ooraman 22216 ارسال شده در 29 تیر، 2011 (9 عضو و 2 مهمان) داغ ترم شد ستی الان کل انجمن میان اینجا ... 3
setiya 12666 ارسال شده در 29 تیر، 2011 ستی تو با هماهنگی کی رفتی !!!!!هااااان ؟؟؟؟؟:icon_pf (95): این چه وضعشه ؟؟؟؟؟ یکی بیاد تکلیف منو با این معلوووم کنه !:vahidrk::brodkavelarg: تو کی مدال گرفتی ؟ هاااااان ؟ دانش پژوه برتر !!! :femenist: در چه موردی تحقیق کردی ؟ مدال اسپمر برتر رو باید بهت میدادن منم مدال میخواااام اینا پارتی بازی کردن :w13: :2525s: من مدال دارم تو نداري اولا مدالم واسه 3 روز پيشه:4chsmu1: دوما درخواست دادم مدال اسپمر برتر هم بهم بدن :4chsmu1: & كوهنورد نمونه همون موقع ها كه ميرفتي چش چروني من پژوهش ميكردم:thk: 1
mIn 2294 ارسال شده در 29 تیر، 2011 یک سری انسانهای بیکار ، فارغ التحصیل ، مرفه بی درد ، کچل ، پیرمرد ، کپل و ... سه ساعت رفتن تپه نوردی بدون اسناد و مدارکی که ثابت کنه حرفاشونو! اونوقت سر همین موضوعا 8 صفحه اسپم!!! هی وای من! دقیقا همین :دی 3
setiya 12666 ارسال شده در 29 تیر، 2011 (9 عضو و 2 مهمان) داغ ترم شد ستی الان کل انجمن میان اینجا ... فقط بخاطر حضور من بوده ها 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 29 تیر، 2011 ستی تو با هماهنگی کی رفتی !!!!!هااااان ؟؟؟؟؟:icon_pf (95): این چه وضعشه ؟؟؟؟؟ یکی بیاد تکلیف منو با این معلوووم کنه !:vahidrk::brodkavelarg: تو کی مدال گرفتی ؟ هاااااان ؟ دانش پژوه برتر !!! :femenist: در چه موردی تحقیق کردی ؟ مدال اسپمر برتر رو باید بهت میدادن منم مدال میخواااام اینا پارتی بازی کردن :w13: سیلااام مهرداد بشین یه گوشه سر و صدا نکن من بهش اجازه دادم بره تو کار بزرگترا هم دخالت نکن عزیزم:Ghelyon: 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 29 تیر، 2011 من برگشتم!! داشتم صندلي محمدمهدي رو آتيش ميزدم ديگه چه خبر؟ جای منم اتیش میزدیبعد از روش میپریدی 2
setiya 12666 ارسال شده در 29 تیر، 2011 من برگشتم!! داشتم صندلي محمدمهدي رو آتيش ميزدم ديگه چه خبر؟ خسته نباشي حيف نيس تاپيك به اين خوبي رو ول ميكني ميري صندلي داغ 1
CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 29 تیر، 2011 عسكارو داديم براي آپلود پيليز ويت عکس کی .. عکس چی .. چی میگی تو 2
bpcom 10070 ارسال شده در 29 تیر، 2011 از اینا گذشته مگه هنر کردید !!! داستان خودمو بگم امروز کلی غبطه می خورید 7:15 صبح بیدار شدم که قدم رنجه کنم دانشگاه خلاصه کلی تاس بقچه رو زدم زیر بغل و گذاشتم تو ماشین و با کلی ذوق و شوق که مجبور نیستم این بار گزافو بدوش بکشم تا دانشگاه استارتو زدم و از خونه اومدم بیرووووون خلاصه گازیدم و گازیدم تا رسیدم به فلکه جانبازان که دیدم ای دل غافل ، خیابونو بستن آخه امروز تو ولایت ما همایش پیاده روی بود ، مستقیم هم از شبکه 3 میگن پخش میشد خلاصه حالا من موندم و یه ماشین که جا پارک نداره و کلی بار و بنه چی کنم ، چی نکنم ... گفتم فعلا ماشین بفرستم تو پارکینگ لذا کله صبح خراب شدم خونه ابجیمو اونا رو از خواب ناز پروندم تا ماشینو بذارم تو پارکینگشون حالا باز من موندمو کلی بار و کلی راه تا دانشگاه آزاد که باید با مردمان ورزشکار پیاده گزک ( طی طریق کنم ) خلاصه چشمتون روز بد نبینه من که 7:30 از خونه واسه کلاس ساعت 8 زده بودم بیرون 9:10 رسیدم سر کلاس:icon_pf (34): نفس زنان در حالیکه کلی راهو سر بالا طی کرده بودم اینم از معایب این همایش امروز بود که توفیق اجباری داد به من و خیلی های دیگه که اون مسیرو پیاده رفت و برگشت کنیم 10
setiya 12666 ارسال شده در 29 تیر، 2011 عکس کی .. عکس چی .. چی میگی تو چرا ترسيدي پير مرد؟ جدي نگير يه چيزي گفتم تو تاپيك بمونن بحث رو دمبال كنن:4chsmu1: 1
mIn 2294 ارسال شده در 29 تیر، 2011 codeplus عکس کی .. عکس چی .. چی میگی تو یه سری اسناد بوده ، تومار امضا جمع شده قراره در ملا عام به نمایش گذاشته بشه بدون هر گونه سانسور فکری یا اخلاقی ! :دی 3
الهام. 8079 ارسال شده در 29 تیر، 2011 جای منم اتیش میزدیبعد از روش میپریدی فعلا داره آتيش ميگيره... از روش نيميتونم بپرم خسته نباشي حيف نيس تاپيك به اين خوبي رو ول ميكني ميري صندلي داغ ديگه نميرم! 4
setiya 12666 ارسال شده در 29 تیر، 2011 کاربران در حال دیدن موضوع: 14 نفر (9 عضو و 5 مهمان) چقدر تاپيك كوهنوردي طرفدار داره!!!! بيشتر از تاپيك تور گردشگردي استقبال شد:4chsmu1: 2
Matin H-d 18147 ارسال شده در 29 تیر، 2011 چرا ترسيدي پير مرد؟ جدي نگير يه چيزي گفتم تو تاپيك بمونن بحث رو دمبال كنن:4chsmu1: :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: منم شاهدم عسک ازش گرفتن 1
ارسالهای توصیه شده