*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 6 آذر، 2012 خنده ها و گریه هایم را روی هم می گذارم ... تا نردبانی شود به سقف آسمان ... اگر با هم بسازند ... حتما روزی به آسمان خواهم رسید ! . . . آن طرف آسمان چه رنگی ست ؟! 7
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 7 آذر، 2012 چه زيبا ديدگانم اشك می ريزند در اين آيينه ی صد رنگ و از مجذور چشمان تو در محراب ابرويت عجب رنگين كمان های قشنگی در نگاه من می آميزند تو مثل نور مشهودی تو در عينی كه در نزديكی ذهن منی، دوري تو مثل منظومه ی شمسي، پر از اوزان نورانی تو مثل شعر منثوري چه قدر از حجم اندوه تو می ترسم چه قدر از شط گيسوی خروشانت و مثل بره ای از شانه ي كوه تو می ترسم به قدري دوستت دارم كه در اوج نمازم لانه ی شاهين شبگرد قنوت توست 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 7 آذر، 2012 دلت که تنگ یک نفر باشد , خود خدا هم بیاید تا خوش بگذرد و لحظه ای فراموش کنی فایده ندارد... تو دلت تنگ است! دلت برای همان یک نفر تنگ است... تا نیاید تا نباشد هیچ چیز درست نمی شود... 6
moein.s 18984 ارسال شده در 7 آذر، 2012 گلایه دارم از چشمانت....که لایق دیدن هر کَس و ناکسی هست..الا آنکه برایش همه کَس هستی... گلایه دارم از چشمانم...که نوری ندارد که تو را جذب کند.... گلایه دارم.... 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 7 آذر، 2012 تو برای من عشق نمیشوی ، تو برایم آنچه که میخواستم نمیشوی از همان اول هم نباید به تو دل میبستم ، میدانستم روزی تمام میشوی 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 7 آذر، 2012 با کسي که دوستش داريد فيلم نبينيد نخوابيد آهنگ گوش ندهيد کتاب نخوانيد و کلا خاطره نسازيــد ! وقتــــ نبودنشـــ مي فهميــد که چه ميگويم . . . 5
پاییزان 3604 ارسال شده در 8 آذر، 2012 خسته ام از تو، از خودم، از ما، «ما» ضمبر بعید زندگی ام دو نفر انفجار جمعیت است، پس چه بهتر که یک نفر بشوم... 4
Ssara 14641 ارسال شده در 8 آذر، 2012 خوش به حال سیندرلا... لنگه کفشش را جا گذاشت... کلی آدم به دنبالش گشتن. ما دلـــــــمان را جا میگذاریم هیچکس از مـــــــــا سراغی نمیگیرد انگار که هیچوقت نبوده ایـــــــــــم... 4
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 8 آذر، 2012 در نگاهت رنگ آرامش نمایان می شود آه می ترسم که دارد باز طوفان می شود آرزوهایم همین کاخی که برپا کرده ام زیر آن طوفان سنگین سخت ویران می شود خوب می دانم که یک شب در طلسم دست تو دامن پرهیز من تسلیم شیطان می شود 3
پاییزان 3604 ارسال شده در 10 آذر، 2012 مالک ستاره ها نیستم راه شیری که به مزرعه پدری ختم نمی شود هلال ماه را با طنابی از درخت بیاویزم وساعت ها در هوا تاب بخورم می خواستم یک ستاره داشته باشم آن هم مال خودت مداد زرد و دفتر نقاشی که دارم! آن قدر ستاره نقاشی می کنم که.... رقیه کبیری 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 10 آذر، 2012 خدایــــا ... بـا مـن بـازی نــكـن مـن اصــولا هـمـبازی خـوبـی نـیـسـتـم !! 5
meysam62 4529 ارسال شده در 10 آذر، 2012 وقتی حرفی برای گفتن نیست یا ذوقی برای شنیدن نیست وقتی حال خندیدن نیست یا میلی برای دیدن نیست و وقتی پای رسیدن نیست یعنی بهانه ماندن نیست وقتی قصه ای برای خواندن نیست در سر ، جای هوای تازه گنجانیدن نیست از این بند امید رها شدن نیست یعنی راهی جز رفتن نیست وقتی بهانه ماندن و پای رفتن نیست هیچ چاره ای جز مردن نیست 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آذر، 2012 چه تفاوت دارد تمام نگاه ها اگر سنگ میشود من دلم برای سنگ هاهم گاهی تنگ میشود. علی بداغی 5
پاییزان 3604 ارسال شده در 11 آذر، 2012 در خلوت دلم در همنشینی با غم ها ببین که چگونه می ریزد اشک از این چشم ها این چشم های خیس، همان چشم هایی ست که تو خیره به آن بودی در لحظه دیدار می فهمی معنای دلتنگ شدن را....!؟ می فهمی معنای انتظار را....!؟ نه ! دلتنگی آن نیست که مرا این گونه محکوم به سکوت کرده است انتظار آن نیست که این گونه مرا محکوم به بیقراری کرده است ...... خیالی نیست، من همچنان به خیال تو سر می کنم، پس بی خیال..... مهدی لقمانی 5
moein.s 18984 ارسال شده در 11 آذر، 2012 آلوده ی بُغضم... برای پاکی باید جاری شوم از اشک.... اندکی صبر سحر نزدیک است... 7
azarafrooz 14221 ارسال شده در 12 آذر، 2012 این دنیا یک روز بیشتر نیست همین یک روز است که همیشه تکرار میشود صبح آن را به ما میدهند و شب از ما پس میگیرند شبیه یک ساعت از کار افتاده هستیم که همیشه همان وقت را نشان میدهد! 5
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 12 آذر، 2012 وقتی حال خندیدن نیست یا میلی برای دیدن نیست و وقتی پای رسیدن نیست یعنی بهانه ماندن نیست وقتی قصه ای برای خواندن نیست در سر ، جای هوای تازه گنجانیدن نیست از این بند امید رها شدن نیست یعنی راهی جز رفتن نیست وقتی بهانه ماندن و پای رفتن نیست هیچ چاره ای جز مردن نیست 4
pesare baba 2250 ارسال شده در 12 آذر، 2012 تا حالا توجه کردی اگه با یکی باشی و یه رابطه ی معمولی رو داشته باشی خیلی روز ها رو بدون دغدغه سپری میکنی ولی اگه بهش بگی دوست دارم از اون روز رابطتون عوض میشه ، بهش حساس میشی ، بهش گیر میدی ، این کارو بکن اون کارو نکن ، میخوای فقط مال تو باشه ، بهش نامردی نمی کنی ، خیانت نمی کنی ، با تمام وجودت احساساتتو بهش ابراز میکنی ، به خاطر اون گریه میکنی ، بعضی وقتا غرورتو میشکنی ، یه روزای پر از انگیزه رو شرو میکنی ، دوس داری تو لحظه های ناراحتیت سرتو بذاری رو شونش و زار زار گریه کنی ، دستشو بگیریو با تمام وجودت حسش کنی بدون هیچ هوسی ، دوس داری پیشت باشه ، اگه راه دور بره دلت براش تنگ میشه و هزار چیزه دیگههههههههههه خدایاااا شکرت سپاسگذارم به خاطر همه ی نعمت هایی که دادی و ندادی :icon_gol: 3
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2012 کاش دهخدا می دانست دلتنگی ... اشک .... فاصله .... بی وفایی.... تعریفش فقط دو حرف است "تـــو" 3
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 14 آذر، 2012 کجایی که اگرتمام نردبان های دنیا را روی هم بگذاری دستت به سقفِ دلتنگی من نمی رسد .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
ارسال های توصیه شده