رفتن به مطلب

قدرت نه گفتن...

Neutron

ارسال های توصیه شده

زمانی که خواسته‌های فرد و تمایلات فرد با خواسته‌های دیگران منافات پیدا می‌کند. در این حالت فردی که تمایلات و خواسته‌های خود را ترجیح می‌دهد، ناچار است در مقابل خواسته‌های دیگران مقاومت کند. چگونه می‌تواند این کار را انجام دهد؟

به احتمال زیاد برای شما شرایطی پیش آمده که «نه» گفتن سخت بوده است.می توانید آخرین باری که در این موقعیت قرار گرفتید را به یاد آورید؟آیا شما مجبور به پذیرش شرایطی شدید که اصلا دوست نداشتید و مدتها از آن احساس رنجش داشتید یا اینکه…..

اگر دائماً مجبور باشیم تسلیم این درخواستها شویم و با آنها موافقت کنیم و به همین خاطر شدیداً احساس ناراحتی داشته باشیم، روزی می رسد که از خود بپرسیم «چرا نمی توانم نه بگویم دلیل به هم زدن برنامه های شخصیم، با درخواست های ناتمام دیگران چیست؟ و چرا در جایی که علاقه به «نه» گفتن دارم با گفتن یک «بله» شرایط سختی به وجود می آورم؟»

در زندگی روزمره مان بارها و بارها خودمان را در سختی قرار میدهیم چون قدرت نه گفتن نداریم.

بیائیم این ویژگی بد را تصحیح کنیم و بدون تعارف نه بگوئیم!

نه؟ :icon_gol:

• Like 27
لینک به دیدگاه

به نظر شما ما بیشتر در چه مواقعی میگیم نه؟

1- مواقعی که خطر مادی یا جانی برامون پیش بیاد.

2- هنگامیکه ممکنه شخصیتمان کلا زیر سوال بره.

نه گفتن،بستگی به اون موقعیتی داره که شما توش هستی و خطرات ناشی از آره گفتن.

باید دید در چه مهلکه ای هستیم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
به نظر شما ما بیشتر در چه مواقعی میگیم نه؟

1- مواقعی که خطر مادی یا جانی برامون پیش بیاد.

2- هنگامیکه ممکنه شخصیتمان کلا زیر سوال بره.

نه گفتن،بستگی به اون موقعیتی داره که شما توش هستی و خطرات ناشی از آره گفتن.

باید دید در چه مهلکه ای هستیم.

الزما نه موارد حاد. حتی مواردی که ممکنه برنامه ی شخصیتو خدشه دار کنه!

مثلا دوستات بهت گیر دادن بیا بریم بیرون...

بعد شما میخوای زبان تمرین کنی...

تو رودروایسی گیر میکنی میگی میام.

بعد از تمرین زبانت میمونی!

به طور کلی:

زمانی که خواسته‌های فرد و تمایلات فرد با خواسته‌های دیگران منافات پیدا می‌کند. در این حالت فردی که تمایلات و خواسته‌های خود را ترجیح می‌دهد، ناچار است در مقابل خواسته‌های دیگران مقاومت کند.
  • Like 5
لینک به دیدگاه
همه قدرت نه گفتن دارند؟

اکثر مواقع روم نمیشه نه بگم ولی چند وقته دارم تمرین میکنم که گاهی بگم نه بد نیست بخاطر همین خیلی جا ها تو رودربایسی قرار میگیرم ولی فقط تو یه مورد راحت تا الان نه گفتم اونم مسایل شغلیم بوده کسی که بگه بیا بنک برام ضامن شو خیلی راحت نه گفتم چون حوصله جنگیدن و اینکه دنبال پولم بدووم ندارم و یکی اینکه یکی از من چک بخواد که به نیابت از اون به کسی چک بدم البته این به استثنای خانوادم هستش چون واسه اونا جونمم میدم :banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه

در زندگی روزمره مان بارها و بارها خودمان را در سختی قرار میدهیم چون قدرت نه گفتن نداریم.

بیائیم این ویژگی بد را تصحیح کنیم و بدون تعارف نه بگوئیم!

نه؟ :icon_gol:

نه

---------

من اصلا نمیتونم بگم نه :sigh: خیلی بده اینجوری :hanghead: شماها مثل من نشید ، باشد که درس عبرتی شوم برای شماicon_pf%20%2844%29.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

تو بعضی شرایط نمیتونم نه بگم ............ مخصوصا اگه طرف مقابل از عزیزان باشه !!!!

ولی لحظه تصمیم گیری منفعت خودم هم در نظر میگیرم

• Like 8
لینک به دیدگاه

یکی از تغییراتی که در من طی چند سال گذشته به وجود آمده همین افزایش قدرت نه گفتنمه. کلا آدمی بودم که به ندرت به خواسته های دیگران جواب منفی میدادم ولی دیدم دارم آسیب میبینم برای همین با تمرین تونستم از نه گفتن های کوچیک شروع کنم و الان به راحتی به خیلی از خواسته های نا معقول دیگران جواب منفی میدم. هر کس تو این زمینه ضعیف باشه بیچاره است.

• Like 11
لینک به دیدگاه

چرا "نه گفتن؟"

" چرا آری گفتن" نباشه؟ مگه تاثیرش بیشتر نیست؟

چرا همیشه تاثیر پذیر باشیم و هیچوقت تاثیر گذار نباشیم؟

خیلی از شرایط بغرنج رو میتوان با آری آری گفتن مستمر تبدیل به یه فرصت کرد

این شیوه ای بود که افلاطون (فک کنم) تو مباحثه ها استفاده میکرد

دیل کارنگی میگه هر چه تو جدال ها آری بدست آوریم احتمال بردمون بیشتره

تو جدال با زندگی هم باید رو نقاط مورد علاقه کار کنیم و از زندگی بله قربان بگیریم

هذا خیر لنا

• Like 8
لینک به دیدگاه
چرا "نه گفتن؟"

" چرا آری گفتن" نباشه؟ مگه تاثیرش بیشتر نیست؟

چرا همیشه تاثیر پذیر باشیم و هیچوقت تاثیر گذار نباشیم؟

خیلی از شرایط بغرنج رو میتوان با آری آری گفتن مستمر تبدیل به یه فرصت کرد

این شیوه ای بود که افلاطون (فک کنم) تو مباحثه ها استفاده میکرد

دیل کارنگی میگه هر چه تو جدال ها آری بدست آوریم احتمال بردمون بیشتره

تو جدال با زندگی هم باید رو نقاط مورد علاقه کار کنیم و از زندگی بله قربان بگیریم

هذا خیر لنا

درود سهیل جان.

اما منظور وقتی بود که از نتیجه کار و ضرری که هم به خود و هم به دیگران خواهیم زد ، مطمئنیم.

من ترجیح میدهم وقتی در برابر درخواستی بی میل باشم و آن را متضاد شرایط مناسب ببنیم، بگویم نه!

من به دوستانی که ازم میخواهند که با آنها به سراغ تفریحات ناسالم بروم میگویم نه!

من به کسانی که برای کار بیهوده وقتم را میگیرند میگویم نه!

من در تحمیل برخی رفتارها میگویم نه!

من سعی میکنم در برخی از عادت های غلط خودم بگویم نه!

منظور این بود. نه در مباحثه ها و مواجهه با مشکلات. :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ممنون.موضوع خيلي خوبيه.:icon_gol:

خود من هميشه با اين نه گفتن مشكل داشتم و همچنان هم دارم.تو اين بين هم خودم ضرر ميكنم و هم طرف مقابل..خيلي سعي ميكنم اين مشكلو حل كنم...بارها و بارها سعي كردم...يه مدت خيلي خوب پيش رفته بودم.. اما دوباره هموني شدم كه بودم.:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

خب این تاپیک از این جهت زده شد چون نصف بدبختیای ما از سر تعارفه.

تو رودروایسی گیر میکنیم نمیتونیم بگیم نه!

• Like 3
لینک به دیدگاه

به درخواست های غیر منظقی به راحتی نه می گم....ممکنه دلخوری پیش بیاد اما بهتر از اینه که "بله" بگم و نتونم اون کار رو انجام بدم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب این تاپیک از این جهت زده شد چون نصف بدبختیای ما از سر تعارفه.

تو رودروایسی گیر میکنیم نمیتونیم بگیم نه!

من فکر می کنم رک بودن یه بخش مهمی از رفتاره ناست...نمی دونم چرا خیلی ها رک بودن رو با بی ادب بودن یا یه همچین چیزهایی اشتباه می گیرن :ws37:

وقتی با قاطعیت می گیم "نه" با می گیم: "خواهش می کنم بحث رو تموم کن" بهشون بر می خوره... :hanghead:

چرا باید فیلم بازی کنیم؟ :ws52:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من خیلی سخت نه میگم

ینی تقریبا نمیگم حتی تو شرایط خیلی بد

ولی خدارو شکر دوستایی دارم که هیچوقت ازین عادت سوءاستفاده نکردن...

ولی یه عادت دیگه هم دارم که اگه مثلا نصفه شب دوستم بیدارم کنه بگه ماشینتو بهم قرض بده میخوام برم دور بزنم علاوه بر اینکه نه نمیگم عصبانی و ناراحتم نمیشم

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...