Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعضی وقت ها آدما به گذشته ی خودشون نگاه میکنند. یه سری ها میبینن که تغییر آنچنانی نکرده اند. وضع زندگی و افکارشون همین بوده که بوده. یه سری ها نگاه که میکنن متوجه میشن که یه زمانی کاملا متضاد زمان الانشون فکر و زندگی میکردند. یه سری ها هم میبینن که به طور ملایم وضع زندگی شون تغییر کرده و فکرهاشون عوض شده ... شما جزو کدامیک از این دسته ها هستید؟ چقدر از لحاظ فکری تغییر کرده اید؟ آیا این تغییرات را مثبت ارزیابی می کنید؟ 18 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کم آدمی هستش که تغییر نکنه خودمدر مورد اون چیزایی که باورشون دارم تغییری نکردم اما رفتارم و برخورد با دیگران خیلی فرق کرده مهمترین تغییر زندگیمم صبور شدنمه 8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شاید تغییر زیادی از لحاظ رفتاری و روحی نکرده باشم... ولی دیدم نسبت به آدمها خیلی عوض شده...اصلا مثل قبل نیستم... 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از نظر اخلاقی تغییر کردم ولی خیلی اهسته انقدر اهسته که خودم متوجه نشدم البته الان که فکر میکنم میبینم که با 10 سال پیش خیلی فرق کردم خو ولی اهسته و پیوسته 7 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نسبت به 6 سال پيش خيلي خيلي تغيير كردم البته هنوز هم جا براي تغيير وجود داره 8 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قطعا هر کسی افکارش دستخوش تغییره ............ نسبت به گذشته تغییر کردم اما زیاد نبوده ...... از این تغییر خوشحالم و حس میکنم دید گسترده تری پیدا کردم 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب دوستان هم گفتن هممون تغییر میکنیم ولی من فکر کنم خیلی تغییر کردم اخلاقی ==>قبلا یکم تند مزاج بودم و زود جوش میاوردم و طرف و میشستم و خشک میکردم ولی سه سالی میشه که خیلی دیر جوش میارم و حاظر جواب نیستم و راه صبوری و پیشه کردم مذهبی==>خب دستخوش تغییرات زیادی شد خیلی زیاد که الان فکر میکنم مغزم سوت میکشه که قبلا چقدر متحجر بودم!! ولی الان راضیم!!:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ انسان یه موجود ترمودینامیک احساسی هست! نمیدونم کتاب ترمودینامیک وانسان بازرگان رو خوندین یانه(کتابی براساس بسترهای مذهبی وبا ایات قران که به بررسی ساختارترمودینامیک انسان پرداخته) خاصیت سیستمهای ترمودینامیکی رو اساتید فن بهتراز من میدونند ولی تلفیق ترمو به معنی گرم بودن یا دراصل زنده بودن واینکه به محرکهای محیطی واکنش نشون میده ودینامیک یعنی پویا بودن وسعی دراداپته کردن خودش با محیط پیرامونش موجب شده تا قابل تحسین ترین سازه روی زمین باشه حالا این سیستم درجایی زندگی میکنه به نام اجتماع که ناگزیر هست ازیکنواختی وسکون فرار کنه وبقولی استاتیک نباشه ونمونه چون ساکن بودنش با اصلش که تلفیقی ازاین سیستمهای ترمودینامیکی هست منافات داره پس سعی میکنه یا محیط رو تغییر بده یا با محیط سازگار بشه ودرهردوصورت این تبادل جرم وانرژی لاجرم انجام میگیره به شخصه فارغ ازاین اصل نیستم ومطمئنم هیچ دوروز یکسانی درزندگیم نداشتم وسعیم هم براینه نداشته باشم چون واقعا با روحیات وخلقیات من سازگارنیست ولی گاهی ادم تغییراتی رو میبینه که باعث سبزشدن دوعدد شاخ خوشگل روی سر مبارک میشه مثل همونایی که الان زیر وبم هراعتقادی که سالها براشون جنگیده بودن رو در تریبونهای غربی زیر سوال میبرن(با درست یا غلط بودن ایده هاشون کاری ندارم)مشکل من با فرایند استحاله ای هست که انجام میگیره چرا باید اونقدر متعصب باشیم روی عقیده ای وروش پافشاری کنیم که نتونیم دیگه از پس اصلاح براییم؟ شاد باشید 9 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعضی وقت ها آدما به گذشته ی خودشون نگاه میکنند. یه سری ها میبینن که تغییر آنچنانی نکرده اند. وضع زندگی و افکارشون همین بوده که بوده. یه سری ها نگاه که میکنن متوجه میشن که یه زمانی کاملا متضاد زمان الانشون فکر و زندگی میکردند. یه سری ها هم میبینن که به طور ملایم وضع زندگی شون تغییر کرده و فکرهاشون عوض شده ... شما جزو کدامیک از این دسته ها هستید؟ چقدر از لحاظ فکری تغییر کرده اید؟ آیا این تغییرات را مثبت ارزیابی می کنید؟ من از لحاظ روابط اجتماعي خيلي قوي تر از قبل شدم و تو مدت 2 سال كار كردن خيلي تجربه زيادي بدست آوردم و يه پا آدم شناسي شدم واسه خودم!! از لحاظ فكري نه تغييري نكردم و ميتونم بگم خيليارو تغيير دادم با نوع افكار و صحبت كردنم.... 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من عوض شدم من خيلي عوض شدم آره 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی آروم تر شدم ........ خیلی صبورتر شدم ....... کلا فکر میکنم نسبت به هم سنو سالام با اتفاقات دوروبرم با آرامش بیشتری برخورد میکنم و منطقی تر ..... (ولی در جای خودش خیلی شیطونم :دی ) 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر کسی با گذر زمان دچار تغییر و تحولات میشه. منم فکر میکنم دستخوش این تغیرات قرار گرفتم ولی اعتقاداتم تغییری نکرده. حالا نمیدونم این خوبه یا بد. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر از لحاظ فکری تغییر کرده اید؟ آیا این تغییرات را مثبت ارزیابی می کنید؟ یک تغییر اساسی،تغییری که اگر فلش بک به گذشته بزنم،حتی 1 درصد هم احتمالش را نمیدادم. نسبت به قبل خیلی مثبت تر بوده،واقعا یکسری چیزها مغز و زندگیت را فلج میکنه و در توهم نگهت میداره. وقتی اونها را دور میریزی،انگار خیلی سبک شدی. خودم را به خری تشبیه میکنم که کلی بار میبرد،هنوز همان خر مانده ام،اما آن بار زاید و زجر آور را که بهم گفته بودند برای خشنودی صاحبت باید حمل کنی از دوشم برداشته شده. امیدوارم یک کم بدوم تا از خر بی بار تبدیل شوم به پینوکیو و سپس یک پسر واقعی شوم. 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی زیاد. مخصوصا از وقتی وارد دانشگاه شدم. هرچی زمان میگذره،یکسری حقایق بیشتر برام روشن میشه. نمیدونم به گذشته خودم بگم ساده لوح بودم یا بی خبر ! 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی... خیلی بیشتر از بقیه! بقیه رو که میبینم شاید کمی تو رفتارشون یا نظرشون در مورد آدمها تجدید نظر کردن اما من زیاااد... 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ انسان یه موجود ترمودینامیک احساسی هست!نمیدونم کتاب ترمودینامیک وانسان بازرگان رو خوندین یانه(کتابی براساس بسترهای مذهبی وبا ایات قران که به بررسی ساختارترمودینامیک انسان پرداخته) خاصیت سیستمهای ترمودینامیکی رو اساتید فن بهتراز من میدونند ولی تلفیق ترمو به معنی گرم بودن یا دراصل زنده بودن واینکه به محرکهای محیطی واکنش نشون میده ودینامیک یعنی پویا بودن وسعی دراداپته کردن خودش با محیط پیرامونش موجب شده تا قابل تحسین ترین سازه روی زمین باشه حالا این سیستم درجایی زندگی میکنه به نام اجتماع که ناگزیر هست ازیکنواختی وسکون فرار کنه وبقولی استاتیک نباشه ونمونه چون ساکن بودنش با اصلش که تلفیقی ازاین سیستمهای ترمودینامیکی هست منافات داره پس سعی میکنه یا محیط رو تغییر بده یا با محیط سازگار بشه ودرهردوصورت این تبادل جرم وانرژی لاجرم انجام میگیره به شخصه فارغ ازاین اصل نیستم ومطمئنم هیچ دوروز یکسانی درزندگیم نداشتم وسعیم هم براینه نداشته باشم چون واقعا با روحیات وخلقیات من سازگارنیست ولی گاهی ادم تغییراتی رو میبینه که باعث سبزشدن دوعدد شاخ خوشگل روی سر مبارک میشه مثل همونایی که الان زیر وبم هراعتقادی که سالها براشون جنگیده بودن رو در تریبونهای غربی زیر سوال میبرن(با درست یا غلط بودن ایده هاشون کاری ندارم)مشکل من با فرایند استحاله ای هست که انجام میگیره چرا باید اونقدر متعصب باشیم روی عقیده ای وروش پافشاری کنیم که نتونیم دیگه از پس اصلاح براییم؟ شاد باشید سجاد جون گل گفتی! ملت پدیده های علمی رو با کلی شک و احتمال اینکه ممکنه رد بشه مطرح میکنن! بعد ما چنان در و.مطلقه ذوب میشیم که وقتی و.مطلقه خودش خواست ذوبمون کنه میریم تو خونه میشنیم 4 5 روز قهر میکنیم! خیلی زیاد.مخصوصا از وقتی وارد دانشگاه شدم. هرچی زمان میگذره،یکسری حقایق بیشتر برام روشن میشه. نمیدونم به گذشته خودم بگم ساده لوح بودم یا بی خبر ! یکی از اساتید دوست داشتنی ام میگفت شما وقتی میاید دانشگاه با افکار و فرهنگ های متنوع میاین. توی چند سالی که با هم هستید همتون در راستای یک نقطه به هم شبیه میشید و از دانشگاه خارج میشید... یه بنده خدای دیگه ای هم میگفت : دانشگاه مبدا تحولات است. یک تغییر اساسی،تغییری که اگر فلش بک به گذشته بزنم،حتی 1 درصد هم احتمالش را نمیدادم. نسبت به قبل خیلی مثبت تر بوده،واقعا یکسری چیزها مغز و زندگیت را فلج میکنه و در توهم نگهت میداره. وقتی اونها را دور میریزی،انگار خیلی سبک شدی. خودم را به خری تشبیه میکنم که کلی بار میبرد،هنوز همان خر مانده ام،اما آن بار زاید و زجر آور را که بهم گفته بودند برای خشنودی صاحبت باید حمل کنی از دوشم برداشته شده. امیدوارم یک کم بدوم تا از خر بی بار تبدیل شوم به پینوکیو و سپس یک پسر واقعی شوم. بلا نسبت آقا اسی. 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی نسبت به گذشته بد بین تر و ترسو تر شدم 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نسبت به گذشته های دور خیلی خیلی تغییر کردم... زیر و رو شدم کلا... نسبت به گذشته های نزدیک نه خیلی... تغییر کردم... ولی نه زیاد... در حال بالا بردم build هستم به جای version... 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر از لحاظ فکری تغییر کرده اید؟آیا این تغییرات را مثبت ارزیابی می کنید؟ یه دوسالی تو رکود فکری بودم،اما چندماهیه که دارم عوض میشم..........یه تغییر کلی 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در مورد مسائلی تغییر فکر فاحش و اساسی داشتم اما در موارد دیگه شاید تغییرات کمتر و یا اصلا تغییری در افکارم ایجاد نشده به همین خاطر نمی تونم بگم جز کدوم دسته قرار می گیرم از نظر خودم تغییراتم مثبت بوده و راضی هم هستم که تا به حال درصدد تغییر افکارم برنیامدم اما معمولا اطرافیان این تغییرات رو در جهت منفی ارزیابی کردن . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده