mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که بعد از مرگ اکانت های اینترنتی شما چه می شود؟ آیا در وصیت نامه به آنها اشاره می کنید؟ اصلا این کار لازم است؟ در زندگی کنونی که حساب و کتابی پایش نیست و به قول بعضی ها ممکن است صبح از خانه بیرون برویم و دیگر به خانه بر نگردیم. بهتر است حواسمان به آینده زندگی آنلاین مان باشد. اینجا در مثال هایی می بینید که چه اتفاقی برای اکانت های شما خواهد افتاد. ایمیل: هات میل با دریافت گواهی فوت و اجازه از وکیل، تمامی ایمیل های فرد فوت شده را روی یک سی دی به خویشاوندان وی تحویل می دهد . جیمیل هم به همین مدارک نیاز دارد تا اکانت را به خویشاوندان وی تحویل دهد. ضمن اینکه در مورد جیمیل باید قبل از فوت چنین درخواستی از طرف صاحب اکانت ارسال شده باشد. شبکه های اجتماعی: فیس بوک به درخواست خانواده فرد فوت شده عمل می کند . بر این اساس آنها می توانند تقاضای حذف اکانت وی را از فیس بوک بکنند یا اینکه اکانت را در حالت یادبود قرار دهند . در این وضعیت امکان به روز رسانی وضعیت فعلی از بین خواهد رفت و فقط دوستان می توانند در اکانت نظر بدهند. اشتراک عکس: سایت فلیکر که یکی از بزرگترین سایت های اشتراک عکس است اکانت کاربران مرحوم خود را همچنان باز نگه می دارد. اما اگر عکسی توسط وی به صورت خصوصی علامت گذاری شده باشد، این عکس برای همیشه از دسترس خارج می شود و فلیکر آن را در اختیار بستگان وی قرار نمی دهد. رمزهای عبور: شرکت های مختلف ارایه دهنده سیستم های مدیریت پسورد، با دریافت گواهی های لازم مبنی بر فوت صاحب اکانت، آنها را به وارث وی تحویل می دهند. هر کدام از این شرکت ها از سیستم های امنیتی مختلفی برای اطمینان پیدا کردن از فوت صاحب اکانت استفاده می کنند. 32 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعا موضوع جالبی بود. اتفاقا خودم هم داشتم فکر میکردم،اگر یکروز برم زیر تریلی و عمامه ام با آسفالت یکی شود،چه کسی میاد تو این انجمن و میگه: اسی رفت......... 14 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اينجا ايران است... صدای جمهوری اسلامی ایران 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعا موضوع جالبی بود. اتفاقا خودم هم داشتم فکر میکردم،اگر یکروز برم زیر تریلی و عمامه ام با آسفالت یکی شود،چه کسی میاد تو این انجمن و میگه: اسی رفت......... من خودم میام به همه میگم نگران نباش 8 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعا موضوع جالبی بود. اتفاقا خودم هم داشتم فکر میکردم،اگر یکروز برم زیر تریلی و عمامه ام با آسفالت یکی شود،چه کسی میاد تو این انجمن و میگه: اسی رفت......... مطمئن باش برا اين اسي كه تو گفتي كسي تره هم خورد نميكنه:icon_pf (34): اما جدا" شايد واقعا" نياز باشه.الان وضعيت اكانتها اصلا" خوب نيست.من خودم معمولا" با اسم بچه ام همه جا عضو ميشم.تقريبا"تمام آدرس ميلهام و تمام اسم كاربريم از اسم بچه ام گرفته شده...فكر كه ميكنم مي بينم چند سال ديگه كه محسن من بزرگ شد ممكنه بره ازم شكايت كنه.اون ديگه با چه آيدي اي ميخواد تو نت عضو شه؟ 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خودم میام به همه میگم نگران نباش مطمئن باش برا اين اسي كه تو گفتي كسي تره هم خورد نميكنه چه خوش خیال بودم و فکر میکردم برایم مجلس ختمی میگیرید،به وسعت و شکوه مراسم ارتحال استنلی....... اما جدا" شايد واقعا" نياز باشه.الان وضعيت اكانتها اصلا" خوب نيست.من خودم معمولا" با اسم بچه ام همه جا عضو ميشم.تقريبا"تمام آدرس ميلهام و تمام اسم كاربريم از اسم بچه ام گرفته شده...فكر كه ميكنم مي بينم چند سال ديگه كه محسن من بزرگ شد ممكنه بره ازم شكايت كنه.اون ديگه با چه آيدي اي ميخواد تو نت عضو شه؟ آخه نمیشه آدم اکانتش را بده به کسی مخصوصا ورثه و اقوام. همون بهتر که اکانتم با خودم به گور بره، وگرنه پس از بازخوانی اکانتم توسط وراث، همه میگن این اسی عجب مارمولکی بوده وقتی زنده بوده و ما نمیدانستیم. بذارین حداقل نام نیک از ما باقی بماند. 12 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اکانتمو به کسی نمیدم... خواهش نفرمایید پیلیز 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا منم چند وقت پیش داشتم به همین فکر میکردم که سرنوشت زندگیه اینترنتیم چی میشه اگه بمیرم ....:thk: حالا اکانت یاهو و جی میلم زیاد مهم نیست ولی خیلی دوست داشتم passاینجا مو یه جا بنویسم که بعدا یه نفر با اسمم فعالیت کنه یاد و خاطره مو زنده نگه داره (آخی...خودم دلم برای خودم سوخت) 17 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من پسورد تموم اکانت هامو نوشتم تو یه کاغذ گذاشتمش تو بالشتم. اگه مردم برید بالشتم رو پاره پوره کنید. 12 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببينيد كسي قبلا" فكر نميكرد كه يه روز آدرسهاي اينترنتي با محدوديت مواجه شن.يا مشكل سال 2000 رو كه حتما" يادتونه.امكان اين كه يه روز تو داشتن اكانت هم با مشكل مواجه شيم زياده. 9 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میفروشمش 54 میلیوناصرار نکنین کمتر نمیدم:w00: 7 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من پسورد تموم اکانت هامو نوشتم تو یه کاغذ گذاشتمش تو بالشتم. اگه مردم برید بالشتم رو پاره پوره کنید. بالشته حیفه آخه میزاریم زیر سرمون بیشتر به درد میخوره پسورد میخوایم چی کار 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میفروشمش 54 میلیوناصرار نکنین کمتر نمیدم:w00: تو که اون موقع نیستی:icon_pf (34):ما مفتی میدیدم به یکی بره حال کنه 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من زندگیه انترنتیم مثل قسمتی از روحم میونه دوست دارم بعد از مرگم همین حالت بمونه و به کس دیگه ایی منتقل نشه 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم اتفاقا داشتم یه مدتی به این موضوع فکرمیکردم ولی حاضر نیستم پسه هیچ کدومو به کسی بدم چند سال پیشیها 2تا آیدی داشتم پسوردشون یادم رفته الان نمیدونم چی ممکنه توشون باشه اینهاهم میشه مثل همونها میره برای یاهو و و......... هر سازمانی که میخواد ........ 10 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعد از مرگم اهدا بشه به کمیته امداد حضرت امام راحل 11 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اگه مرگ مغزی شدم راضیم هر کدوم از اکانتهام رو بدن به کسی که لازم داره. 12 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بعد از مرگم میگم داداشم هادی به جام بیاد 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ موضوع جالبی بود. تا حالا بهش فکر نکرده بودم. من خیلی وقته تو نت دارم فعالیت میکنم. قریب به 10 سال شایدم بیشتر. اولین id رو هم سال 81 فکر میکنم ساختم. تو خیلی از جاها هم عضو شدم که اصلا دیگه یادم نمیاد. چند تا اکانت هم دارم که دو سه ساله بهشون سر نزدم. بعد از مرگم همه یوزر پسورد هارو وصیت میکنم بدن حاج آقا اسی که امین ناموس و اموال مردمه. چه کسی بهتر و قابل اعتمادتر از حاج آقا. 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده