shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ براي برگردون تشكر مجبور شدم جل امضا كنم امضاي سوم: مرا اینگونه باور کن کمی تنها , کمی از یادها رفته.... خداهم ترک ما کرده , خدا دیگر , کجا رفته ...؟ نمیدانم , مرا آیا گناهی هست ؟ که شاید هم به جرم آن , غربیی و جدایی را , نصیب من کرده مرا اینگونه باور کن...! مامانی چرا امضا دزدی؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تالار زنگ تفريح رو تركوند رها و فك و فاميل هم موند زير اوار نگوووووووووووووووووو ... :shame: دیگه حتما پرتش کن ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مامانی چرا امضا دزدی؟ :banel_smiley_52: بايد تعداد امضاها زياد بشه نگوووووووووووووووووو ... :shame: دیگه حتما پرتش کن ... منتظر دستور بودم :w410: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممد نبودی ببینی.... زهرا چه کرده .... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: بايد تعداد امضاها زياد بشه منتظر دستور بودم :w410: دستت طلا ... ممد نبودی ببینی.... زهرا چه کرده .... تشکرهای اینجا باید باز شه ... لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی چی تاپیک رها و فک و فامیل رو پکوند؟ خیلی خونسر پرتش کن پایین ... و ما میدونیم کار تو نبوده ... همه چی هماهنگه ... دخیخا کسی هم چیزی نه شنیده نه دیده لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دستت طلا ... تشکرهای اینجا باید باز شه ... خوب نیس مادر عروس انقد حرف بزنه ها ... میگن غر غروئه ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دخیخاکسی هم چیزی نه شنیده نه دیده خيالتون راحت من از جان گذشتگي ميكنم تا تشكر برگرده لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب نیس مادر عروس انقد حرف بزنه ها ... میگن غر غروئه ... اینقدر به من نگو مادر عروس ... من با هیشکی هیچ نسبتی ندارم ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من برم گزارش كارمو بنويسم كه فردا بتونم برم كوه براي اجراي عمليات :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من برم گزارش كارمو بنويسم كه فردا بتونم برم كوه براي اجراي عمليات:icon_pf (44): قفونت لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینقدر به من نگو مادر عروس ... من با هیشکی هیچ نسبتی ندارم ... مادر عروسسسسسسسس لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا چقد اسپم می کنید :w00: یه دونه می خوام ببینم عکس مال کی بودااااااااااااااا :icon_pf (34): خبو کی بود؟؟؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا چقد اسپم می کنید :w00:یه دونه می خوام ببینم عکس مال کی بودااااااااااااااا :icon_pf (34): خبو کی بود؟؟؟ یه دونه ببینا بیشتر نشه ... :smiley (18): خبو ستی بود .... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا چقد اسپم می کنید :w00:یه دونه می خوام ببینم عکس مال کی بودااااااااااااااا :icon_pf (34): خبو کی بود؟؟؟ پست اول نوشته کی بود کجا رفت چکارکرد لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه دونه ببینا بیشتر نشه ... :smiley (18):خبو ستی بود .... خبو مرسی پست اول نوشته کی بود کجا رفت چکارکرد عه حالا همه آهاننننننننن آهاااااااااااااااااااان راستی تشکراتون کو؟! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آهاااااااااااااااااااان راستی تشکراتون کو؟! تشکرا رو حذف کردن ... بریم اعتراض؟ لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به منم امتیاز بده من برات زبون گذاشتم هرچی باشه ...............:w00: گریه نکن ... مسعود نبینم رو حرف یوحی حرف بزنی ها :ws28: مسعود بیا امتیازاتو نصف کن ببینم ... دیگه نبوووووووووود؟ منم امتياز ميخوام :gnugghender: میگم اگه مایلید کلا به من امتیاز ندین فقط به کسایی که کمک کردن برنده بشم امتیاز بدین اما جدا دمتون گرم امتیاز منو از این زهرا ظالم گرفتین تازه پیام خصوصی داده میگه مسعود اعتراف کن که برنده نشدی تا زنده بمونی :shame: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسعود بالاخره تو بردییییییییی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده