sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ سَرِ سال شد و موقع چُرتکه انداختن.... باز اشک هایی که در چشم احتکار کردم...ضرر شده اند.... این میان بغض ها فقط مرهمی شدند بر دلی که دیگر دل نبود... حسابرسی تمام! باز بدهی بر روی بدهی... 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ تو رفتی و من برای اثبات دوست داشتنت با همه وجود سکوت می شوم .... 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ از طنابِ بغض کشیدم بالا..به امید آنکه به اشک برسم و جاری شوم.. ولی هر چه رفتم سراب بود...سراب. 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ مرا اینگونه باور کن کمی تنها ، کمی بی کس کمی از یادها رفته خدا هم ترک ما کرده خدا دیگر کجا رفته...! دزدی بود :) 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ این شعر ها دیگر بر هیچ دلی نخواهند نشست ... همه شان جَلدِ بامِ تو هستند مهران پیرستانی / آبان نود 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ این روزها بُرد با کسی است که بی رحم باشد از دلتــــ که مایه بذاری سوخــــــــــته ای ! 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ .چــه زیبــاست وقتـی میفهمـی کسـی زیــر ایـن گنبد کبــود انتظــارت را میـکشد ... چــه شیــرین است طعــم چنـد کلمــه کــه میگــوید : . . . ... . . . . > ...؟ 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ شاید یه کسی شبا برای اینکه خواب تورو ببینه به خدا التماس می کنه!! شاید یه کسی به محض دیدن تو دستاش یخ می کنه و تپش قلبش مرتب بیشتر می شه!!! مطمین باش یه کسی شبا به خاطر تو ؛ تو دریایی از اشک می خوابه !!!! ولی تو اونو نمی بینی .... 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ انگـــار آخرین سهــــــ ــــ ــم ما از هم همین سکوتـــــــــ ـــــــ ــــ اجباری سـتــــــ ـــ ـ .. 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ حسرت یعنی "خواستن" تو که هیچوقت "داشتن" نمی شود... 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ جاده ـهاے بـے پایان را دوست دارمـ دوست دارمـ باغ ـهاے بزرگ را رودخانه ـهاے خروشان را من تمامـ ِ فیلم ـهايـے را کـ ِ در آنها زندانیان موفق به فرار مـے شوند دوست دارمـ! دلتنگ ِ رـهایـے امـ دلتنگ ِ نوشیدن ِ خورشید بوسیدن ِ خاک لمس ِ آب. درمن یک محکومـــ به حبس ابد پیر و خمیده با ذره بینـے در دست نقشه ـهاے فرار را مرور مـے کند! 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا! بیا قدم بزنیم ... سیگار از من ، باران از تو..................:( 3 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ تو خیلی خوب بودی ! تنها چیزی که کم داشتی ، لیاقت بود ! 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ فقط برای دلخوشی! جیب تمام مکالمه امروزت را گشتم. به دنبال یک دوستت دارم الکی. نبود که نبود… 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ شــــــــبگردی میکنــــم. اما صدای نفــــــــــــسهایـــت را از پشــــــــت هیچ پنــــــــــــــجره و دیواری نمیشـــــــــنوم آســوده بخواب نازنیــــــــــــنم شـــــــــ ــ ـ ـــــــهر در امن و امان اســـــــت تنها خانهی من اســت که در آتــــش میســـــــــــــــــوزد. .. 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ حَشر و نَشر می کند این روزها چشمانم با دلم.. به زبانی که از لهجه ی بغض می آید... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ نمی دانی زندگی ام شبه زندگی ست ارزش ماندن هم ندارد عاشقی ارزانی تو 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ باراŮ ببـ ـار . . تمـ ـامـ ِ خاط ـره هـ ـا را بشـ ـور . . تمـ ـامـ ِ دوستـ ـتـ دارمـ هـ ـا . . تمامـ ِ عاشقـ ـانـ ـهـ هـ ـا . . ببـ ـار کهـ مـŮ هـ ـمـ شـ ـرمـ نکنـ ـمـ . . مـŮ هـ ـمـ ببـ ـارمـ . . !.! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ آهای لعنتی قـَـلــبــَم سَـنــگـیــنــی مـیــکـُنـَد! بــه گـمــانـَـم داری روی احــســاسـَـم راه مــیــرَوی . 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ باور تلخ نبودنت... تاوان کدامین اشتباه بود؟ تو گفتی بمان و من ماندم... اکنون که تو رفته ای... من در کوچه های تنهایی به انتظار برگشت تو به بیکسی خود خیره شده ام... و نمیدانم اخر چه خواهد شد... میروی و من نگاهت میکنم... تعجب نکن که چرا گریه نمیکنم بی تو... یک عمر برای گریستن وقت دارم... اما برای تماشای تو همین یک لحظهباقیست... و شاید همین یک لحظه اجازه زیستن در چشمان تو را داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده