El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این چهارمین اسپم است: :ws28: دمت گرم خداوکیلی... جالبه ها! یه تاپیک این شکلی بزنیم بگیم فکر میکنی نفر بالائیت چه شکلیه! پنجمین اسپم: نگفتم این شکلیی که این تیپ آواتارا بهت میخورهاوشون جان لنون خواننده دهه 70 انگلیسی هست 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولا که من نگفتم قدم کوتاهه . گفتم مقدارش 170 هست بله دقیقا شخصیت مهم ترین مساله ست من خودم که مشکلی ندارم با این مساله .. گفتم این بحثو باز کنم . شاید خیلی ها مشکلشون این باشه من یه پسر خاله دارم قدش 190 وزنشم 100 تو فامیل هر وقت میاد بهش میگن آقا غوله اومد منم هر جا میرم میگن . به به آقا مهدی شاخ ششماد اومد شوخی بودا قد ۱۷۰ برای پسر کوتاه محسوب میشه اون آقا غوله رو هم میگن چون حسودیشون میشه مطمئنا اون پسر هم میدونه دیگران از رو حسادت این حرف هارو میزنن ولی در کلّ قد تعیین کننده چیز خاصی نیست 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قد ۱۷۰ برای پسر کوتاه محسوب میشه اون آقا غوله رو هم میگن چون حسودیشون میشه مطمئنا اون پسر هم میدونه دیگران از رو حسادت این حرف هارو میزنن ولی در کلّ قد تعیین کننده چیز خاصی نیست به نقل از شبکه خبر: متوسط قد در کشور برای زنان 161 و برای مردان 167 سانتیمتر است. 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من قدم 165 هست دوست داشتم بلتدتر میبودم اما خب همینم خوبه خداروشکر من به شخصه ا پسرای قد بلند(حداقل 180) بیشتر خوشم میاد 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نقل از شبکه خبر: متوسط قد در کشور برای زنان 161 و برای مردان 167 سانتیمتر است. در کشور بله و دقیقا همین باعث میشه کسی که قدش بلنده باعث حسادت بقیه بشه البته اونهایی که حسود و تنگ نظرن 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منظور این بود اگه این آمار درست باشه دوستمون با 170 بلند قد محسوب میشه خودتم تو یه تایپیکی گفتی پسرای ایرانی همه 160 قد 40 وزنشونه -- استارتر یه تایپیکم راجع به وزن بزن 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منظور این بود اگه این آمار درست باشه دوستمون با 170 بلند قد محسوب میشهخودتم تو یه تایپیکی گفتی پسرای ایرانی همه 160 قد 40 وزنشونه -- استارتر یه تایپیکم راجع به وزن بزن وای اینم بحث داره? همه میدونیم ۱۷۰ واسه مرد کوتاهه حالا شما دوس نداری اون حرف دیگست درضمن من یادم نمیره چی گفتم و حرفی که زدم نقض حرف الانم نیست مسی هم ۱۶۸ یا همین حدود هاست دیگه شاخ تر از مسی؟ من گفتم قد چه بلند چه کوتاه تاًثیری تو شخصیت و موفقیت افراد نداره ولی نمیشه منکر اندازهها شد قد کوتاه و بلند تعریف شدست 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم قدم 163 هستش ...برای یه دختر اونم از نوع ایرانیش متوسطه ....خوبه... ولی خودم دوست داشتم بلندتر بود 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای اینم بحث داره? همه میدونیم ۱۷۰ واسه مرد کوتاهه حالا شما دوس نداری اون حرف دیگست درضمن من یادم نمیره چی گفتم و حرفی که زدم نقض حرف الانم نیست مسی هم ۱۶۸ یا همین حدود هاست دیگه شاخ تر از مسی؟ من گفتم قد چه بلند چه کوتاه تاًثیری تو شخصیت و موفقیت افراد نداره ولی نمیشه منکر اندازهها شد قد کوتاه و بلند تعریف شدست چرا دعوا داری تو همش؟ بر طبق علم آمار وقتی میانگین 167 باشه 170 بزرگ و اینجا قدبلند حساب میشه به عنوان به دوست امیدوارم این توصیه رو از من قبول بکنی که تو بحث ها خونسرد تر باشی، شایدم نگارشت طوری هست که این حس منتقل میشه که عصبانی هستی ؛ به هر حال خوب نیست اینجوری 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا دعوا داری تو همش؟ بر طبق علم آمار وقتی میانگین 167 باشه 170 بزرگتر و اینجا بلند قد تر حساب میشه به عنوان به دوست امیدوارم این توصیه رو از من قبول بکنی که تو بحث ها خونسرد تر باشی، شایدم نگارشت طوری هست که این حس منتقل میشه که عصبانی هستی ؛ به هر حال خوب نیست اینجوری وقتی تو هی میخوای حرف خودت رو با اصرار الکی به کرسی بشونی چه توقعی داری؟ شما هم این رو از من قبول کن لازم نیست حتما هرجوری شده اثبات کنی درست میگی چون خیلی چیزها از قبل تعریف شدست و اصرار زیاد باعث میشه بقیه فک کنن... کیو دیدی بگه وای خداداد عزیزی چه قد بلنده؟؟؟؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی تو هی میخوای حرف خودت رو با اصرار الکی به کرسی بشونی چه توقعی داری؟ شما هم این رو از من قبول کن لازم نیست حتما هرجوری شده اثبات کنی درست میگی چون خیلی چیزها از قبل تعریف شدست و اصرار زیاد باعث میشه بقیه فک کنن... کیو دیدی بگه وای خداداد عزیزی چه قد بلنده؟؟؟؟؟!!! حالا که شما نسبت هر کسی که باهاتون مخالفه فکر میکنید ... ، دیگه با شما حرفی نمیمونه. :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا که شما نسبت هر کسی که باهاتون مخالفه فکر میکنید ... دیگه با شما حرفی نمیمونه. :icon_pf (44): منظورتو از جمله اول نفهمیدم ولی در هر صورت به سلامت:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قد یکی از مهم تزین فاکتورهای مورد پسند قرار گرفتن پسرا! توسط دختراست! من 1,78 قدمه,و از این بابت راضیم! ضمنا آقای مهدی,شما چرا انقدر باادبی!(زیاد از حد) 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قد یکی از مهم تزین فاکتورهای مورد پسند قرار گرفتن پسرا! توسط دختراست! من 1,78 قدمه,و از این بابت راضیم! ضمنا آقای مهدی,شما چرا انقدر باادبی!(زیاد از حد) این یه پارامتر منفی محسوب میشه؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من قدم 165 و اصلا ناراحت نيستم تازه اشم كفش پاشنه دار مي پوشم نه واسه اينكه قدم بلند بشه واسه اينكه دوس دارم كفش پاشته دار بپوشم چون معتقدم كه اين كفش صرفا واسه قد كوتاه ها نيست 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان من این تاپیکو نزدم که اینجا دعوا کنید بگید قد بلند خوبه یا کوتاه همه ی ویژگی های فیزیکی از قبیل قد و قیافه یه امر خدادادیه . و کسی تو داشتنش موثر نیست .... پس فخر فروشی به این ویژگی ها یه امر بی جاست من فقط گفتم هر کس باید به داشته هاش افتخار کنه 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان من این تاپیکو نزدم که اینجا دعوا کنید بگید قد بلند خوبه یا کوتاه همه ی ویژگی های فیزیکی از قبیل قد و قیافه یه امر خدادادیه . و کسی تو داشتنش موثر نیست .... پس افتخاری تو داشتش هم نباید داشت من فقط گفتم هر کس باید به داشته هاش افتخار کنه خوب اکثرا همینو گفتن که.. 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این یه پارامتر منفی محسوب میشه؟:jc_thinking: نگفتم منفیه! گفتم زباد از حد! (ببخش تاپیکو از بحث اصلیش منحرف کردم!) 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نگفتم منفیه! گفتم زباد از حد! (ببخش تاپیکو از بحث اصلیش منحرف کردم!) نه بابا ... زیاد از حدم نیست. شاید خیلی خوب جلوه کرده .به هر ترتیب شما لطف داری. 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قد چه اهمیتی داره !؟؟ تا وقتی ذهنه که همه کارا رو میکنه ، بی اهمیت ترین چیز قده ! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده