شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیچ وقت دلسوزانه خدمت به کسی نکن چون اولین کسایی که اذیتت میکنن کسایی هستند که همچین توقعی ازشون نداری 13 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 1- سعی کن وابسته نشی ! 2- کاری رو به خاطر اینکه ازت تشکر کنن،انجام نده !! ** آسايش دو گيتي تفسير اين دوحرف است >>>>>>> با دوستان مروت با دشمنان مدارا ** 13 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوه اوهملت نصیحتشون گل کرده بالا منبر خوش میگذره؟:gnugghender: :icon_pf (34): آخریشه به خدا. حیفم اومد اینو نگم. شرمنده. تو این چند سال زندگی که هممون داریم سپری میکنم یا تموم کردیم. همه شخصیت، طبقه اجتماعی، سطح سواد و قدرت مالی و ... شکل میگیره. بین 17 تا 27 سال. تو این چند سال هر کاری کردی، کردی. اگه نکردی دیگه نمیشه. یا خیلی سخت میشه. پس از ثانیه هاش نهایت استفاده رو بکنید. از همین الان به همه میگم هرچقدر هم تلاش کنید باز هم افسوس فرصت های از دست رفته رو خواهید خورد. پس تلاشتونو بیشتر کنید تا کمتر افسوس بخورید. 14 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلت برا كسي نسوزه چون به سر خودت مياد 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوه اوهملت نصیحتشون گل کرده بالا منبر خوش میگذره؟:gnugghender: بلی... جای شما خالی..:w16:..اینقده حال میده این بالا...باد خنکی میییییییاد 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ انسانها را در طول روابط بشناسید نه در آخرین دیدارتون 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر کسی نخواست شخصیت بدشو اصلاح کنه هیچ وقتم درست نمیشه بهتره ازش دوری کنی تا خودتونم دچار ضرر و زیان نشید 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من کلا هرچی فکر میکنم میبینم نصیحتی وجود نداره که من بتونم بگم... یعنی حداقل حرف ارزشمندی نیست... نصیحت تا اونجایی که من میتونم درکش بکنم برداشت های ما با استفاده از قدرت مشاهده ی ماست... برای همین اکثر مواقع میتونه کاملا نادرست و گمراه کننده باشه به همین دلیل غیر قابل استفاده و بی ارزش هست... چیزی که ما بهش نیاز داریم معرفت و فرزانگی هست... اگر کسی این دو رو داشت میتونه چراغ راه خیلی ها باشه... 11 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چیزی که ما بهش نیاز داریم معرفت و فرزانگی هست... اگر کسی این دو رو داشت میتونه چراغ راه خیلی ها باشه... احسنت! ادمی باید تجربیات مثبت و راهگشای خودش رو در اختیار دیگران قرار بده تا به یه دردی تو زندگی بخوره! 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست اگر دوست باشه در همه حال در کناره آدم میمونه نه فقط برای رفع نیازهای خودش و نوبت تو که شد هیچ ............... اینجور بشرها رو ولشون کنید موفقترید 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیچ کس لیاقت اشک های تو رو نداره ... واونی که لیاقتشو داره ؛ هیچوقت باعث ریختن اشکات نمیشه ... . 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی اعصاب یکی خورده نرید رو مخش! 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیچ کس لیاقت اشک های تو رو نداره ...واونی که لیاقتشو داره ؛ هیچوقت باعث ریختن اشکات نمیشه ... . کاملا تاییییییییییییییییییییییییییید میشود 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همیشه به قلبتون رجوع کنید.....ببینید راجع به اوون مسئله ای که تووش گیر کردید قلبتون چه حکمی میده... همیشه به صدا و ندای قلبتون گوش بدید 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیچ کس لیاقت اشک های تو رو نداره ...واونی که لیاقتشو داره ؛ هیچوقت باعث ریختن اشکات نمیشه ... . اینکه مال گابریل گارسیا مارکز بود... 1 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اونی که همیشه کوتاه میاد شما نباشید! بزارید گاهی اون کوتاه بیاد .تا لطفتون در حقش بی ارزش جلوه نکنه! 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منظورم این بود که خیلی از نصیحت بهتره... چرا ناراحت شدی خوب... می شه اسپم نکنید و بحثهای متفرقه رو بزارید برای جای دیگه؟ آرزو به دلم موند یه تاپیک مفید ببینم اینجا 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عامل باش و با برنامه ریزی زندگی کن و باز هم عامل باش 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با کسی باشید که فقط و فقط برای شما باشه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه با کسی بودید و دیدید دائم داره فرد دیگه ای رو به رختون می کشه...راحت تره بی خیالش شید.چون تا عمر دارید می زنه تو سرتون! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده