partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد مهندس؟؟ سپيده ام تي؟؟؟؟ تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد نچ ... :icon_pf (34): واسه اینه من نمیتونم زیاد بیام جذابیت کم شده هرچی فکر میکنم میبینم توانم در همون حد لیستی بود که تقدیم کردم ، دیگه کسی به ذهنم نمیرسه ! اون لیسته هم نمیتونم ویرایش کنم چون رشته هاشونو نمیدونم :shame: چند وقته اروم شدم این شکلکه رو نمیذارم : :brodkavelarg: :banel_smiley_52: پست اول ویرایش شد ... :shad: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد مهندس؟؟ سپيده ام تي؟؟؟؟ تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد من قبلا تو یه حدسی که زدم گفتم اما درصدش متوسط بود فک کنم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واسه اینه من نمیتونم زیاد بیام جذابیت کم شده هرچی فکر میکنم میبینم توانم در همون حد لیستی بود که تقدیم کردم ، دیگه کسی به ذهنم نمیرسه ! اون لیسته هم نمیتونم ویرایش کنم چون رشته هاشونو نمیدونم :shame: چند وقته اروم شدم این شکلکه رو نمیذارم : :brodkavelarg: تو ميتوني مسعود كم نيار تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از اونجایی که رشتشو نمیگی 101 % معماری نیست باید یه رشته کم کاربر باشه ! متین یا راپونزل نیستن ؟ زدم تو کار زیست ! مهندسی نیستن که فک کنم :brodkavelarg: کیههههههههههههه پس ؟ :brodkavelarg: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی خداییش خیلی جیگلهههههههههه لپاشووووووو خدااااااااااااااااااااااا گاج بگیلمااااااااااااااااااااا Viola odorota ایشون دخملن؟ ایشون نیستن؟ zhalin ایشون شطول؟ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از اونجایی که رشتشو نمیگی 101 % معماری نیست باید یه رشته کم کاربر باشه ! متین یا راپونزل نیستن ؟ زدم تو کار زیست ! مهندسی نیستن که فک کنم :brodkavelarg: کیههههههههههههه پس ؟ :brodkavelarg: :banel_smiley_4::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از اونجایی که رشتشو نمیگی 101 % معماری نیست باید یه رشته کم کاربر باشه ! متین یا راپونزل نیستن ؟ زدم تو کار زیست ! مهندسی نیستن که فک کنم :brodkavelarg: کیههههههههههههه پس ؟ :brodkavelarg: :ws28: خط اول تایید شد ... گلم ... چقدر کم تحملی ... کمی صبر .... سحر نزدیک است ... لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو ميتوني مسعود كم نيار تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد من همیشه مدیون این روحیه ای که بهم دادی هستم ! ایشالا که بتونم بیام تهران و جبران کنم و تو یه شام مهمونم کنی الان میرم سرچ میکنم باز ! میخواستم بگم سمنی دیدم اولین کاربر انجمنه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها من پستارو نخوندم... من نیستماااااااا... خودتونو اذیت نکنی زیاد... لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: تو کجا بودی متینی ؟ دیدی منم به سرنوشت شوم تو گرفتار شدم ؟ اخه تو هم دوستی ؟ ناباب :brodkavelarg: چه مضعشه واسه خودم وقت گذاشتم که نیام انجمن ؟ :brodkavelarg: اخه الان هیچی درس ندارم اما باید 20 مین مطالعه کنم ! اخه شی بخونم ؟ اخه تو هم الگویی که من ازت الگو بگیرم ؟ :brodkavelarg: چه خبر ؟ خوبی ؟ شلامتی ؟ اجی خوبن ؟ خانواده شطور ؟ :ws28: خط اول تایید شد ... گلم ... چقدر کم تحملی ... کمی صبر .... سحر نزدیک است ... من کمی دیگر بیشتر وقت ندارم ! حالا قرار شده تماس بگیرم با صدا و سیما بگم وقتمو زیاد کنن :ws28: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تشكر تالار عكس آزاد بايد گرددتشكر تالار عكس آزاد بايد گردد تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد سولام ونوس نیست؟..... هرکیه چه زبله ...چرا خودشو نشون نداده تاحالا لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تشكر تالار عكس آزاد بايد گرددتشكر تالار عكس آزاد بايد گردد تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد سولام ونوس نیست؟..... هرکیه چه زبله ...چرا خودشو نشون نداده تاحالا اولین حدس مو بود لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی خداییش خیلی جیگلههههههههههلپاشووووووو خدااااااااااااااااااااااا گاج بگیلمااااااااااااااااااااا ایشون دخملن؟ ایشون نیستن؟ ایشون شطول؟ نچ ... هیچکدوم ... :shad: من همیشه مدیون این روحیه ای که بهم دادی هستم ! ایشالا که بتونم بیام تهران و جبران کنم و تو یه شام مهمونم کنی الان میرم سرچ میکنم باز ! میخواستم بگم سمنی دیدم اولین کاربر انجمنه سمنی نیست ... پست اول خیلی خوب ویرایش شد ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من همیشه مدیون این روحیه ای که بهم دادی هستم ! ایشالا که بتونم بیام تهران و جبران کنم و تو یه شام مهمونم کنی الان میرم سرچ میکنم باز ! میخواستم بگم سمنی دیدم اولین کاربر انجمنه تهران خبري نيست نيا مريض ميشي:4chsmu1: به فكر سلامتيت باش لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولین حدس مو بود :w821: نمیخواااااااااااااااااااااااااااااااام همیشه انقدر دیر میرسم که همه حدسا رو گفتن :w821: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ - چون بچه ها اعتراض کردن که راهنمایی نمیکنی، و البته این دور شرکت کننده مسابقه، مدت کوتاهی ست که وارد سایت شده( همش چند ماه)، ممکنه باهاش زیاد برخورد نداشته باشید من همینجا راهنمایی می کنم که دانشجو هستن... 5- خیلی شیطونه ... 6- فعالیتش تو تالار خودش خوب بوده ... 7- دانشجو رشته مهندسیه ....... هستن . 8- كتاب هاي احمد شاملو رو دوست داره ... 9- به درس های فيزيك و رياضي علاقه زیادی داشته... 10-تو دانشگاه هم چند واحد رو افتاده ... چرا من چنین شخصی رو اصلا نمیشناسممممممممممممم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها من پستارو نخوندم...من نیستماااااااا... خودتونو اذیت نکنی زیاد... تو کجا بودی متینی ؟ دیدی منم به سرنوشت شوم تو گرفتار شدم ؟ اخه تو هم دوستی ؟ ناباب :brodkavelarg: چه مضعشه واسه خودم وقت گذاشتم که نیام انجمن ؟ :brodkavelarg: اخه الان هیچی درس ندارم اما باید 20 مین مطالعه کنم ! اخه شی بخونم ؟ اخه تو هم الگویی که من ازت الگو بگیرم ؟ :brodkavelarg: چه خبر ؟ خوبی ؟ شلامتی ؟ اجی خوبن ؟ خانواده شطور ؟ من کمی دیگر بیشتر وقت ندارم ! حالا قرار شده تماس بگیرم با صدا و سیما بگم وقتمو زیاد کنن :ws28: تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد تشكر تالار عكس آزاد بايد گرددتشكر تالار عكس آزاد بايد گردد تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد سولام ونوس نیست؟..... هرکیه چه زبله ...چرا خودشو نشون نداده تاحالا علیک سولام ... گلم برو حدس بعدی ... :shad: اولین حدس مو بود کلاً حدسات قبول نیست ... البته این دفعه استثناً قبوله ... 3 جلسه محرومیت هم واست میزارم ... لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تهران خبري نيست نيا مريض ميشي:4chsmu1: به فكر سلامتيت باش به خاطر دوستان از جان باید گذشت ستی خانوم یه ماسک خریدم لالیگا ؟ 700 تا ***** داره خودش هوا معدنی تولید میکنه اخه من شمیدونم کی احمد شاملو میخونه ؟ الان دوستاش باید زودی بحدسن دیگه لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر سخت شد؟ سمانه 66 رو كسي گفته؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w821: نمیخواااااااااااااااااااااااااااااااام همیشه انقدر دیر میرسم که همه حدسا رو گفتن :w821: گلم حدسای مسعود قبول نیست ... گریه نکن ... چرا من چنین شخصی رو اصلا نمیشناسممممممممممممم این همه راهنمایی باباژون ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده