه عالیه به موهاش ریمل مو میزنه آدم فک میکنه تٔف مالیده سرش اه اه اه چندتا سی دی آموزش آرایشگری هم بهش معرفی کن منم چندتا پسر دیدم تو خیابون نمی دونم کی بهشون گفته بود این مدل مو بهت میاد موهاشونو سیخ کرده بودن چتری هم ریخته بودن تو صورتشون با اسپری مو اکلیلی اونم سفید چتری موشونو رنگ کرده بودن خیلی هم با غرور کاذب تو خیابون راه میرفتن من 10 سالم بود اسپری اکلیل دار به موهام میزدم نمی دونم چرا ایرانی ها پیشرفت نمی کنن آرایش دخترای ایران هم افتضاحه البته از پسرا خیلی بهتره 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اه اه اهچندتا سی دی آموزش آرایشگری هم بهش معرفی کن منم چندتا پسر دیدم تو خیابون نمی دونم کی بهشون گفته بود این مدل مو بهت میاد موهاشونو سیخ کرده بودن چتری هم ریخته بودن تو صورتشون با اسپری مو اکلیلی اونم سفید چتری موشونو رنگ کرده بودن خیلی هم با غرور کاذب تو خیابون راه میرفتن من 10 سالم بود اسپری اکلیل دار به موهام میزدم نمی دونم چرا ایرانی ها پیشرفت نمی کنن آرایش دخترای ایران هم افتضاحه البته از پسرا خیلی بهتره نمیدونم کی میخوان این مدل سیخ سخو تموم کنن عذاب آواره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده