ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 عجبا صحنه باحالی بوده پس که بسی تاسف اورهدرسته اما این کار تو مشهد یه جورایی کساد شده میدونین چقد هتل تو مشهد هست؟اونقد زیاده که حد نداره یجورایی اشباع شده فک کنم تعداد هتل ها از مسافر ها بیشتر شده واینکه ادم باید یکم ریسک کنه و یکمم تجربه داشته باشه فعلا درس میخونم تا ببینم چی میشه شاید یه روزی که تجربم بیشتر شد به پیشنهادتون درباره هتل فک کنم حرفتون رو قبول دارم صنعت و کارای فنی وضعش افتضاحه تو ایران یکی از دلایلشم اینه که هکه شرکتا و کارخونه ها خصوصی شده و اکثرا با پارتی میرن سرکار موفق باشی افرین همیشه به یک کار جنبی فکر کن غیر هدفی که معین کردی اونوقت حتی اگه کاری هم برات جور نشد نمی شینی خونه بگی چه کنم چه کنم؟؟؟ موفق باشی مهندس گل صاحب هتلهای پنج ستاره زنجیره ای مشهد آینده 1
saghar... 6666 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 موفق باشی افرین همیشه به یک کار جنبی فکر کن غیر هدفی که معین کردی اونوقت حتی اگه کاری هم برات جور نشد نمی شینی خونه بگی چه کنم چه کنم؟؟؟موفق باشی مهندس گل صاحب هتلهای پنج ستاره زنجیره ای مشهد آینده ممنونم مرسی درسته چون ادم همیشه کاری مطابق رشتش نمیتونه پیدا کنه و باید یکم خلاق باشه تا بتونه یه کار جانبی داشته باشه اووووووووه من به یک ستاره غیر زنجیره ای هم راضیمممنون مهندس 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 مهر، 2015 http://www.noandishaan.com/forums/thread148374.html#post1554898 1
ارسال های توصیه شده