saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ مشهدو میام.. منظورم بعدشه.. کجا بیام؟ خب اول بیا مشهد بعد خودم میام دنبالت...خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ما مشهدی هستیم ما مشهدی هستیم:w14::w42::w42::w42::w14: :hrqr6zeqheyjho1f9mx هر مشهدی برابر 10 نفره. دو نفره پرچم بالا نگه داشتیم ها خیلی هم ذوق داره خیلی هم افتخار داره:hapydancsmil:بابا اعتماد به سقف :|||| اعتماد ب سقف نیست. برا ما مشهدی ها سقفی وجود نداره. در بیکرانه های خدایی بسر می بریم قبلی رو نقل قول گرفتم چون می تونستم چون یک مشهدی هستم آخه واکنشتون جالب بود خدایا این خوشی هارو از ما نگیر می دونم. نه توروخدا.. میخواستید تو تاپیک مشهدیا غیر مشهدیا بیان تشکر کنن اینقدر محاسبه گرایانه! عمل میکنید و حرف میزنید بعد میگید مشهدیا دست و دلبازن خداییش. کی اول شروع کرد ب بحث خسیس بودن؟ بحث سر خساست از نشانه های تفکرهای مادی گرایانه و محاسبه گرایانه است فلذا خواهیم داشت == دو تن از عوامل غیر مشهدی تو پولداریتون ک شکی نیست ولی دست و دلبازی ممنون.. ما بدون نوشابه هم پرچمون بالاست :hapydancsmil: ما چون بینیازیم پولداریم با اینکه بزرگرین ریسک زندگیم محسوب میشه ولی... کجا بیام؟ نترس کاریت نداریم...بیا مشهد بیا دیگه 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خب اول بیا مشهد بعد خودم میام دنبالت...خوبه؟ عالیه.. پس من برم بلیط رزرو کنم ولییییییییی.. ببین مطمئن باشم میای دیگه؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ عالیه.. پس من برم بلیط رزرو کنم ولییییییییی.. ببین مطمئن باشم میای دیگه؟؟؟؟؟ برو برو تا بلیطا تموم نشده اخه میدونی که بلیط مشهد زود تموم میشه اره بابا مطمئن باش ساغر هست و قولش 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خداییش. کی اول شروع کرد ب بحث خسیس بودن؟ بحث سر خساست از نشانه های تفکرهای مادی گرایانه و محاسبه گرایانه است فلذا خواهیم داشت == دو تن از عوامل غیر مشهدی خداییشو درنظر بگیریم.. من خودم پست ساغر جونو دیدم.. پستای مکالمه شما و حنانه هم بر صحت موضوع تایید کرد فلذا خواهیم داشت = دو تن از عوامل مشهدی 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ :hrqr6zeqheyjho1f9mxهر مشهدی برابر 10 نفره. دو نفره پرچم بالا نگه داشتیم ها اعتماد ب سقف نیست. برا ما مشهدی ها سقفی وجود نداره. در بیکرانه های خدایی بسر می بریم ما چون بینیازیم پولداریم من با این جملات به طرز عجیبی موافقم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ برو برو تا بلیطا تموم نشده اخه میدونی که بلیط مشهد زود تموم میشهاره بابا مطمئن باش ساغر هست و قولش قربون امام رضا برم ک اینقدر خوبه و مشتاقان زیارتش زیادن ساغر من رو قول شخص خودت میتونم حساب باز کنم ولی این مشهدی بودنت منو میترسونه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خداییشو درنظر بگیریم.. من خودم پست ساغر جونو دیدم.. پستای مکالمه شما و حنانه هم بر صحت موضوع تایید کردفلذا خواهیم داشت = دو تن از عوامل مشهدی نه عزیزدلم همونی هس که اقا سجاد گفت فلذا خواهیم داشت=دوتن از عوامل غیرمشهدی من بعدا به حساب حنانه هم میرسم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ قربون امام رضا برم ک اینقدر خوبه و مشتاقان زیارتش زیادن ساغر من رو قول شخص خودت میتونم حساب باز کنم ولی این مشهدی بودنت منو میترسونه با جمله اولت شدیدا موافقم بابا منم و قولم ادمم اینقد ریسک ناپذیر؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ عالیه.. پس من برم بلیط رزرو کنم ولییییییییی.. ببین مطمئن باشم میای دیگه؟؟؟؟؟ حرف ک مالیات نداره بیا :14k8gag: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ما چون بینیازیم پولداریم یادم نیست کجا دیدم یا خوندم ک آدمای خسیس هم پولدارن.. احتمالا تو مشهد دیدم 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ادمم اینقد ریسک ناپذیر؟:icon_pf (34): میدونی.. آخه احتیاط شرط عقله 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ حرف ک مالیات نداره بیا :14k8gag: بیا.. بعد ساغر میگه آدمم اینقدر ریسک ناپذیر 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ نه عزیزدلم همونی هس که اقا سجاد گفتفلذا خواهیم داشت=دوتن از عوامل غیرمشهدی من بعدا به حساب حنانه هم میرسم همیشه حرف حق و گاها واقعیت ها تلخن.. شما هم سعی کنید باهاش کنار بیاین.. اینجوری کمتر اذیت میشید 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ میدونی.. آخه احتیاط شرط عقله بیا.. بعد ساغر میگه آدمم اینقدر ریسک ناپذیر ببین خودت میدونی ولی اگ نیای یه سعادت بزرگو از دس دادی 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ همیشه حرف حق و گاها واقعیت ها تلخن.. شما هم سعی کنید باهاش کنار بیاین.. اینجوری کمتر اذیت میشید تا حرف حق چی باشه کی بگه ما راحتیم کلن:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ این مشهدیا :| یادم نیست کجا دیدم یا خوندم ک آدمای خسیس هم پولدارن.. احتمالا تو مشهد دیدم جهت شناختن میزان خساست ر ج به مورد اثبات شده صفحه قبل در باب تعداد تشکر زده شده توسط مشهدی ها دیگه واضح تر از پدیده ؟ بگم؟ فردوسی کبیر کجایی بود؟ نادررررررررررررررر بزرگ. ک انصافا اگ نبود ما الان همون پدران افغانی داشتیم :icon_pf (34): کجایی بود؟ ببین اونقدر زیادن ک نمیشه بگم 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ببین خودت میدونی ولی اگ نیای یه سعادت بزرگو از دس دادی خداییش اگه یه مشهدی بخواد میزبانی بکنه، بله سعادتیه واسه خودش.. ولی ما ک ندیدیم.. هنوز از این سعادتا نصیبمون نشده.. تاریخ هم نشون داده ک نخواهد شد 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ جهت شناختن میزان خساست ر ج به مورد اثبات شده صفحه قبل در باب تعداد تشکر زده شده توسط مشهدی ها من کلا سپاس نمیزنم :| بنظرم همون بستنی واسه توضیحِ خساست کافیه :| 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده