Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ استیناف ( اصطیناف ، اصتیناف ، اسطیناف ، اثتیناف و ... ) وای بترکی مردم از خنده لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کهربا هم نبود؟ چرا من هروقت خدس میزنم یکیشو نمی بینی تو:w00: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آفرين راست ميگه مريم رشتش فيزيكه خيلي هم عخش فيزيك و رياضي داره منم ميگم mfs:4chsmu1: برو حدس بعدی ... اخه ماشالله هزار ماشالله از هر انگشتم یه هنر میریزه... :ws28: بشه ها من برنامم تموم شد تا درودی دیگر بدرود باشه ... خوش گذشت ... شبت بخیر ...:icon_pf (44): شب خوب فکر کن، شاید جرقه زد ... حدسمان همین بود... بده اون 50 امتیازو بریم سراغه درس و مشقمون... دیکتمو ننوشتم:babygirl: نازی نازی ... باشه ... 50 امتیاز تو واریز میشه ... مشقاتم بنویس گلم ... :shad: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایکه گریه نداره رفیق من حدسمو به نهار شنبه میفروشم قبوله ؟ ناهار شنبه؟ میتینگ و میگی؟ من که نمیام لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کهربا هم نبود؟چرا من هروقت خدس میزنم یکیشو نمی بینی تو:w00: ببخشید گلم ... نه عسیسم ... کهربا نیست ... :flowerysmile: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برو حدس بعدی ... :ws28: نازی نازی ... باشه ... 50 امتیاز تو واریز میشه ... مشقاتم بنویس گلم ... :shad: :w42: داشتی واریز میکردی برا ماهه بعدم واریز کن لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w42: داشتی واریز میکردی برا ماهه بعدم واریز کن سنگ پا ... لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کهربا دختره؟؟؟؟ کتایون نیست؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سنگ پا ... :babygirl: مشقام رو بنده... بده برم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کهربا دختره؟؟؟؟:jawdrop: کتایون نیست؟؟؟؟؟ آره دیگه ... کهربا دختره ... :JC_thinking: خب ... ادامه بده ... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتی معماری نیستش؟..... اگه گمراه کنی خودم میکشمتتتتت این دفه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ lady architect نه گلم ... معماری نیست ... :babygirl: مشقام رو بنده... بده برم رو بند چکار می کنه؟ :shame: برو سشوار و بیار ... باید خشکش کنیم ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتی معماری نیستش؟.....اگه گمراه کنی خودم میکشمتتتتت این دفه من مامانمو می خوام ... لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه گلم ... معماری نیست ... رو بند چکار می کنه؟ :shame: برو سشوار و بیار ... باید خشکش کنیم ... چقد امشب تو عصبانی هستی همون ام اف اس هست.... لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کامیلا ؟؟؟؟ راست میگناااااااااااا مریمه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ fahime.falahzade ؟؟؟؟؟؟ لیست دوستامو چک می کنی؟ اینقدرا هم جدید نیست ... تقریباً فعالیت خوبی داره ... چقد امشب تو عصبانی هستی همون ام اف اس هست.... بس که حرص میدی آدمو ... کی مشقاشو میزاره رو بند؟ به حدسات ادامه بده ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده