هادی ناصح 18856 ارسال شده در 18 آبان، 2011 اونجایی که قرار باشه بگم نه میگم اینجوری نیستم که آره بگم بعدش توش گیر کنم با خودم تعارف ندارم 6
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 18 آبان، 2011 دقیقا با همینایی که ادم اینقد راحته و با رک بودنت *ناراحت نمیشن*... تو سختی ها هم راحته ...حتی وقتی هیچی هم رد و بدل نشه اما در کنارت باشن ارومی... بیشتر از همه هم دلت واسشون تنگ میشه... 6
Ssara 14644 ارسال شده در 18 آبان، 2011 همه قدرت نه گفتن دارند؟ وقتی جوون تر بودم نه اصلا نداشتم! اما الان و با گذشت زمان و کار روی خودم خیلی بهتر شده! هنوز هم نسبت به افراد غریبه قدرت نه گفتنم پایینه! 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 18 آبان، 2011 هنوز هم نسبت به افراد غریبه قدرت نه گفتنم پایینه! آواتار و نام کاربریت را عوض میکنی؟ 2
Ssara 14644 ارسال شده در 18 آبان، 2011 آواتار و نام کاربریت را عوض میکنی؟ زرنگی غریبه! نه! ولی نام کاربری خوب تو دست و بالته بدم نمیاد! 2
JU JU 7193 ارسال شده در 18 آبان، 2011 خیلی خوبه آدم رک باشه، اخلاقش درست باشه متاسفانه همه رک بودن، نه گفتن، و امثالهم رو که خیلی هم مودبانه باشه رو با بیادبی اشتباه می گیرن، همه که نه، خیلیا خیلی دوست دارن دیگران رو برده بیچون و چرای خودشون کنن، و دیگری، با نداشتن قدرت نه گفتن و همینجور تعارفات غیر عاقلانه! هم زندگی خود رو از دست میده هم زندگی نزدیکانش رو خراب میکنه منم زیاد قدرت نه گفتن و جدی بودن رو نداشتم، ولی جدیدن در صورت نیاز هم جدی میشم هم بداخلاق هم به خوبی نه میگم، و همیشه هم این رو میگم " در مواقعی که میدونم کارم درسته، ناراحتی طرف مقابلت بخاطر سطح درکی پایینش، مهم نیست " 5
JU JU 7193 ارسال شده در 18 آبان، 2011 قبلنا یه برنامه کودک خیلی کودکانه میزاشت just say no!! فقط بگو نه! 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 18 آبان، 2011 زرنگی غریبه! نه! ولی نام کاربری خوب تو دست و بالته بدم نمیاد! تو که گفتی به غریبه ها نه نمیگم !!!! پس چرا نه گفتی.... تو چه حوزه هایی دوست داری،بگو همان را پیشنهاد بدیم،آواتارت هم ملحد است و باید عوضش کنی. 4
Ssara 14644 ارسال شده در 18 آبان، 2011 تو که گفتی به غریبه ها نه نمیگم !!!!پس چرا نه گفتی.... تو چه حوزه هایی دوست داری،بگو همان را پیشنهاد بدیم،آواتارت هم ملحد است و باید عوضش کنی. پس پیشرفت کردم ظاهرا آواتار من ملحد است؟! :w00: به این زیبایی! میترسم نام کاربری غیرملحد پیشنهاد بدین! ممنون حاجی :flowerysmile: 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری