amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نه! چون پس فردا میگن دیدی دختر فلانی تو خیابون چی کار می کرد؟! نقاش باشی میگن رنگ کاره! نمایش اجرا کنی میگن چقدر جلف! خلاصه تو ایران فعلی خیر اما شاید اگه روزی رفتم خارج از ایران یا مردم کشورم جنبه شون رفت بالا شاید! قمرالملوك وزيري اولين بانوي ايراني است كه بر روي صحنه بصورت بي حجاب حاضر شد و كنسرت برگزار كرد در دوراني به مراتب بسته تر از اين دوران او در خانواده اي مذهبي به دنيا آمد و به پاي منبر مادربزرگش در مجالس مداحي مي كرد. اما هنر و روح هنر پرور او را به جايي رساند كه در كنسرت هايش به معادل وزنش به پايش طلا و نقره مي ريختند و او در طول مسير بازگشت به خانه همه را مي بخشيد و با دستي خالي بر مي گشت اگر از بيم آبرو هنر را در نهان خانه ي خود حبس مي كنيد مطمين باشيد هيچگاه و در هيچ محيطي آن را عرضه نمي كنيد.همواره هستند كساني كه شما را بشناسند و هنر شما را دون از شخصيت شما بشمارند 12 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ قمرالملوك وزيري اولين بانوي ايراني است كه بر روي صحنه بصورت بي حجاب حاضر شد و كنسرت برگزار كرددر دوراني به مراتب بسته تر از اين دوران او در خانواده اي مذهبي به دنيا آمد و به پاي منبر مادربزرگش در مجالس مداحي مي كرد. اما هنر و روح هنر پرور او را به جايي رساند كه در كنسرت هايش به معادل وزنش به پايش طلا و نقره مي ريختند و او در طول مسير بازگشت به خانه همه را مي بخشيد و با دستي خالي بر مي گشت اگر از بيم آبرو هنر را در نهان خانه ي خود حبس مي كنيد مطمين باشيد هيچگاه و در هيچ محيطي آن را عرضه نمي كنيد.همواره هستند كساني كه شما را بشناسند و هنر شما را دون از شخصيت شما بشمارند اعتراف می کنم عرضه و جرات می خواد که فکر کنم ندارم! 8 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ به زمین خوردن دلقک ، یا در آوردن شکلک ، واسه اینه که تو بخندی ، مثله رسم شاه و تلخک مثله رسم شاه و تلخک......... واسه نونه واسه نونه،که به کارش تو بخندی،که اگه اینو بدونی،تو به دلقک نمیخندی،تو به دلقک نمیخندی....... طنز مي تونه تلخ باشه طناز مي تونه صداي بغض در گلو خفته ي ملت باشه فرق است ميان دلقك و طناز 8 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اعتراف می کنم عرضه و جرات می خواد که فکر کنم ندارم! خود باوري مي خواهد بايد خودت و هنرت را باور كني يكي بشي يك مثال ديگري كه به ذهنم مي رسد فروغ هست 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ به زمین خوردن دلقک ، یا در آوردن شکلک ، واسه اینه که تو بخندی ، مثله رسم شاه و تلخک مثله رسم شاه و تلخک......... واسه نونه واسه نونه،که به کارش تو بخندی،که اگه اینو بدونی،تو به دلقک نمیخندی،تو به دلقک نمیخندی....... :vahidrk: این جا هم یه توع عرصه ی عمومیه که تو هنرت رو برای ما به نمایش گذاشتی! 10 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ تو شهر ما یه دیوار حدودا 200 متری حایل بین یه کارخونه قدیمی و پیاده رو هست که یه زمانی خیلی صلب و بیخاصیت بود...چند سال پیش بچه های منتخب چنتا مدرسه رو آوردن تا تو قابهای دیوار نقاشی بکشن اسماشونم زیرش نوشتن...بعد یه مدت که کمرنگ و خراب شد بازم این مسابقه برگزار شد...خیییلی این دیوارو دوس دارم اگه اختیاراتی داشتم یه جایی از شهر کف زمینو هم در اختیار بچه ها میذاشتم تا نقاشیش کنن نقاشی بچه هارو دوس دارم 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من هنر نه منتها کنفرانس دادن رو دوس دارم 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من که هنری ندارم ولی روشو دارم که برم واسه عموم هنرمو نمایش بزارم 12 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من یه عروسی رفتم عروس خودش خواننده بود از اول تا اخر خوند. وقتی از باغ برگشتیم زن و مرد همه میگفتن چه صدایی داشت. زیبایی صداشو نمیتونستن انکار کنن. با این که تا دو روز پیش عروس حق رقصیدن هم نداشت حتی خانواده عروس نمیتونستن برقصن چه برسه به اینکه عروس بخونه توی باغ همه با صدای اون برقصن . وداماد و خانوادش کلی افتخار کنن که این عروس ماست. این چیزا انکار کردنی نیست عزیزم . عه چه باحاااااااااااال من خیلی دوس داشتم یه صدای خوب برای خوندن داشته باشم...یه صدا در حد صدای مرضیه تو خونه زیاد میخونم 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ تو خونه زیاد میخونم خدا صبر بده به اعضای خانوادتون... :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ خدا صبر بده به اعضای خانوادتون... :icon_pf (34): اتفاقا خیلی لذت میبرن:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ تو خونه زیاد میخونم اتفاقا خانواده ها دوست دارند تو خونه ي ما داداشم تار و سه تار مي زنه من مي خونم انقدر حال مي ده 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ انواع هنرهای همگانی : ـ مجسمه و تندیس به صورت حجم سهبعدی یا تراشیده شده، نقش برجسته، تندیس متحرك، الكترونیكی، نوری، تصویری، و به هر شكل و از هر نوع مادهای . ـ موزاییكی شامل معرقكاری، حكاكی، كندهكاری و دیوارنگاری. ـ آب در قالب آبنما، فواره و... ـ هنرهای زیبای دستساز به صورت سفالی، الیافی، پارچهای، چوبی، فلزی، پلاستیكی یا شیشههای رنگی. ـ هنرهای تصویری تركیبی به صورت عكس، فیلم یا تابلوهای دیجیتالی. ـ عناصر خاكی یا زیستمحیطی (هر اثر هنری كه با كندن یا خاكریزی یا كاشتن گیاه به الگوهای مختلف ایجاد شود). ـ عناصر زینتی، آذینی یا عملكردی. ـ طراحی و نقاشی روی دیوارو یا برروی زمین. 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ عه چه باحاااااااااااالمن خیلی دوس داشتم یه صدای خوب برای خوندن داشته باشم...یه صدا در حد صدای مرضیه تو خونه زیاد میخونم بابا خواننده 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ چند وقتیه یه گروه موسیقی میان جلوی اکسیر ونک موسیقی کار می کنند. توی همون راستا هم دارند گسترش پیدا می کنند. الان یک فلوت زن و یک سنتور زن هم آن طرف خیابان ساز میزنند. حیف که این پدید همه گیر نیست و بقیه فضاهای شهری ما از این موضوع بی بهره هستند. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ هنوز هیچی نشده، حاجی فیروزها اومدن سر چهارراه... هوا سرده، اما نمیشه از تنوعی که به فضاهای شهری ما میدن گذشت. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من حاضرم اینقدر دوست دارم اتفاقا چندسال پیش یه طراحی دکور برای رقص های سنت یتوی نمایشگاه بین المللی جهانگردی بود داداشم مسئول بستن غرفه اش بود منم رفتم توی سطح داخلیشو نقاشی کردم نقاشیهای ریزی از مراحل رقص سنتی و محلی خودم که خیلی لذت بردم:hapydancsmil: بازم بشه میرم کلا دوست دارم هنرمو باقیه هم ببینند ..... لذت ببرند حیف که بعدش با یکی از این مأمورهای عوضی دعوامون شد کل مراسم زهرمارم شد:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
amir_323 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من دوست دارم تقلید صدا کنم . اعم از خواننده ها و کاراکتر های تلویزیونی و افراد فامیل . ولی در انظار عموم خجالت میکشم . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده