هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بعدش گفتم شاید اینم بد نباشه......... مشترك گرامي! احتراما به استحضار ميرساند در رايانامه (ايميل) شما، مورخ 25/10/1388 خطاب به خانوم ساناز (دوست دخترتان)، بهتر بود به جاي جمله «برو به جهنم» از جمله «عزيزم يه بار ديگه بهم فرصت بده» استفاده ميكرديد. همچنين در پيامكي كه روز گذشته به تلفن همراه مسعود (همكلاسيتان) فرستاديد، املاي كلمه «مستاصل» را اشتباه نوشته بوديد. ما صلاح شما را ميخواهيم هيچكس هم تنها نيست! يادتان نرود! از طرف: مسئول بررسي رايانامهها و پيامكهاي شما در مخابرات 18 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بعد یهو یادم اومد اینم یه جایی خوندم.............. وزير کار : مشکل ما نقدينگي نيست، بيکاران مهارت ندارند. (جراید) پس از استدلال بسيار زيباي وزير کار پيش بيني مي شود شاهد شنيدن جملاتي مشابه جملات زير، از سوي برخي مسؤولان باشيم: وزير مسکن : مشکل گران بودن خانه نيست، مردم پول ندارند! وزير راه و ترابري : سقوط هواپيماها به دليل نقص فني نيست، خلبانان چشمهايشان ضعيف است! وزير راه و ترابري : آمار بالاي تصادفات جاده اي در نتيجه عدم استاندارد بودن جاده ها و ماشينها نيست، رانندگان رانندگي بلد نيستند! وزير رفاه : تعداد افراد زير خط فقر بالا نيست، مردم حقوقهايشان پايين است! فدراسيون فوتبال : تيم ملي فوتبال ضعيف نيست، تيمهاي ديگر فوتبال در آسيا قوي هستند! وزير بهداشت : سوسيس ها و کالباس ها مشکل بهداشتي ندارند، افرادي که ساندويچ مي خورند خيلي سوسول هستند! وزير بهداشت : آنفلوانزاي نوع a آنقدرها هم خطرناک نيست، بنيه مردم خيلي ضعيف است! 16 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ وزير بهداشت : سوسيس ها و کالباس ها مشکل بهداشتي ندارند، افرادي که ساندويچ مي خورند خيلي سوسول هستند! وزير بهداشت : آنفلوانزاي نوع a آنقدرها هم خطرناک نيست، بنيه مردم خيلي ضعيف است! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ صفحه اولو خوندم خيلي جالب بود:icon_gol: واقعيتهاي تلخيه كه هر روز مي بينيم و مي شنويم بقيه رو فردا مي يام مي خونم الان بايد برم:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ گفتند قیمت زرد آلو آذربایجان ۵۵۰۰ است. گفت خب نخرید. مریدان سر به دیوار کوفتندی. شیخ شما احیا نن دستی بر بیت المال نداره 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ شیخ شما احیا نن دستی بر بیت المال نداره یه دور کامل بزن متوجه میشی داره یا نداره.......... 5 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ شیخ را گفتند امسال را چه بنامیم؟ فرمود: سال واردات چینی و توپولوف روسی! و مریدان نامیدندی! کلا مریداش هم مشکوکن....:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کلا مریداش هم مشکوکن....:JC_thinking: ولی خیلی جیگرن.....مخصوصا وقتی شیخ دعواشون میکنه و اونام سه سوت میزنن زیر خنده..... :ws28: 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا یهو این بذهنم رسید........ می گویند یک سياستمدار آمریکایی به یک سياستمدار انگلیسی می گوید: چگونه انگلیسی ها به این درجه از شهرت در سیاست مداری رسیده اند در حالی که قدرت آمریکا بیشتر است. سياستمدار انگلیسی می گوید: الان توضیح می دهم. اگر بخواهی این بسته فلفل را به خورد این سگ بدهی چکار می کنی؟ آمریکایی دست و پای سگ را می بندد و با زور چوبی را که فلفل به آن بسته شده است درون دهان سگ می کند و سگ بعد از مقاومت فراوان و سروصدا بالاخره فلفل را قورت میدهد. انگلیسی می گوید: روش ما این گونه است! و ... سگ را به آرامی نوازش نموده و ناگهان فلفل را درون ماتحت او فرو می کند. سگ تند تند ماتحت حود را لیس می زند و تمامی فلفل را بدون هیچ گونه اعتراضی می خورد. و مي گويد: ما اينيم ديگه! ایول دقیقا همینه 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بعد یهو یادم اومد اینم یه جایی خوندم.............. وزير کار : مشکل ما نقدينگي نيست، بيکاران مهارت ندارند. (جراید) پس از استدلال بسيار زيباي وزير کار پيش بيني مي شود شاهد شنيدن جملاتي مشابه جملات زير، از سوي برخي مسؤولان باشيم: وزير مسکن : مشکل گران بودن خانه نيست، مردم پول ندارند! وزير راه و ترابري : سقوط هواپيماها به دليل نقص فني نيست، خلبانان چشمهايشان ضعيف است! وزير راه و ترابري : آمار بالاي تصادفات جاده اي در نتيجه عدم استاندارد بودن جاده ها و ماشينها نيست، رانندگان رانندگي بلد نيستند! وزير رفاه : تعداد افراد زير خط فقر بالا نيست، مردم حقوقهايشان پايين است! فدراسيون فوتبال : تيم ملي فوتبال ضعيف نيست، تيمهاي ديگر فوتبال در آسيا قوي هستند! وزير بهداشت : سوسيس ها و کالباس ها مشکل بهداشتي ندارند، افرادي که ساندويچ مي خورند خيلي سوسول هستند! وزير بهداشت : آنفلوانزاي نوع a آنقدرها هم خطرناک نيست، بنيه مردم خيلي ضعيف است! واقعا زنم کم نیست مردا بذر ندارن 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اوه اوه عجب شیخی نه ببخشید عجب مریدایی؟!!!!!!!! حمید چی بگم؟! 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ وما نیز گریستیم چه گریستنی ... مرسی تاپیک جالبی بود لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سپاس هوتن جان.نزار این تاپیک بره تو آرشیو.هر روز آپش کن. عالی بود. 6 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون عزیزم... عالی بود... مخصوصا این... یه چیز دیگه بود...! روزی از شیخ پرسیدند اگر زنان همه چادری و تمام حجاب شوند دیگر چه چیز مردان را فاسد کند ؟ گفت : دماغ زنان ! و مریدان فغان کردند و نعره ها زدند. بسیار گریستندی و زجه زنندی و ناراحتندی! بعد از اون هم این خیلی رو تاثیر گذاشتندی! شیخ را گفتند: روسیه گفته « ما دوستان خود را نمی فروشیم » لینک خبر فرمود : آری دوستان شان را مفتی می دهند...! و مریدان بگریستندی...! و موهای خود کندندی! به امید روزی که...! 6 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ روزی در خیابان راه میرفتندی, شیخ را پیاده بدیدندی! گفتم یا شیخ! چنا پیاده هستندی؟ گفت: تا درد مردم را بدانمندی! ایستادم و شیخ را نگریستم! شیخ گفت چنا گریه نمیکنندی؟چنا سر به بیابان نمیگذارندی؟؟؟؟ بازهم اورا نگیریستم! شیخ, بسیار گریستندی و جامه ی خود کندندی و سر به اتوبان گذاشتندی! 15 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من هر روز تکبیر گویان میام این تاپیکو چک میکنم 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من هر ورز تکبیر گویان میام این تاپیکو چک میکنم :ws28: 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من هر ورز تکبیر گویان میام این تاپیکو چک میکنم اجرکم عندالشیخ 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اجرکم عندالشیخ :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ با دو تا گوشم شنیدم شیخ شهر روز جمعه بر فراز منبری شیرهها را خورد و حکمت در نمود گفت: ای شیره سرا پا شکّری بعد از آن فرمود این طوفان و سیل در اروپای به این پهناوری باشد از بیبند و باری زنان بیحجابی، لخت و عوری، دلبری گفتم: ای شیخ اجل، صد آفرین بر چنین کشف ثقیل الباوری ماندهام انگشت بر لب از کجا کردهای این کشف، خیلی محشری این چنین کشف هوا پلتیک را ثبت باید کرد، ثبت محضری تازه فهمیدم شقیقه با گوزن ربط دارد در بلاد کافری "تخم کفتر" خوردهای ای ناقلا کاین چنین افکار را میپروری؟ من گمانم وحی بر تو میشود مرگ من... جان قلی... پیغمبری؟ پس اگر نه این همه اسرار را از کجای خویش در میآوری؟ من شنیده بودم این حرف ظریف: هر کجا جنگ است در هر کشوری پای یک زن در میان باشد، ولی نه امور جوی و بالا سری پس اگر این است ای شیخ بزرگ بهتر از هر کس خودت مستحضری خشکسالی در بلاد مسلمین از گناه چادر است و روسری رودها خشک و درختان زرد رو مُرد گاو مش حسن از لاغری تا ببارد برف و باران از هوا در هوای سرد ماه آذری امر کن زنها کمی شلتر کنند روسری را این وری یا آن وری تا مگر باران ببارد بر زمین محض ابروی زری، خال پری بعد از آن درویش کن چشم خودت یا نگاهش کن به چشم خواهری تا که دیدی سیل جاری شد، بگو بس کنند آن عشوه و عشوهگری روی خود محکم بگیرند آن چنان کاسمان واماند از سیل آوری گر چه با این حرفها شیخ کبیر آبروی شیخها را میبری لیک ممنونم برای طنز ما دمبدم مضمون نو میپروری حال میفهمم چرا اشعار من هر کجا دارد هزاران مشتری شیخ اگر کفر است آن چه گفتهام کفر ماها را تو در میآوری خر تصور کردهای این قوم را یا که خود "بل نسبت" خرها، خری؟ گر شود سوراخ سقف آسمان این چنین باید بگیری پنچری؟ بنده میپنداشتم هالو منم تو که از هر هالویی هالوتری 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده