رفتن به مطلب

آیا شما حاضرید هنر خود را به نمایش بگذارید؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

توجه: این یک پرسش عمومی است.

ما در طراحی شهری ، پدیده ای داریم به نام Public Art یا هنر عمومی (مردمی) که یکی از شاخه هاش اینه که مردم هنرمند ، هنر خودشون رو توی فضاهای شهری به نمایش بگذارند.

مثلا یه عده ساز می زنند،

یه عده پانتومیم اجرا میکنند،

یه عده ای به عنوان انسان ثابت نقش مجسمه را بازی میکنند و ...

اکثرا هم مردم عادی هستند که یک هنری دارند و آن را به معرض نمایش قرار میدهند، و حتی از آن پول هم در میاورند.

سوال:

آیا شما حاضرید هنر خودتان را در فضاهای شهری به نمایش بگذارید؟ چرا؟ :icon_gol:

(توجه: فرض بر این است که حکومت اجازه ی این کار را در فضاهای شهری میدهد.)

• Like 34
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بله من حاضرم

من نقاشي كار ميكنم با رنگ روغن اگر بهم پيشنهاد كنند بيا ديوار فلان خيابون يا هر مكاني رو نقاشي كن قبول ميكنم

چرا ؟براي اينكه مشكلي داخلش نميبينم از اين كه بهتره فقط خودم براي خودم نقاشي كنم

• Like 16
لینک به دیدگاه

آره

کار منم یه جوریه که همش هنر هستش و حتما هم در معرض نمایش میذاشتم شاید تونستم با این کار کسیو علاقه مند به این هنر بکنم یا یه نکته ای رو در قالب هنر آموزش بدم ......:icon_gol:

• Like 15
لینک به دیدگاه

اره .............

هم موجی تقویت اعتماد به نفس خودم میشه ........ و شاید اطرافیان علاقمند و تشویق به اون هنر بشن !!!

• Like 15
لینک به دیدگاه

توجه: این یک پرسش عمومی است.

ما در طراحی شهری ، پدیده ای داریم به نام Public Art یا هنر عمومی (مردمی) که یکی از شاخه هاش اینه که مردم هنرمند ، هنر خودشون رو توی فضاهای شهری به نمایش بگذارند.

مثلا یه عده ساز می زنند،

یه عده پانتومیم اجرا میکنند،

یه عده ای به عنوان انسان ثابت نقش مجسمه را بازی میکنند و ...

اکثرا هم مردم عادی هستند که یک هنری دارند و آن را به معرض نمایش قرار میدهند، و حتی از آن پول هم در میاورند.

سوال:

آیا شما حاضرید هنر خودتان را در فضاهای شهری به نمایش بگذارید؟ چرا؟ :icon_gol:

(توجه: فرض بر این است که حکومت اجازه ی این کار را در فضاهای شهری میدهد.)

محمدمهدی پؤوه های کاری رو اوردی مارو کردی نمونه های ازمایشگاهی؟:w00::w00:

شوخی کردم داداش گلم:ws3::icon_gol:

جدا مسایل جالبی هستند

اینکه دریک اجتماع تعریف شده!!(رو این واژه اجتماع من شدیدا احساس پوچی بهم دست میده)تک تک اعضا بتونن مشارکت داشته باشند واین سیستم رو پویا نگهدارند

حالا تو جامعه ما گیرم که سیستم اجرایی اجازه داد یا یه عده جوون وپیر یه کارهای خلاقانه ای ازخودشون گه گاهی بروز بدن ولی بافت سنتی حاکم تو تریبون نمازجمعه تیرخلاص میزنه به انسانیت یا مداحش فرهنگ رودردکمه پیرهن خلاصه شده میبینه

اه ای پوچی منبسط مرا رهاکن!

خلاصه شهر به شهروندش زندست!:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

نه.

من هنرم را در معرض دید عموم نمیذارم،چون زن عموم و پسر عموهام آدمهای بی هنری هستند !!

اما در کل ،هنرها بسیار است،اما نشانشان نمیدهم.

• Like 17
لینک به دیدگاه

اره خب اگه كاري بلتتتتتتتت باشم حتما انجام ميدم اما پولي نيست اين كارا خدمت به جامعه و مردم هستش البته به جز كتك زدن ملت تو تظاهرات!!!!!

• Like 9
لینک به دیدگاه
نه.

من هنرم را در معرض دید عموم نمیذارم،چون زن عموم و پسر عموهام آدمهای بی هنری هستند !!

اما در کل ،هنرها بسیار است،اما نشانشان نمیدهم.

واقعا سخته تحمل بی هنرا:hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

جدا مسایل جالبی هستند

اینکه دریک اجتماع تعریف شده!!(رو این واژه اجتماع من شدیدا احساس پوچی بهم دست میده)تک تک اعضا بتونن مشارکت داشته باشند واین سیستم رو پویا نگهدارند

حالا تو جامعه ما گیرم که سیستم اجرایی اجازه داد یا یه عده جوون وپیر یه کارهای خلاقانه ای ازخودشون گه گاهی بروز بدن ولی بافت سنتی حاکم تو تریبون نمازجمعه تیرخلاص میزنه به انسانیت یا مداحش فرهنگ رودردکمه پیرهن خلاصه شده میبینه

سجاد جان هر موقع نظرات رو میخونم امیدوارم میشم.

