Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توجه: این یک پرسش عمومی است. ما در طراحی شهری ، پدیده ای داریم به نام Public Art یا هنر عمومی (مردمی) که یکی از شاخه هاش اینه که مردم هنرمند ، هنر خودشون رو توی فضاهای شهری به نمایش بگذارند. مثلا یه عده ساز می زنند، یه عده پانتومیم اجرا میکنند، یه عده ای به عنوان انسان ثابت نقش مجسمه را بازی میکنند و ... اکثرا هم مردم عادی هستند که یک هنری دارند و آن را به معرض نمایش قرار میدهند، و حتی از آن پول هم در میاورند. سوال: آیا شما حاضرید هنر خودتان را در فضاهای شهری به نمایش بگذارید؟ چرا؟ (توجه: فرض بر این است که حکومت اجازه ی این کار را در فضاهای شهری میدهد.) 34 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بله من حاضرم من نقاشي كار ميكنم با رنگ روغن اگر بهم پيشنهاد كنند بيا ديوار فلان خيابون يا هر مكاني رو نقاشي كن قبول ميكنم چرا ؟براي اينكه مشكلي داخلش نميبينم از اين كه بهتره فقط خودم براي خودم نقاشي كنم 16 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره کار منم یه جوریه که همش هنر هستش و حتما هم در معرض نمایش میذاشتم شاید تونستم با این کار کسیو علاقه مند به این هنر بکنم یا یه نکته ای رو در قالب هنر آموزش بدم ...... 15 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حتما بچه های دانشگاه ما توی جشن های فارغالتحصیل یه همچین برنامه هایی دارن البته در سطح محدود تر 14 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره ............. هم موجی تقویت اعتماد به نفس خودم میشه ........ و شاید اطرافیان علاقمند و تشویق به اون هنر بشن !!! 15 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من چون هنری ندارم باید برم وسط میدون برقصم 23 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توجه: این یک پرسش عمومی است. ما در طراحی شهری ، پدیده ای داریم به نام Public Art یا هنر عمومی (مردمی) که یکی از شاخه هاش اینه که مردم هنرمند ، هنر خودشون رو توی فضاهای شهری به نمایش بگذارند. مثلا یه عده ساز می زنند، یه عده پانتومیم اجرا میکنند، یه عده ای به عنوان انسان ثابت نقش مجسمه را بازی میکنند و ... اکثرا هم مردم عادی هستند که یک هنری دارند و آن را به معرض نمایش قرار میدهند، و حتی از آن پول هم در میاورند. سوال: آیا شما حاضرید هنر خودتان را در فضاهای شهری به نمایش بگذارید؟ چرا؟ (توجه: فرض بر این است که حکومت اجازه ی این کار را در فضاهای شهری میدهد.) محمدمهدی پؤوه های کاری رو اوردی مارو کردی نمونه های ازمایشگاهی؟:w00::w00: شوخی کردم داداش گلم جدا مسایل جالبی هستند اینکه دریک اجتماع تعریف شده!!(رو این واژه اجتماع من شدیدا احساس پوچی بهم دست میده)تک تک اعضا بتونن مشارکت داشته باشند واین سیستم رو پویا نگهدارند حالا تو جامعه ما گیرم که سیستم اجرایی اجازه داد یا یه عده جوون وپیر یه کارهای خلاقانه ای ازخودشون گه گاهی بروز بدن ولی بافت سنتی حاکم تو تریبون نمازجمعه تیرخلاص میزنه به انسانیت یا مداحش فرهنگ رودردکمه پیرهن خلاصه شده میبینه اه ای پوچی منبسط مرا رهاکن! خلاصه شهر به شهروندش زندست! 11 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه هنري داشته باشم...آره! ولي نه واسه پول... 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه. من هنرم را در معرض دید عموم نمیذارم،چون زن عموم و پسر عموهام آدمهای بی هنری هستند !! اما در کل ،هنرها بسیار است،اما نشانشان نمیدهم. 17 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره خب اگه كاري بلتتتتتتتت باشم حتما انجام ميدم اما پولي نيست اين كارا خدمت به جامعه و مردم هستش البته به جز كتك زدن ملت تو تظاهرات!!!!! 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه. من هنرم را در معرض دید عموم نمیذارم،چون زن عموم و پسر عموهام آدمهای بی هنری هستند !! اما در کل ،هنرها بسیار است،اما نشانشان نمیدهم. واقعا سخته تحمل بی هنرا 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمدمهدی پؤوه های کاری رو اوردی مارو کردی نمونه های ازمایشگاهی؟:w00::w00:شوخی کردم داداش گلم جدا مسایل جالبی هستند اینکه دریک اجتماع تعریف شده!!(رو این واژه اجتماع من شدیدا احساس پوچی بهم دست میده)تک تک اعضا بتونن مشارکت داشته باشند واین سیستم رو پویا نگهدارند حالا تو جامعه ما گیرم که سیستم اجرایی اجازه داد یا یه عده جوون وپیر یه کارهای خلاقانه ای ازخودشون گه گاهی بروز بدن ولی بافت سنتی حاکم تو تریبون نمازجمعه تیرخلاص میزنه به انسانیت یا مداحش فرهنگ رودردکمه پیرهن خلاصه شده میبینه اه ای پوچی منبسط مرا رهاکن! خلاصه شهر به شهروندش زندست! سجاد جان هر موقع نظرات رو میخونم امیدوارم میشم. به اینکه هنوز هم هستند کسانی که آزادانه فکر میکنند. میدونی یکی از فاکتورهای اصلی سرزندگی فضاهای شهری (چیزی که ما ازش توی اکثر فضاهامون محرومیم) خود مردم هستند ... و چون رشته ما خیلی با مردم سر و کار داره یکی از ابزار ما برای طراحی خود مردم هستند. چیزهایی که برای مردم قابل درکند. 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بلللللللللله! چرا که نهههههههه؟!!!! منم نقاشی میکنم پرتره میکشم با مداد رنگی ولی آیا روزی میشه که همه آدما از روی عشق کاری رو انجام بدن و مانعی جلوشون نباشه؟ حداقل تو جامعه ما کلی مانع جلوی راه آدم قرار میگیره شما فرض کن یه دختر ایرانی میخواد هنر نقاشیشو توی پارک برای عموم نشون بده چه موانعی سر راهش هست... 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ محمدمهدی پؤوه های کاری رو اوردی مارو کردی نمونه های ازمایشگاهی؟:w00::w00:شوخی کردم داداش گلم جدا مسایل جالبی هستند اینکه دریک اجتماع تعریف شده!!(رو این واژه اجتماع من شدیدا احساس پوچی بهم دست میده)تک تک اعضا بتونن مشارکت داشته باشند واین سیستم رو پویا نگهدارند حالا تو جامعه ما گیرم که سیستم اجرایی اجازه داد یا یه عده جوون وپیر یه کارهای خلاقانه ای ازخودشون گه گاهی بروز بدن ولی بافت سنتی حاکم تو تریبون نمازجمعه تیرخلاص میزنه به انسانیت یا مداحش فرهنگ رودردکمه پیرهن خلاصه شده میبینه اه ای پوچی منبسط مرا رهاکن! خلاصه شهر به شهروندش زندست! آه سجاد کجایی... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خب من به موسیقی علاقه دارم ولی خب حاضر نیستم اینکار رو تو محیط شهری انجام بدم خب بنظرم هر کاری احتیاج به محیط خاص خودش داره و گاهی اگه این مورد رعایت نشه ارزش کار آدم پایین میاد. 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خب من به موسیقی علاقه دارم ولی خب حاضر نیستم اینکار رو تو محیط شهری انجام بدم خب بنظرم هر کاری احتیاج به محیط خاص خودش داره و گاهی اگه این مورد رعایت نشه ارزش کار آدم پایین میاد. چرا فک میکنی اجرای وسیقی توی فضای شهری از ارزش کارت میاره پائین؟ 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خوب صد در صد من دوس دارم از این کفشای 20 سانتی بپوشم، بعد در فضای این شهر خیالیمون، هم ساز بزنم هم بخونم، هم برقصم. مخصوصا دوس دارم آکاردئون(accordion) بنوازم. 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خوب صد در صد من دوس دارم از این کفشای 20 سانتی بپوشم، بعد در فضای این شهر خیالیمون، هم ساز بزنم هم برقصم. مخصوصا دوس دارم آکاردئون(accordion) بنوازم. دوستان توی اروپا نمایش هنر عمومی کاری پر طرفداره که هیچ وقت ارزش اجتماعی کسی رو پائین نمیاره بلکه بالا هم میبره. انتقال سرزندگی و شادابی به مردم، برای اون ها با ارزشه. پول دادناشون هم به خاطر کاریه که انجام میدن. مثلا اونجا اگه یه دانشجو برای خریدن یه کتابی پول کم داشته باشه، گیتارشو ور میداره یره میدون دل کمپو چند ساعت مینوازه، بعد با پولایی رو که ملت دادن میره کتابشو میخره! این اصلا گدائی نیست! من برای کسایی که هنر خودشونو توی فضای شهری نشون می دن، ارزش زیادی قائلم. چه کسایی که حال میکنن این کار رو کنند چه کسایی که به خاطر پول این کار رو می کنن. 10 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان توی اروپا نمایش هنر عمومی کاری پر طرفداره که هیچ وقت ارزش اجتماعی کسی رو پائین نمیاره بلکه بالا هم میبره. انتقال سرزندگی و شادابی به مردم، برای اون ها با ارزشه. پول دادناشون هم به خاطر کاریه که انجام میدن. مثلا اونجا اگه یه دانشجو برای خریدن یه کتابی پول کم داشته باشه، گیتارشو ور میداره یره میدون دل کمپو چند ساعت مینوازه، بعد با پولایی رو که ملت دادن میره کتابشو میخره! این اصلا گدائی نیست! من برای کسایی که هنر خودشونو توی فضای شهری نشون می دن، ارزش زیادی قائلم. چه کسایی که حال میکنن این کار رو کنند چه کسایی که به خاطر پول این کار رو می کنن. حتی اونایی که شب عید خودشونو شبیه حاجی فیروز و عمو نوروز و ... می کنن و بین ماشینا میرقصن و آواز میخونن؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ حتی اونایی که شب عید خودشونو شبیه حاجی فیروز و عمو نوروز و ... می کنن و بین ماشینا میرقصن و آواز میخونن؟؟؟ حتی اون ها! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده