رفتن به مطلب

قــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــد

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

این چهارمین اسپم است:

:ws28::ws28::ws28:

دمت گرم خداوکیلی...

جالبه ها! یه تاپیک این شکلی بزنیم بگیم فکر میکنی نفر بالائیت چه شکلیه!

پنجمین اسپم:

نگفتم این شکلیی که:ws3: این تیپ آواتارا بهت میخوره:ws3:اوشون جان لنون خواننده دهه 70 انگلیسی هست:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 101
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اولا که من نگفتم قدم کوتاهه . گفتم مقدارش 170 هست :ws3:

بله دقیقا شخصیت مهم ترین مساله ست

من خودم که مشکلی ندارم با این مساله .. گفتم این بحثو باز کنم . شاید خیلی ها مشکلشون این باشه

من یه پسر خاله دارم قدش 190 وزنشم 100

تو فامیل هر وقت میاد بهش میگن آقا غوله اومد

منم هر جا میرم میگن . به به آقا مهدی شاخ ششماد اومد:ws3:

شوخی بودا:icon_gol:

قد ۱۷۰ برای پسر کوتاه محسوب میشه:w16: اون آقا غوله رو هم میگن چون حسودیشون میشه مطمئنا اون پسر هم میدونه دیگران از رو حسادت این حرف هارو میزنن ولی‌ در کلّ قد تعیین کننده چیز خاصی‌ نیست:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
قد ۱۷۰ برای پسر کوتاه محسوب میشه:w16: اون آقا غوله رو هم میگن چون حسودیشون میشه مطمئنا اون پسر هم میدونه دیگران از رو حسادت این حرف هارو میزنن ولی‌ در کلّ قد تعیین کننده چیز خاصی‌ نیست:ws37:

به نقل از شبکه خبر:‌ متوسط قد در کشور برای زنان 161 و برای مردان 167 سانتی‌متر است.:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نقل از شبکه خبر:‌ متوسط قد در کشور برای زنان 161 و برای مردان 167 سانتی‌متر است.:ws52:

در کشور بله و دقیقا همین باعث میشه کسی‌ که قدش بلنده باعث حسادت بقیه بشه:w16: البته اون‌هایی‌ که حسود و تنگ نظرن :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

منظور این بود اگه این آمار درست باشه دوستمون با 170 بلند قد محسوب میشه

خودتم تو یه تایپیکی گفتی پسرای ایرانی همه 160 قد 40 وزنشونه:whistle:

--

استارتر یه تایپیکم راجع به وزن بزن:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظور این بود اگه این آمار درست باشه دوستمون با 170 بلند قد محسوب میشه

خودتم تو یه تایپیکی گفتی پسرای ایرانی همه 160 قد 40 وزنشونه:whistle:

--

استارتر یه تایپیکم راجع به وزن بزن:ws3:

وای اینم بحث داره? همه میدونیم ۱۷۰ واسه مرد کوتاهه حالا شما دوس نداری اون حرف دیگست درضمن من یادم نمیره چی‌ گفتم و حرفی‌ که زدم نقض حرف الانم نیست مسی هم ۱۶۸ یا همین حدود هاست دیگه شاخ تر از مسی؟ من گفتم قد چه بلند چه کوتاه تاًثیری تو شخصیت و موفقیت افراد نداره ولی‌ نمیشه منکر اندازه‌ها شد قد کوتاه و بلند تعریف شدست :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
وای اینم بحث داره? همه میدونیم ۱۷۰ واسه مرد کوتاهه حالا شما دوس نداری اون حرف دیگست درضمن من یادم نمیره چی‌ گفتم و حرفی‌ که زدم نقض حرف الانم نیست مسی هم ۱۶۸ یا همین حدود هاست دیگه شاخ تر از مسی؟ من گفتم قد چه بلند چه کوتاه تاًثیری تو شخصیت و موفقیت افراد نداره ولی‌ نمیشه منکر اندازه‌ها شد قد کوتاه و بلند تعریف شدست

چرا دعوا داری تو همش؟:banel_smiley_4:

بر طبق علم آمار وقتی میانگین 167 باشه 170 بزرگ و اینجا قدبلند حساب میشه:banel_smiley_4:

به عنوان به دوست امیدوارم این توصیه رو از من قبول بکنی که تو بحث ها خونسرد تر باشی، شایدم نگارشت طوری هست که این حس منتقل میشه که عصبانی هستی ؛ به هر حال خوب نیست اینجوری :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا دعوا داری تو همش؟:banel_smiley_4:

بر طبق علم آمار وقتی میانگین 167 باشه 170 بزرگتر و اینجا بلند قد تر حساب میشه:banel_smiley_4:

به عنوان به دوست امیدوارم این توصیه رو از من قبول بکنی که تو بحث ها خونسرد تر باشی، شایدم نگارشت طوری هست که این حس منتقل میشه که عصبانی هستی ؛ به هر حال خوب نیست اینجوری :icon_gol:

وقتی‌ تو هی‌ می‌خوای حرف خودت رو با اصرار الکی‌ به کرسی بشونی چه توقعی داری؟ شما هم این رو از من قبول کن لازم نیست حتما هرجوری شده اثبات کنی‌ درست میگی‌ چون خیلی‌ چیز‌ها از قبل تعریف شدست و اصرار زیاد باعث میشه بقیه فک کنن...:ws37: کیو دیدی بگه وای خداداد عزیزی چه قد بلنده؟؟؟؟؟!!!:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
وقتی‌ تو هی‌ می‌خوای حرف خودت رو با اصرار الکی‌ به کرسی بشونی چه توقعی داری؟ شما هم این رو از من قبول کن لازم نیست حتما هرجوری شده اثبات کنی‌ درست میگی‌ چون خیلی‌ چیز‌ها از قبل تعریف شدست و اصرار زیاد باعث میشه بقیه فک کنن...:ws37: کیو دیدی بگه وای خداداد عزیزی چه قد بلنده؟؟؟؟؟!!!:banel_smiley_4:

حالا که شما نسبت هر کسی که باهاتون مخالفه فکر میکنید ... ، دیگه با شما حرفی نمیمونه. :icon_pf (44):

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا که شما نسبت هر کسی که باهاتون مخالفه فکر میکنید ... دیگه با شما حرفی نمیمونه. :icon_pf (44):

منظورتو از جمله اول نفهمیدم ولی‌ در هر صورت به سلامت:icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه

قد یکی از مهم تزین فاکتورهای مورد پسند قرار گرفتن پسرا! توسط دختراست! من 1,78 قدمه,و از این بابت راضیم!

ضمنا آقای مهدی,شما چرا انقدر باادبی!(زیاد از حد)

• Like 4
لینک به دیدگاه
قد یکی از مهم تزین فاکتورهای مورد پسند قرار گرفتن پسرا! توسط دختراست! من 1,78 قدمه,و از این بابت راضیم!

ضمنا آقای مهدی,شما چرا انقدر باادبی!(زیاد از حد)

این یه پارامتر منفی محسوب میشه؟:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من قدم 165 و اصلا ناراحت نيستم

تازه اشم كفش پاشنه دار مي پوشم نه واسه اينكه قدم بلند بشه واسه اينكه دوس دارم كفش پاشته دار بپوشم چون معتقدم كه اين كفش صرفا واسه قد كوتاه ها نيست

• Like 5
لینک به دیدگاه

دوستان من این تاپیکو نزدم که اینجا دعوا کنید بگید قد بلند خوبه یا کوتاه

همه ی ویژگی های فیزیکی از قبیل قد و قیافه یه امر خدادادیه . و کسی تو داشتنش موثر نیست ....

پس فخر فروشی به این ویژگی ها یه امر بی جاست

من فقط گفتم هر کس باید به داشته هاش افتخار کنه

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوستان من این تاپیکو نزدم که اینجا دعوا کنید بگید قد بلند خوبه یا کوتاه

همه ی ویژگی های فیزیکی از قبیل قد و قیافه یه امر خدادادیه . و کسی تو داشتنش موثر نیست ....

پس افتخاری تو داشتش هم نباید داشت

من فقط گفتم هر کس باید به داشته هاش افتخار کنه

خوب اکثرا همینو گفتن که..:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نگفتم منفیه! گفتم زباد از حد! (ببخش تاپیکو از بحث اصلیش منحرف کردم!)

نه بابا ... زیاد از حدم نیست. شاید خیلی خوب جلوه کرده .به هر ترتیب شما لطف داری. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...