saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ بالاخره مطلق ک نداره. حاشیه اطمینان ه حالا که شما میگین باشه ولی جلوشون کوتاه نیایناااا 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ حالا که شما میگین باشه ولی جلوشون کوتاه نیایناااا نه بابا. اونم گفتم ک دلشون خوش باشه. از بس مشهدی ها مهمون نواز ان 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ نه بابا. اونم گفتم ک دلشون خوش باشه. از بس مشهدی ها مهمون نواز ان اهان بععععععععععله همینطوره و البته دست و دلباز و مهربون و ...... 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ از این شکلک تو شرح مفصل بخوان :ws28: 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ نه بابا. اونم گفتم ک دلشون خوش باشه. از بس مشهدی ها مهمون نواز ان اهان بععععععععععله همینطوره و البته دست و دلباز و مهربون و ...... میگم قیمت نوشابه چنده؟ 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ صغری کبری که بستنی نمیشد :| :ws28: اگ میدونستم انقد خوشال یم شی زودتر شکلک رو می زاشتم میگم قیمت نوشابه چنده؟ ملموسسسسسسسسسسس ترین مثالی ک می شه برا خسیس نبودن زد اینکه شما ببین تو همین صفحه کوچولو از تاپیک. مشهدی ها بیشتر تشکر زدن یا غیر مشهدی ها جوابک مشهدی ها. نتیجه پیروزی. پرچم بالا اهان بععععععععععله همینطوره و البته دست و دلباز و مهربون و ...... اره. نمونه دست و دلبازی رو هم ک الان گفتم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ نتیجه پیروزی. پرچم بالا اره. نمونه دست و دلبازی رو هم ک الان گفتم ما مشهدی هستیم ما مشهدی هستیم :w14::w42::w42::w42::w14: 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ میگم قیمت نوشابه چنده؟ خیلییییییییی زیادهولی ما مشهدی ها پولدار و دست و دلبازیمشما هم نوشابه میخوای؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اگ میدونستم انقد خوشال یم شی زودتر شکلک رو می زاشتم این جوابِ من بود که از حرفم نقل قول گرفتی؟ :| 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ ما مشهدی هستیم ما مشهدی هستیم:w14::w42::w42::w42::w14: ذوق نداره که :| هرکی ندونه فکر میکنه خوزستانی هستی :| 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ ذوق نداره که :|هرکی ندونه فکر میکنه خوزستانی هستی :| خیلی هم ذوق داره خیلی هم افتخار داره:hapydancsmil: بابا اعتماد به سقف 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی هم ذوق داره خیلی هم افتخار داره:hapydancsmil:بابا اعتماد به سقف :|||| 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اگ میدونستم انقد خوشال یم شی زودتر شکلک رو می زاشتم آخه واکنشتون جالب بود خدایا این خوشی هارو از ما نگیر 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ملموسسسسسسسسسسس ترین مثالی ک می شه برا خسیس نبودن زد اینکه شما ببین تو همین صفحه کوچولو از تاپیک. مشهدی ها بیشتر تشکر زدن یا غیر مشهدی ها جوابک مشهدی ها. نتیجه پیروزی. پرچم بالا اره. نمونه دست و دلبازی رو هم ک الان گفتم نه توروخدا.. میخواستید تو تاپیک مشهدیا غیر مشهدیا بیان تشکر کنن اینقدر محاسبه گرایانه! عمل میکنید و حرف میزنید بعد میگید مشهدیا دست و دلبازن 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خیلییییییییی زیادهولی ما مشهدی ها پولدار و دست و دلبازیمشما هم نوشابه میخوای؟ تو پولداریتون ک شکی نیست ولی دست و دلبازی ممنون.. ما بدون نوشابه هم پرچمون بالاست :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ تو پولداریتون ک شکی نیست ولی دست و دلبازی ممنون.. ما بدون نوشابه هم پرچمون بالاست :hapydancsmil: مطمئن باش تو دست و دلبازیمونم شکی نیست قبول نداری یبار بیا مهمونمون شو 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ مطمئن باش تو دست و دلبازیمونم شکی نیست قبول نداری یبار بیا مهمونمون شو با اینکه بزرگرین ریسک زندگیم محسوب میشه ولی... کجا بیام؟ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ با اینکه بزرگرین ریسک زندگیم محسوب میشه ولی... کجا بیام؟ نترس کاریت نداریم...بیا مشهد 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ نترس کاریت نداریم...بیا مشهد مشهدو میام.. منظورم بعدشه.. کجا بیام؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده