sweetest 4756 ارسال شده در 15 مهر، 2012 از دل برود... تا تو رفتی همه گفتند: " از دل برود هر آنکه از دیده برفت " و به ناباوری و غصه ی من خندیدند . . . آه ای رفته سفر که دگر باز نخواهی برگشت کاش می آمدی و می دیدی که در این عرصه دنیای بزرگ چه غم آلوده جدایی هایی ست و بدانی که . . . از دل نرود هر آنکه از دیده برفت . . .... 6
شــاروک 30242 ارسال شده در 15 مهر، 2012 فکر میکردم آنقدر از نگاهم بیزار شده ای… که دور دور رفته ای… اما دور شده بودی تا پا به پا شدنت را نبینم…و اشکهای خداحافظی را !! 7
azarafrooz 14221 ارسال شده در 19 مهر، 2012 هیــــــــس ! … ســـــــــاکت !.!.! … ... آهستــــه بروید ! .. آهستــــه بیایید . اینجا وجــــــــــدان ها همه خـــــــــوابند … 7
azarafrooz 14221 ارسال شده در 21 مهر، 2012 همه چیز خنده دار بود…. داشتن تو…! بودن من ! ماندن ما….!! رفتن تو… این همه آه…. گاهی از این همه خنده گریه ام میگیرد…. 6
sweetest 4756 ارسال شده در 22 مهر، 2012 بــــــالا بــــــروے ؛ پـــــایـــــین بیـــــایـــــے ... بے فـــایـــده اســـت ؛ مـــن تـــو را هــــــمیـــنجــــــــــا ، میـــان بـــازوانـــمــ میـــخـــواهـــمـــ ... ! 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 22 مهر، 2012 هی آمدم بنویسم پاییز بنویسم باران بنویسم تو ... ... دیدم ، پاییز هست باران هست وشتن نمی خواهند تو "نیستی" می نویسم : " تو " 4
taghdir 2528 ارسال شده در 23 مهر، 2012 روی یک کاغذ بی خط ، حرفای خسته به نوبت روی سرزمین نامت ، حرف " ت " کرده قیامت.... "ت" مثل تو ، مثل تردید "ت" مثل آخر طاقت مثل تنهایی مثل بت مثل آخر خیانت 2
taghdir 2528 ارسال شده در 23 مهر، 2012 آدم ها تنها که نباشند ، می روند …ترکت میکنند... تنها که می شوند ، برمی گردند … وقتی که برگشتند تنها لایق یک جمله اند :... 4
taghdir 2528 ارسال شده در 23 مهر، 2012 چه رسم جالبی است !!! محبتت را میگذارند پای احتیاجت … صداقتت را میگذارند پای سادگیت … سکوتت را میگذارند پای نفهمیت … نگرانیت را میگذارند پای تنهاییت … و وفاداریت را پای بی کسیت … و آنقدر تکرار میکنند که خودت باورت میشود که تنهایی و بیکس و محتاج !!! 3
taghdir 2528 ارسال شده در 23 مهر، 2012 اَز آدمها بُت نسازید...!!! این خیانت است... هم به خودتان ..هم به خودشان...! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند...!, و شما در آخر میشوید سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته!! 9
شــاروک 30242 ارسال شده در 23 مهر، 2012 از انتهای خیالت تا هر کجا که بروی ، باز هم بهم میرسیم ، زمین بیهوده گرد نیست ! 7
کهربا 18089 ارسال شده در 2 آبان، 2012 به خدا دست خودم نیست اگر می رنجم یا اگر شادی زیبای ترا به غم غربت چشمان خودم می بندم من صبورم اما………… چقدر با همهء عاشقیم محزونم و به یاد همهء خاطره های گل سرخ مثل یک شبنم افتاده ؛ زغم مغمومم من صبورم اما………….. بی دلبل از قفس کهنهء شب میترسم بی دلیل از همهء تیرگی تلخ غروب و چراغی که تو را ؛ از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما……………. آه………….این بغض گران صبر نمی داند چیست! 6
pesare baba 2250 ارسال شده در 2 آبان، 2012 هرچي مهربونتر باشي بيشتر بهت ظلم ميکنن هر چي صادق تر باشي بيشتر بهت دروغ ميگن هر چي قلبتو آسونتردر اختيار بذاري راحت تر لهش ميکنن :sigh::sigh: 4
meysam62 4529 ارسال شده در 4 آبان، 2012 ديگر برای داشتنش سماجت نميکنم پرنده ای که مال من نيست صد تا قفس هم برايش بسازم باز هم ميرود....! 7
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 آبان، 2012 آدميزاد فقط با آب و نان و هوا نيست كه زنده است... اين را دانستم و مي دانم كه آدم به آدم است كه زنده است؛ آدم به عشق آدم زنده است.... 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آبان، 2012 بیقرار هیچ قراری نبودهام مگر قراری که با تو داشتم و هرگز نیامدی . فرامرز سه دهی 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آبان، 2012 مدت هاست... چیزی بر دلم سنگینی می کند! نترس! دستش را بگیر... با هم، قدم بردارید... شانه به شانه، کنارِ هم... می خواهم بالا بیارَمت... تو را ... عشقَت را! علی نعمت الهی 7
azarafrooz 14221 ارسال شده در 10 آبان، 2012 بی کرانه دریای احساسم را به بغض ابر های زمستانی سپردم تا در پهنــای اسمان عشـــق هر قطــره محبتـم را با برفی سپید بر بالین شب هایت بباراند ... 7
شــاروک 30242 ارسال شده در 10 آبان، 2012 آدمیست دیگر یک روز حوصله هیچ چیز را دوست دارد بردارد خودش را بریزد دور.... 5
ارسال های توصیه شده