به اینکه هنوز هم هستند کسانی که آزادانه فکر میکنند.

میدونی یکی از فاکتورهای اصلی سرزندگی فضاهای شهری (چیزی که ما ازش توی اکثر فضاهامون محرومیم) خود مردم هستند ... و چون رشته ما خیلی با مردم سر و کار داره یکی از ابزار ما برای طراحی خود مردم هستند.

چیزهایی که برای مردم قابل درکند.

• Like 7
لینک به دیدگاه

بلللللللللله!:icon_gol:

چرا که نهههههههه؟!!!!:ws51:

منم نقاشی میکنم پرتره میکشم با مداد رنگی :w16:

ولی آیا روزی میشه که همه آدما از روی عشق کاری رو انجام بدن و مانعی جلوشون نباشه؟:hanghead:

حداقل تو جامعه ما کلی مانع جلوی راه آدم قرار میگیره

شما فرض کن یه دختر ایرانی میخواد هنر نقاشیشو توی پارک برای عموم نشون بده چه موانعی سر راهش هست...

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

جدا مسایل جالبی هستند

آه سجاد کجایی... :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب من به موسیقی علاقه دارم ولی خب حاضر نیستم اینکار رو تو محیط شهری انجام بدم

خب بنظرم هر کاری احتیاج به محیط خاص خودش داره و گاهی اگه این مورد رعایت نشه ارزش کار آدم پایین میاد.

• Like 9
لینک به دیدگاه

خب من به موسیقی علاقه دارم ولی خب حاضر نیستم اینکار رو تو محیط شهری انجام بدم

خب بنظرم هر کاری احتیاج به محیط خاص خودش داره و گاهی اگه این مورد رعایت نشه ارزش کار آدم پایین میاد.

چرا فک میکنی اجرای وسیقی توی فضای شهری از ارزش کارت میاره پائین؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

خوب صد در صد

من دوس دارم از این کفشای 20 سانتی بپوشم، بعد در فضای این شهر خیالیمون، هم ساز بزنم

هم بخونم، هم برقصم.

مخصوصا دوس دارم آکاردئون(accordion) بنوازم.

rrggwpsuxsrewgb01e7f.jpg

• Like 9
لینک به دیدگاه

خوب صد در صد

من دوس دارم از این کفشای 20 سانتی بپوشم، بعد در فضای این شهر خیالیمون، هم ساز بزنم

هم برقصم.

مخصوصا دوس دارم آکاردئون(accordion) بنوازم.

rrggwpsuxsrewgb01e7f.jpg

دوستان توی اروپا نمایش هنر عمومی کاری پر طرفداره که هیچ وقت ارزش اجتماعی کسی رو پائین نمیاره بلکه بالا هم میبره. انتقال سرزندگی و شادابی به مردم، برای اون ها با ارزشه. پول دادناشون هم به خاطر کاریه که انجام میدن. مثلا اونجا اگه یه دانشجو برای خریدن یه کتابی پول کم داشته باشه، گیتارشو ور میداره یره میدون دل کمپو چند ساعت مینوازه، بعد با پولایی رو که ملت دادن میره کتابشو میخره!

این اصلا گدائی نیست!

من برای کسایی که هنر خودشونو توی فضای شهری نشون می دن، ارزش زیادی قائلم.

چه کسایی که حال میکنن این کار رو کنند

چه کسایی که به خاطر پول این کار رو می کنن. :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
دوستان توی اروپا نمایش هنر عمومی کاری پر طرفداره که هیچ وقت ارزش اجتماعی کسی رو پائین نمیاره بلکه بالا هم میبره. انتقال سرزندگی و شادابی به مردم، برای اون ها با ارزشه. پول دادناشون هم به خاطر کاریه که انجام میدن. مثلا اونجا اگه یه دانشجو برای خریدن یه کتابی پول کم داشته باشه، گیتارشو ور میداره یره میدون دل کمپو چند ساعت مینوازه، بعد با پولایی رو که ملت دادن میره کتابشو میخره!

این اصلا گدائی نیست!

من برای کسایی که هنر خودشونو توی فضای شهری نشون می دن، ارزش زیادی قائلم.

چه کسایی که حال میکنن این کار رو کنند

چه کسایی که به خاطر پول این کار رو می کنن. :icon_gol:

حتی اونایی که شب عید خودشونو شبیه حاجی فیروز و عمو نوروز و ... می کنن و بین ماشینا میرقصن و آواز میخونن؟؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
حتی اونایی که شب عید خودشونو شبیه حاجی فیروز و عمو نوروز و ... می کنن و بین ماشینا میرقصن و آواز میخونن؟؟؟

حتی اون ها! :ws31:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...